BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Duamız 313 Fatiha, okuyamayanlar içinse 286 Ya Rauf esması. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
O ozlemem Özlem’in duası;
Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..

O ozlemem (40 Fatiha)
humanbeings (39 Fatiha)
Aventuss (39 Fatiha)
library_ (39 Fatiha)
love_story (39 Fatiha)
muhursuzpusula (284 Ya Rauf)
Bizguzellikkk (39 Fatiha)
V Vishnu (39 Fatiha)
S sibellcim (39 Fatiha)

İki arkadaşımız için de okudum Allah kabul etsin

Okudum canım. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin

Duamız 313 Fatiha. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
muhursuzpusula Gizem’in duası; Ey dereceleri yükselten, bereketleri indiren, Ey gökleri ve yerleri yaratan Allah'ım! Ey Allah'ım! Sen sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli açık neyim varsa biliyorsundur. Gönlümdekinin yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulabilmesini ve birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı, aşk ve sevgi dolu bir yuva kurmamızı ve hayırlı evlatlara sahip olabilmemizi nasip eyle Allahım.

muhursuzpusula (41 Fatiha)
humanbeings (34 Fatiha)
Aventuss (34 Fatiha)
library_ (34 Fatiha)
love_story (34 Fatiha)
O ozlemem (34 Fatiha)
Bizguzellikkk (34 Fatiha)
V Vishnu (34 Fatiha)
S sibellcim (34 Fatiha)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…