BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Selen için okudum hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, biz bilemeyiz Allah bilir, olmuyorsa da seni koruyordur belki Rabbim içinden geçeni hayırlı kılsın inşallah

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Bugün ramazan ayının son günü ve son cuması. Allah dualarınız kabul etsin. Bende hepimiz için ismi rahman duası okudum. Tez zamanda dualarımız kabul olsun diye.

Ramazan ayı içinde okunan bazı dualar vardır ki duanın kabulünü çok hızlandırır. Bunlar Ramazan duası, Kenzül arş duası ve rahman duasıdır. Ben çok kez bu dualarla dua edip Rabbimden yanıt almşımdır. Bu hayırlı günde Sizde bu değerli dualardan birini okuyabilirsiniz niyetiniz için.

Kendinize iyi bakın gönlü güzel kardeşlerim. Herkese hayırlı bayramlar

Bende kendime okuyorum kızlar. Allah razı olsun hepinizde Yetercim paylasınca duamı degıstirmek istemedim. Ancak artık enerjimin üzerimdeki tüm kötü durumların temizlenip, Allah hayırlısını versin diye dua edeceğim.
Hepinize cok tesekkür ediyorum. Güzel bir grup oldu, Cumamız mübarek olsun. Allah her konuda yardımcımız olsun insallah:)

bu mesajını okuduktan sonra Kuran-ı Kerim okuyayım biraz dedim ve karşıma Rahman suresi çıktı içimden sizi geçirerek okudum ben de, senden de Allah razı olsun.

Senin de nefesin oldu Allah razı olsun. love_story Özlem duan bitti canım, Allah hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan duanı yaşatsın inşallah

Teşekkür ederim canım benimmm Rabbim burdaki tüm bekar kardeşlerime en kısa zamanda hayırlısıyla gönüllerine göre eşler nasip etsin inşallah.. Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…