Yaa Allah razı olsun o kadar isin arasinda bizi de düşündüğün icinKızlar bu gece hepimiz için hacet namazı kılıp Kenzül arş ve ismi rahman duaları okudum. Allah tez zamanda beklediklerinizden umduklarınızdan iyisini karşınıza çıkarsın. Mümkün mertebe dualarımda sizlere de yer vereceğim
Amin sibelcim .Bundan sonra da dualarımda sizlere yer vereceğim ama Ramazan'ın son gecesi özellikle hepimize dua etmek istedim.Yaa Allah razı olsun o kadar isin arasinda bizi de düşündüğün icindamdan düşenin halini anlamak belki de bu cok zor durumda olanlar var ama Allah kimseyi yalnızlıkla da sinamasin
Amin inşaallahAmin sibelcim .Bundan sonra da dualarımda sizlere yer vereceğim ama Ramazan'ın son gecesi özellikle hepimize dua etmek istedim.
Rabbim Hz ademin eğe kemiğinden Hz havvayı yaratmış. Kur'an da biz sizi çift çift yarattık demiş (kıyame ve furkan suresi )
Rabbim vaadinden dönmez. İlla bir yerde nasibimiz var ama Rabbim imtihan olarak değil selamet ve rahmet olarak hayırlı eşler versin. Hayırlı bayramlar
Hoşgeldin canımMerhaba beni de ekler misiniz
Tesekkürler canım. Böyle sevincli haberlerde burda bi hediye vermek istiyorum da yok hahaAventuss Selenciğiim senin duan bitti, Allah gönlünden geçen en hayırlı dualarını kabul eylesin, bizimle güzel haberlerini paylaştığın günleri de görelim inşallah ☺
Okudum Allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?