BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Dert etme, dua et.

Bugünkü duamız: Ya Fettah Celle Celalühü

Anlamı: Her türlü müşkülleri açan ve darlıktan kurtaran.

Her arkadaşımızın niyetine 489 tane okuyalım, inşallah. Süremiz 1 gün, ama bu hızla daha kısa sürede bitiririz.

Bizguzellikkk İrem’in duası: Allahım İrem'in gönlüne inşirah ferahlığı ver, karşısına ahlaklı ve anlayışlı kimselerden dünyayı ve ahiretini cennete çevirecek, göz nuru olacak bir eş çıkar. Hayırlı ve huzurlu bir evlilik yapabilmeyi nasip eyle.

Rabbim, bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun.

Aventuss S sibellcim denizaslim Pinkpotter love_story

İrem için okudum Allah kabul etsin inşallah gonlundekine kavusursun
Canım hakka girmeyeyim ben, bizim cenazemiz var şu süre içinde okuyamadım bilgi vereyim dedim. Bi süre beni katmayın dualarınıza.
Başın sağ olsun canım
İrem için okudum. İnsallah en hayırlı insanlarla karsılastırır Rabbiö
Allah razı olsun kızlar, hepimiz inşallah hayırlısıyla duamıza kavuşuruz bende kendime okudum

Dert etme, dua et.

Bugünkü duamız: Ya Fettah Celle Celalühü

Anlamı: Her türlü müşkülleri açan ve darlıktan kurtaran.

Her arkadaşımızın niyetine 489 tane okuyalım, inşallah. Süremiz 1 gün, ama bu hızla daha kısa sürede bitiririz.

Aventuss Selen’in duası: Allahım hayırlısıyla emek verdiğim , hatta senin yolundan ayrılmamak için dua ettiğim , cabaladıgım herşeyin sonucunu hayırlısıyla senden dilerim Rabbim.
Allahım lütfen hayırlısıyla bizi yeniden birlestir kalbimdeki kişiyle. Hakkımda hayırlı olanı nasip et.
Okuyan arkadaslarımada en hayırlı insanları nasip et. Senin gücün herşeye yeter Rabbim. Aminn
S sibellcim love_story Bizguzellikkk denizaslim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…