BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Furkan süresi evlilik için çok etkili diye biliyorum inşallah hastalık dönemimize gelmezse o çok güzel olur ☘

Canım ayrıca cuma suresi de çok iyi cuma gunu cuma namazına kadar 18 tane cuma suresi okumak çok iyi her cuma birimize mi okusak ayrıca da

Arkadaşlar hangi duayı okuyoruz ben de arkadaşım için okuyabilir miyim burdan onun için dua toplayabilir mıyım?
Merhaba hoşgeldiniz bir dua belirleyip her arkadaşımızın niyetine onu sırasıyla birbirimize okuyoruz ☺ liste halinde ilerliyoruz.10 kişiysek mesela her gün birimizin niyetine okuyoruz.

Gizem için okudum Allah kabul etsin yeni duada hep birlikte buluşmak niyetiyle

Bu listemizin son duasını paylaşıyorum. O da benim duam Duamız 313 Fatiha. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte ismimizin yanındaki sayı kadar okuyacağız. Süremiz 1 gün ☺
İsmim Yeter. Duam; Yarabbi gönlüme inşirah ferahlığı ver. Çok istediğim duamı hakkımda hayırlısı ise nasip et. Hakkımda hayırlı değilse onu bana hayırlı kıl, öyle nasip et. Eğer onu bana nasip etmeyeceksen gönlümü buna razı et ve beni şaşırtma. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duamın çok şükür oldu sevincini yaşat. Burada birlikte dua ettiğim tüm dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle. Sen ol dersen olur. Vekil olarak sen yetersin. Amin

humanbeings (41 Fatiha)
muhursuzpusula (34 Fatiha)
Aventuss (34 Fatiha)
library_ (34 Fatiha)
love_story (34 Fatiha)
O ozlemem (34 Fatiha)
Bizguzellikkk (34 Fatiha)
V Vishnu (34 Fatiha)
S sibellcim (34 Fatiha)

Yeter kuzum okudum sana:) insallah herşey gönlünce olsun Allah tahmin bile etmediğin güzellikler versin sanaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…