BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Aventuss Selen senin için okudum canım, Allah kabul etsin, bu mübarek günlerde gönlünden geçenlerin en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ben ramazan ayında bunları da okuyacagım kızlar bireysel sizde okuyun isterseniz ufak bir arastırma yaptımda.

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 22
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 30
Ben ramazan ayında bunları da okuyacagım kızlar bireysel sizde okuyun isterseniz ufak bir arastırma yaptımda.
Allah razı olsun inşallah okuruz bizler de burda bulunmak bu yuzden cok guzelmis duada bulusmak dua paylaşmak gormedigimiz kişilerin duamiza ortak olup amin demesi insani mutlu ediyor Allah cümlemizin dualarini hayırlısıyla kabul etsin

“Özlem” in duası Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim,mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı ,gönlümdekini de hakkımda benim için hayırlı eyle ..Geç olmadan güç olmadan Anne olmayı nasip eyle şu mübarek günler hürmetine Amiiiiiinnn

Duamız Salavat-ı Fatih.
Okunuşu; ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHI LİMA UĞLİKA VEL HATİMİ Lİ MA SEBEKA VEN NASIRIL HAKKI BİL HAKKI VEL HADİ İLA SIRATIKEL MÜSTEKIYMİ SALLELLAHÜ ALEYHİ VE ALA ALİHİ VE ASHABİHİ HAKKA KADRİHİ VE MİKDARİHİL AZİYM.
Manası ; Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatla destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun aline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
Hepimiz 200 tane 'Ya Latif' ve 20 tane 'Salavat-ı Fatih' okuyacağız. Süremiz 1 gün :)
love_story Özlem’in duası: Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim,mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı ,gönlümdekini de hakkımda benim için hayırlı eyle ..Geç olmadan güç olmadan Anne olmayı nasip eyle şu mübarek günler hürmetine Amiiiiiinnn
Aventuss Bizguzellikkk S sibellcim

Okudum canım Rabbim gönlüne göre versin :) love_story

Allahim Sibel kuluna gonlune gore hayırlı olan bir kulunla tez zamanda hayirli bir evlilik yapmayi hayirlisiyla anne olmayi mutlu huzurlu bir yuva kurmayı nasip et duaya ortak olan herkesin de gonlundekileri hayirlisiyla ver Ya Rabbim Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…