BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Ben de eski sayfalarda senin duani ariyorum ne zaman yayinlandi ki diye
Ufak bir karışıklık oldu kızlar foruma girmemiş, okuyup okumadıklarını bilmiyorum. Yoksa kendim tamamlayacaktım Bu vesileyle tekrar söyleyeyim; YENİ DUA LİSTEMİZ HENÜZ BAŞLAMADI. ESKİ DUA LİSTEMİZİN BİTMESİNİ BEKLİYORUM.

Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.

Duyduk duymadık demeyin, yeni duamıza başlıyoruz. Yeni duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.
Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur.
Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün, daha erken bitirirsek daha hızlı ilerleriz

Furkan suresi 74.ayet;
Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا

Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.

Esmamız; Ya Vedüd
Ebced değeri: 400
Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.
İsmim Yeter. Benim duam; Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin. Hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Kalbime inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Dinim, dünyam ve ahiretim için hayırlı olan beni her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bana bir yol aç. Gönlümden geçeni hakkıma hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayal ettiğim hayatı yaşamayı nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duamın çok şükür oldu sevincini yaşat. Burada birlikte dua ettiğim tüm dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle. Sen ol dersen olur. Vekil olarak sen yetersin. Amin

humanbeings
Bizguzellikkk
library_
S sibellcim
S Sarya41
love_story
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
aypare ackerman
honeymilkkk
Dadlimidadli

Canim regl olanlar Vedud mu okuyacak

Senin için 400 ya vedud okudum Allah kabul etsin inşallah

Canımm benim senin niyetine 400 tane Ya Vedud (c.c) okudum☘ Allah kabul etsin..Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…