- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Canım hakka girmeyeyim ben, bizim cenazemiz var şu süre içinde okuyamadım bilgi vereyim dedim. Bi süre beni katmayın dualarınıza.
Basınız sagolsun canım. Sen iyi misinCanım hakka girmeyeyim ben, bizim cenazemiz var şu süre içinde okuyamadım bilgi vereyim dedim. Bi süre beni katmayın dualarınıza.
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Canım hakka girmeyeyim ben, bizim cenazemiz var şu süre içinde okuyamadım bilgi vereyim dedim. Bi süre beni katmayın dualarınıza.
İrem için okudum Allah kabul etsin inşallah gonlundekine kavusursun
Başın sağ olsun canımCanım hakka girmeyeyim ben, bizim cenazemiz var şu süre içinde okuyamadım bilgi vereyim dedim. Bi süre beni katmayın dualarınıza.
Allah razı olsun kızlar, hepimiz inşallah hayırlısıyla duamıza kavuşuruzİrem için okudum. İnsallah en hayırlı insanlarla karsılastırır Rabbiö
Amin hepimize yasatsin insallahS sibellcim Sibel canımPinkpotter arkadaşımızı cenazesinden dolayı muaf sayıyoruz. Senin de duan bitti. Allah, duanın çok şükür oldu sevincini yaşatsın en kısa sürede inşallah
Maşallah kızlar çok hızlılar, nazar değmesinBende irem için okudum Allah kabul etsin. Biraz gecikiyorum kusura bakmayın .Ev taşıma telaşım var bu aralar. Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?