BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. (Secde/17)
Duamız 313 Fatiha. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
library_ Gizem’in duası;
Allah'ım gönlümü öyle birine ısındır ki her baktığım da ilk önce seni göreyim.Her şeyden önce seni bilen,daha sonra vatanını,daha sonra beni tanıyacak olan ailesine saygılı,dürüst,güvenilir,temiz,çalışkan bir kulun ile gönüllerimizin birleşmesini,2 cihanda da mutlu olmayı senden niyaz ederim.Buradaki tüm kardeşlerimin duaları kabul olsun inşallah.

library_ (41 Fatiha)
Aventuss (34 Fatiha)
love_story (34 Fatiha)
muhursuzpusula (34 Fatiha)
V Vishnu (34 Fatiha)
Bizguzellikkk (34 Fatiha)
humanbeings (34 Fatiha)
O ozlemem (34 Fatiha)
S sibellcim (34 Fatiha)

library_ için okudum. Rabbim dualarını kabul eylesin

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. (Secde/17)
Duamız 313 Fatiha, okuyamayanlar içinse 286 Ya Rauf esması. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız.
Bizguzellikkk İrem’in duası;
Ey Allah’ım her şeye gücü yeten, her şeyi taktir eden sensin. Benim hiç bir şeye gücüm yetmez. Sen bilirsin ama ben bilmem. Uzun zamandır kalbimdeki kişiyi benim dinim, dünyam ve ahiretim hakkında hayırlı görüyorsan onu bana nasip et. Onu bana nasip ve taktir et. Sen her şeyi dilediği gibi olduransın Rabbim bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma hakkında en hayırlı olanı nasip et.

Bizguzellikkk (40 Fatiha)
humanbeings (39 Fatiha)
Aventuss (39 Fatiha)
library_ (39 Fatiha)
love_story (39 Fatiha)
muhursuzpusula (284 Ya Rauf)
V Vishnu (39 Fatiha)
O ozlemem (39 Fatiha)
S sibellcim (39 Fatiha)

Ben de kendime okudum Allah kabul etsin arkadaşlar harici dualarınızda da beni unutmayın biriyle başlangıç aşamasındayım ve çok mutluyum umarım herhangi bir problem olmaz lütfen çok çok dua edin sevdiğim kişi Suriye'de bir an önce sağ salim gelmesi için duaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…