- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- 63
Hoşgeldin kuzumevet, listeye göre her bir arkadaşımızın niyetine belirlediğimiz duayı okuyoruz bir sonraki listeye yazdım seni
Merhaba, hoşgeldinizBeni de listeye ekler misiniz ☘
Merhaba, hoşgeldinizbundan sonraki dua listesine ekleyeceğim inşallah ☺
Canım beni de unutma beni de eklicektinMerhaba, hoşgeldinizbundan sonraki dua listesine ekleyeceğim inşallah ☺
Merak etme canım benim, aklımdasınCanım beni de unutma beni de eklicektin
Duamız 313 Fatiha, okuyamayanlar içinse 286 Ya Rauf esması. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
O ozlemem Özlem’in duası;
Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..
O ozlemem (40 Fatiha)
humanbeings (39 Fatiha)
Aventuss (39 Fatiha)
library_ (39 Fatiha)
love_story (39 Fatiha)
muhursuzpusula (284 Ya Rauf)
Bizguzellikkk (39 Fatiha)
V Vishnu (39 Fatiha)
S sibellcim (39 Fatiha)
İki arkadaşımız için de okudum Allah kabul etsin
Okudum canım. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesinDuamız 313 Fatiha, okuyamayanlar içinse 286 Ya Rauf esması. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
O ozlemem Özlem’in duası;
Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..
O ozlemem (40 Fatiha)
humanbeings (39 Fatiha)
Aventuss (39 Fatiha)
library_ (39 Fatiha)
love_story (39 Fatiha)
muhursuzpusula (284 Ya Rauf)
Bizguzellikkk (39 Fatiha)
V Vishnu (39 Fatiha)
S sibellcim (39 Fatiha)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?