BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Dert etme, dua et.
Bugünkü duamız: Ya Fettah Celle Celalühü

Anlamı: Her türlü müşkülleri açan ve darlıktan kurtaran.
Her arkadaşımızın niyetine 489 tane okuyalım, inşallah. Süremiz 1 gün, ama bu hızla daha kısa sürede bitiririz.

denizaslim Emine’nin duası: Herşeyden çok rabbini sonra peygamber efendimizi sonra beni , evlatlarını ve ailesini sevecek imanlı, merhametli, cömert, fedakar ve yumuşak huylu onun bana bakıp şükredeceği benim ona bakıp şükredeğim ömür boyu birbirimize muhabbetle bağlı olacağımız dünya ve ahiret için hayırlı bir evliliği rabbim peygamber efendimizin (sav) ve rahmetinin yüzü suyu hürmetine nasip etsin.

Benimle beraber ne kadar isteyen arkadaşım varsa onlara da hayırlısı ile mutlu bir yuva nasip etsin. Amin.
love_story Bizguzellikkk S sibellcim Aventuss

Bende okudum ama duam sadece kendim için değil başta siz ve ne kadar mümin kardeşim varsa mutlu bir yuva kurmak isteyen. Allah istediklerinden de hayırlı ve mutlusunu versin. Hepiniz saolun

Dert etme, dua et.

Bugünkü duamız: Ya Fettah Celle Celalühü

Anlamı: Her türlü müşkülleri açan ve darlıktan kurtaran.

Her arkadaşımızın niyetine 489 tane okuyalım, inşallah. Süremiz 1 gün, ama bu hızla daha kısa sürede bitiririz.

İsmim Yeter. Duam; Yarabbim, hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim merhametli, dürüst, kibar, vicdanlı, kalbinde seni barındıran, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olabilmeyi nasip et. Senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlarıma da hayırlı kısmetler nasip eyle. Amin.
denizaslim love_story Aventuss S sibellcim Bizguzellikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…