- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Okudum canım Allah kabul etsinnn
Kızlar ben bu hafta okuyamıyorum abdestim yok daha sonra okuyacağım inşallah, hakkınızı helal edin duaları takipte olucam Allah hepimizin duasını bizim bildiğimizden daha güzel şekilde kabul etsin inşallahBirine verebileceğin en güzel hediye duadır.
Duamız; Taha süresi ilk 12 ayeti ve ‘Ya Cami’ esması.
Duasına niyet edeceğimiz arkadaşımız için ilk 12 ayeti 21 defa okuyalım ve 114 defa Ya Cami esmasını çekelim. Süremiz 1 gün ☺
Ya cami esmasının anlamı: İstediğini, istediği zaman, istediği yerde toplayan, insanları kıyamet günü hesap için toplayan, birbirine benzeyen, benzemeyen veya birbirinin zıddı olan varlıkları bir araya, istediğini istediği şekilde toplayan.
▪Taha Suresi ilk 12 ayet
Bismillahirrahmanirrahim
1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kur’ane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa
8. ü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla’ na’leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva
Taha suresinin anlamı:
1. Taha
2. Biz bu Kur’an’ı sana güçlük çekip bedbaht olasın diye indirmedik.
3. Onu ancak Allah’tan korkanlara bir öğüt olsun diye indirdik.
4. O Kur’an, yeri ve yüce gökleri Yaratan tarafından parça parça indirilmiştir.
5.Rahmân arşa istivâ etmiştir.
6.Bütün göklerdekiler, yerdekiler, göklerle yer arasında bulunanlar ve nemli toprağın altında olanlar yalnızca O’na aittir.
7.Sen sözü açıktan söylemiş olsan da gizli söylemiş olsan da Allah için birdir; çünkü O gizliyi de, gizlinin gizlisini de bilir.
8.Allah ki, kendisinden başka hiçbir ilâh yoktur. En güzel isimler O’na aittir.
9.Rasûlüm! Mûsâ’nın haberi sana geldi mi?
10.Hani o, gece çölde yol alırken uzaktan bir ateş görmüştü de âilesine: “Siz burada bekleyin. Gözüme bir ateş ilişti; belki size oradan bir kor parçası getiririm, yahut ateşin yanında bize yol gösterecek birini bulurum” demişti.
11.Ateşin yanına varınca kendisine: “Ey Mûsâ!” diye nidâ edildi:
12.‘’Şüphesiz ben senin Rabbinim. Haydi ayakkabılarını çıkar; çünkü sen mukaddes Tuvâ Vâdisi’nde bulunuyorsun!”
love_story Özlem’in duası: Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle, gönlümdekini de hakkımda benim için hayır eyle.. Geç olmadan güç olmadan anne olmayı sen nasip eyle.
Aventuss Bizguzellikkk denizaslim S sibellcim
Merhaba canım. Tabi ekleyeyim seni de. Bir dua belirleyip onu arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz 1 günlük süre içinde. Okumamız bitince de buraya okudum yazıp takip yapıyoruz.Bende katılmak ıstiyorum
Aynenn bende kızlar bu hafta okuyamıyorum . 6 güm sonra yaklasık toplu okuyacagımKızlar ben bu hafta okuyamıyorum abdestim yok daha sonra okuyacağım inşallah, hakkınızı helal edin duaları takipte olucam Allah hepimizin duasını bizim bildiğimizden daha güzel şekilde kabul etsin inşallah ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?