BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Senin için 100 Furkan suresi 74. ayeti okudum canım Rabbim karşına hayırlını çıkarsın inşallah

Canım beni de ekler misin listeye ben aynı liste devam edicek sandım tekrar yazmadım o yüzden liste dışı kalmışım senin duanı birazdan yapıcam.
Canım yazmayınca emin olamadım ekleyip eklememekte Şimdi ekledim, okuman bitince yazarsın

Kızlar sizden özel bir ricam olacak. Aciliyeti var. 20 yaşında bir tanıdığım için 70.000 ya şafi esması okuyoruz. Hiç bir şeyi yokken bir anda fenalaşarak yoğun bakıma girdi ve şu an makineye bağlandı. İsmi Esengül. Okumak isteyen varsa bana yazabilir mi

Canım 500 tane aldım

Canım 3.000 tane okuduk .Rabbim şifa versin inşallah

Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.

Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.

Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.

Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا

Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.

Esmamız: Ya Vedüd

Ebced değeri: 400

Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.

S sibellcim Sibel’in d

Ya Vekil,Ya Fettah,Ya Latif olan Allahim sen Sibel kulunu selamete cikar. Gönlünde olanı hakkinda hayirli eyle dunya ve ahiret icin hayirli olacak bir yuva kurmak nasip et. Tez zamanda hayirli bir kulunla gonlunu isindir. Kalpleri birbirine isindiran sensin. Hayirli bir zurriyet ver Allahim. duama ortak olan arkadaşlarımin gonlundekileri haklarinda hayırlı eyle Rabbim.

S sibellcim
humanbeings
Bizguzellikkk
library_
S Sarya41
love_story
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
aypare ackerman
honeymilkkk
Dadlimidadli
V Vishnu

Sibell13 niyetine okudum Allah kabul etsin gönlünce olsun inşallah canım

Sibel arkadaşımızın niyetine 400 ya vedüd cc esmasını okudum Allah kabul etsin.

Yeter ve Sibel için 100'er Furkan suresi 74.ayet okudum Allah kabul etsin tez vakitte hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…