BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Cuma günü Taha suresine başlıyoruz inşallah kızlar. Bundan sonra uzun dualara cuma başlayalım, aralarda da esma ya da salavat okuyalım. bir isteğim daha var. Bireysel dualar için herkes bana özel mesajla duasını ve adını yazarsa düzenlemem daha kolay olur. Herkesten duasını özelden bekliyorum

Ben 4444 salat-ı tefriciye okuyordum onu yetiştirmeye çalışaktım ama regl araya girdi. Bitince taha suresi ek olarak 70.000 kelime i tevhid okumayı düşünüyorum. Şu ana kadar 100 yasin 4444 salat-ı tefriciye ve 70.0000 kelime i tevhid okumalarımda hep allah çok büyük kapılar açtı yüzüme. Bazı duaların ise kabulünün vakti vardır o vakti bekliyorum ama beklerken de durmamak lazım. Allah yardımcımız olsun.

Canım okumaya başlıyor muyuz?

Dert etme, dua et.
Bugünkü duamız: Ya Fettah Celle Celalühü
Anlamı: Her türlü müşkülleri açan ve darlıktan kurtaran.
Her arkadaşımızın niyetine 489 tane okuyalım, inşallah. Süremiz 1 gün, ama bu hızla daha kısa sürede bitiririz inşallah

love_story Özlem’in duası:Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle, gönlümdekini de hakkımda benim için hayır eyle.. Geç olmadan güç olmadan anne olmayı sen nasip eyle Allahım.

Aventuss S sibellcim Bizguzellikkk denizaslim Pinkpotter

Dert etme, dua et.

Bugünkü duamız: Ya Fettah Celle Celalühü

Anlamı: Her türlü müşkülleri açan ve darlıktan kurtaran.

Her arkadaşımızın niyetine 489 tane okuyalım, inşallah. Süremiz 1 gün ☺

S sibellcim Sibel’in duası:
Allah’ım Sibel kuluna gonlune gore hayırlı olan bir kulunla tez zamanda hayirli bir evlilik yapmayi hayirlisiyla anne olmayi mutlu huzurlu bir yuva kurmayı nasip et duaya ortak olan herkesin de gonlundekileri hayirlisiyla ver Ya Rabbim Amin
love_story Aventuss denizaslim Pinkpotter Bizguzellikkk

Canım Sibel'e ve Özlem'e okudum Allah kabul etsin mübarek günde bütün dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…