Merhaba, yeni başlayacağımız dua listesine ekliyorum inşallahMerhaba beni de listeye ekler misiniz
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar.Yeni duamız için listeyi hazırlıyorum yavaş yavaş. Gizem’in duası ve benim duamdan sonra geçeceğiz. Aklımda iki tane dua var. Biri Furkan suresi 74.ayet; bilenleriniz vardır, evlilik için bol bol okunması tavsiye ediliyor. Bir diğeri de Kenzül Arş duası. Bu da çok etkili bir Dilek duası olarak geçiyor. Hangisini seçelim? Başka fikirleriniz var mı? Elimde bolca dua var hepimiz için Bir de listeden çıkmak isteyen ya da devam edemeyecek olan yoktur umarım ama varsa bana bildirir misiniz? Yeni listemiz şimdilik şu şekilde;
humanbeings muhursuzpusula V Vishnu
love_story S sibellcim Aventuss Bizguzellikkk library_ O ozlemem F FairyTale89 P Prhp aypare ackerman honeymilkkk K kaleca S Sarya41
İyi akşamlar kızlar.Yeni duamız için listeyi hazırlıyorum yavaş yavaş. Gizem’in duası ve benim duamdan sonra geçeceğiz. Aklımda iki tane dua var. Biri Furkan suresi 74.ayet; bilenleriniz vardır, evlilik için bol bol okunması tavsiye ediliyor. Bir diğeri de Kenzül Arş duası. Bu da çok etkili bir Dilek duası olarak geçiyor. Hangisini seçelim? Başka fikirleriniz var mı? Elimde bolca dua var hepimiz için Bir de listeden çıkmak isteyen ya da devam edemeyecek olan yoktur umarım ama varsa bana bildirir misiniz? Yeni listemiz şimdilik şu şekilde;
love_story S sibellcim Aventuss Bizguzellikkk library_ O ozlemem F FairyTale89 P Prhp aypare ackerman honeymilkkk K kaleca S Sarya41
@rply
Her ikiside olur canım, sayenizde valla öğreniyorum bende evlilik için hangi duayı okumak lazım diye :)İyi akşamlar kızlar.Yeni duamız için listeyi hazırlıyorum yavaş yavaş. Gizem’in duası ve benim duamdan sonra geçeceğiz. Aklımda iki tane dua var. Biri Furkan suresi 74.ayet; bilenleriniz vardır, evlilik için bol bol okunması tavsiye ediliyor. Bir diğeri de Kenzül Arş duası. Bu da çok etkili bir Dilek duası olarak geçiyor. Hangisini seçelim? Başka fikirleriniz var mı? Elimde bolca dua var hepimiz için Bir de listeden çıkmak isteyen ya da devam edemeyecek olan yoktur umarım ama varsa bana bildirir misiniz? Yeni listemiz şimdilik şu şekilde;
İyi akşamlar ☺ benim için her iki okuma da olabilir eğer rregl olan yoksa ayet okumamiz daha güzel olabilir Allah kabul etsin
Her ikisini de okuyabilirizİyi akşamlar kızlar.Yeni duamız için listeyi hazırlıyorum yavaş yavaş. Gizem’in duası ve benim duamdan sonra geçeceğiz. Aklımda iki tane dua var. Biri Furkan suresi 74.ayet; bilenleriniz vardır, evlilik için bol bol okunması tavsiye ediliyor. Bir diğeri de Kenzül Arş duası. Bu da çok etkili bir Dilek duası olarak geçiyor. Hangisini seçelim? Başka fikirleriniz var mı? Elimde bolca dua var hepimiz için Bir de listeden çıkmak isteyen ya da devam edemeyecek olan yoktur umarım ama varsa bana bildirir misiniz? Yeni listemiz şimdilik şu şekilde;
Canım Furkan suresi 74.ayet bol bol okunmalı diyor araştırdığım yerlerde, belli bir sayı vermemiş. Ancak ben 100 tane okuruz her arkadaşımızın niyetine diye düşündüm.Her iki duanında nasıl yapılacağını yazabilir misiniz ?
İkisini de kesin okuyalım benceCanım Furkan suresi 74.ayet bol bol okunmalı diyor araştırdığım yerlerde, belli bir sayı vermemiş. Ancak ben 100 tane okuruz her arkadaşımızın niyetine diye düşündüm.
Yine kenzül arş duası için de belli bir sayı göremedim. Bol bol okunması tavsiye edilmiş.
Benim bildiklerim bu şekilde. Başka okuma usülleri varsa bilen aydınlatırsa seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?