- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
Hem fatihayı hemde esmayı okuyabilirimKızlar yeni duamız 313 Fatiha suresi. Müsait durumda olmayanlar da 286 kere Ya Rauf esmasını okuyacaklar. Fatiha’nın sayısını ona göre böleceğim. Uzun bir dua sayılmaz o yüzden her gün 2 arkadaşımıza ismen okuyabiliriz. Müsaitlik durumunuz hakkında beni bilgilendirebilir misiniz
S sibellcim (muaf)Aventuss love_story S Sarya41 library_ Y ysmn8806
Bizguzellikkk muhursuzpusula V Vishnu O ozlemem @rply (muaf)
Kızlar yeni duamız 313 Fatiha suresi. Müsait durumda olmayanlar da 286 kere Ya Rauf esmasını okuyacaklar. Fatiha’nın sayısını ona göre böleceğim. Uzun bir dua sayılmaz o yüzden her gün 2 arkadaşımıza ismen okuyabiliriz. Müsaitlik durumunuz hakkında beni bilgilendirebilir misiniz
S sibellcim (muaf)Aventuss love_story S Sarya41 library_ Y ysmn8806
Bizguzellikkk muhursuzpusula V Vishnu O ozlemem @rply (muaf)
Özlem için 31 fatihayı okudum, Allah kabul etsinHiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. (Secde/17)
Duyduk duymadık demeyiiin, yeni duamıza başlıyoruuuz.Duamız 313 Fatiha, okuyamayanlar içinse 286 Ya Rauf esması. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte okuyacağız. Şu an katılırım deyip de müsait olmayan bir tek S sibellcim var. O da duamızı esmalarla kuvvetlendirecek inşallah love_story Özlem’le başlıyoruz. İsminizin yanında yazan sayı kadar okuma yapıyorsunuz kızlar. Süremiz 1 gün. ☺
Özlem’in duası; Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle, gönlümdekini de hakkımda benim için hayır eyle.. Geç olmadan güç olmadan anne olmayı sen nasip eyle.
love_story (34 Fatiha)
humanbeings (31 Fatiha)
Aventuss (31 Fatiha)
Y ysmn8806 (31 Fatiha)
library_ (31 Fatiha)
S Sarya41 (31 Fatiha)
muhursuzpusula (31 Fatiha)
Bizguzellikkk (31 Fatiha)
O ozlemem (31 Fatiha)
V Vishnu (31 Fatiha)
S sibellcim (286 Ya Rauf)
Eğer eksik kalanlar olursa bende okuyabilirim canım aklında olsunHiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. (Secde/17)
Duamız 313 Fatiha, okuyamayanlar içinse 286 Ya Rauf esması. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız.
Aventuss
Selen’in duası;
Allahım hayırlısıyla emek verdiğim , hatta senin yolundan ayrılmamak için dua ettiğim , cabaladıgım herşeyin sonucunu hayırlısıyla senden dilerim Rabbim.
Allahım lütfen hayırlısıyla bizi yeniden birlestir kalbimdeki kişiyle. Hakkımda hayırlı olanı nasip et. Okuyan arkadaslarımada en hayırlı insanları nasip et. Senin gücün herşeye yeter.
Aventuss (41 Fatiha)
humanbeings (34 Fatiha)
Y ysmn8806 (34 Fatiha)
Bizguzellikkk (34 Fatiha)
library_ (34 Fatiha)
love_story (34 Fatiha)
muhursuzpusula (34 Fatiha)
V Vishnu (34 Fatiha)
O ozlemem (34 Fatiha)
S sibellcim (286 Ya Rauf)
*Bir arkadaşımız bildirim yapmadığı için emin olamadım, bu duaya eklemedim. O yüzden sayı değişti. ☺
Allah razı olsun canım. Yarına kadar bir bekleyelim, ona göre tamamlarız inşallahEğer eksik kalanlar olursa bende okuyabilirim canım aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?