BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

İyi akşamlar kızlar. Yeni duamız için listeyi hazırlıyorum yavaş yavaş. Gizem’in duası ve benim duamdan sonra geçeceğiz. Aklımda iki tane dua var. Biri Furkan suresi 74.ayet; bilenleriniz vardır, evlilik için bol bol okunması tavsiye ediliyor. Bir diğeri de Kenzül Arş duası. Bu da çok etkili bir Dilek duası olarak geçiyor. Hangisini seçelim? Başka fikirleriniz var mı? Elimde bolca dua var hepimiz için Bir de listeden çıkmak isteyen ya da devam edemeyecek olan yoktur umarım ama varsa bana bildirir misiniz? Yeni listemiz şimdilik şu şekilde;
humanbeings muhursuzpusula V Vishnu
love_story S sibellcim Aventuss Bizguzellikkk library_ O ozlemem F FairyTale89 P Prhp aypare ackerman honeymilkkk K kaleca S Sarya41

İyi akşamlar benim için her iki okuma da olabilir eğer rregl olan yoksa ayet okumamiz daha güzel olabilir Allah kabul etsin

Her ikiside olur canım, sayenizde valla öğreniyorum bende evlilik için hangi duayı okumak lazım diye :)

Her ikisini de okuyabiliriz

Her iki duanında nasıl yapılacağını yazabilir misiniz ?
Canım Furkan suresi 74.ayet bol bol okunmalı diyor araştırdığım yerlerde, belli bir sayı vermemiş. Ancak ben 100 tane okuruz her arkadaşımızın niyetine diye düşündüm.
Yine kenzül arş duası için de belli bir sayı göremedim. Bol bol okunması tavsiye edilmiş.
Benim bildiklerim bu şekilde. Başka okuma usülleri varsa bilen aydınlatırsa seviniriz

İkisini de kesin okuyalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…