- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- 63
İyi akşamlar kızlar.Yeni duamız için listeyi hazırlıyorum yavaş yavaş. Gizem’in duası ve benim duamdan sonra geçeceğiz. Aklımda iki tane dua var. Biri Furkan suresi 74.ayet; bilenleriniz vardır, evlilik için bol bol okunması tavsiye ediliyor. Bir diğeri de Kenzül Arş duası. Bu da çok etkili bir Dilek duası olarak geçiyor. Hangisini seçelim? Başka fikirleriniz var mı? Elimde bolca dua var hepimiz için Bir de listeden çıkmak isteyen ya da devam edemeyecek olan yoktur umarım ama varsa bana bildirir misiniz? Yeni listemiz şimdilik şu şekilde;
humanbeings muhursuzpusula V Vishnu
love_story S sibellcim Aventuss Bizguzellikkk library_ O ozlemem F FairyTale89 P Prhp aypare ackerman honeymilkkk @kaleca S Sarya41
Canım Furkan suresi 74.ayet bol bol okunmalı diyor araştırdığım yerlerde, belli bir sayı vermemiş. Ancak ben 100 tane okuruz her arkadaşımızın niyetine diye düşündüm.
Yine kenzül arş duası için de belli bir sayı göremedim. Bol bol okunması tavsiye edilmiş.
Benim bildiklerim bu şekilde. Başka okuma usülleri varsa bilen aydınlatırsa seviniriz
O da aklımda, evetCanım ayrıca cuma suresi de çok iyi cuma gunu cuma namazına kadar 18 tane cuma suresi okumak çok iyi her cuma birimize mi okusak ayrıca da
Merhaba hoşgeldinizArkadaşlar hangi duayı okuyoruz ben de arkadaşım için okuyabilir miyim burdan onun için dua toplayabilir mıyım?
Kendim için okudum. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Gizem için okudum Allah kabul etsinDuamız 313 Fatiha. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
muhursuzpusula Gizem’in duası; Ey dereceleri yükselten, bereketleri indiren, Ey gökleri ve yerleri yaratan Allah'ım! Ey Allah'ım! Sen sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli açık neyim varsa biliyorsundur. Gönlümdekinin yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulabilmesini ve birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı, aşk ve sevgi dolu bir yuva kurmamızı ve hayırlı evlatlara sahip olabilmemizi nasip eyle Allahım.
muhursuzpusula (41 Fatiha)
humanbeings (34 Fatiha)
Aventuss (34 Fatiha)
library_ (34 Fatiha)
love_story (34 Fatiha)
O ozlemem (34 Fatiha)
Bizguzellikkk (34 Fatiha)
V Vishnu (34 Fatiha)
S sibellcim (34 Fatiha)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?