- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
V Vishnu kuzum bildirimlerde sıkıntı yaşadım, sana bildirim yapılmamışYa rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.
Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.
Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا
Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)
Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.
Esmamız: Ya Vedüd
Ebced değeri: 400
Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.
love_story Özlem’in duası;
Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin. Hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Kalbime inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Dinim, dünyam ve ahiretim için hayırlı olan beni her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bana bir yol aç. Hayırlı zürriyetler nasip eyle. Gönlümden geçeni hakkıma hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayal ettiğim hayatı yaşamayı nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duamın çok şükür oldu sevincini yaşat. Burada birlikte dua ettiğim tüm dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle. Sen ol dersen olur. Vekil olarak sen yetersin. Amin.
love_story
humanbeings
Bizguzellikkk
library_
S sibellcim
S Sarya41
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
aypare ackerman
honeymilkkk
Ben okudum canım yazmayı unutmuşum
Özlem için 400 ya Vedud okudum Allah kabul etsinYa rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.
Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.
Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا
Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)
Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.
O ozlemem Özlem’in duası;
Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..
humanbeings
Bizguzellikkk
library_
S sibellcim
S Sarya41
love_story
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
aypare ackerman
honeymilkkk
İki Özlem’i üst üste paylaşmışımÖzlem icin okudum Allah kabul etsin .
Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..
humanbeings
Bizguzellikkk
library_
S sibellcim
S Sarya41
love_story
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
aypare ackerman
honeymilkkk
Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
humanbeings
Bizguzellikkk
library_
S sibellcim
S Sarya41
love_story
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
aypare ackerman
honeymilkkk
Hani bazen içinizden geçiyor ya ‘Herkes dualarla mucize yaşadığını söylüyor, duası kabul oluyor. O kadar evlilikle ilgili dua ediyorum. Benimki niye olmuyor?’ diye. DEMEYİNama ettiğiniz dualara çok dikkat edin, özellikle eş konusunda ayrıntılı dua edin, mesleğini, boyunu, ten rengini bile söyleyin benden söylemesi
Hani bazen içinizden geçiyor ya ‘Herkes dualarla mucize yaşadığını söylüyor, duası kabul oluyor. O kadar evlilikle ilgili dua ediyorum. Benimki niye olmuyor?’ diye. DEMEYİNama ettiğiniz dualara çok dikkat edin, özellikle eş konusunda ayrıntılı dua edin, mesleğini, boyunu, ten rengini bile söyleyin benden söylemesi
Yok canım gelişme demeyelim de, Allah yaptığım duaları hatırlatıyor tekrar bence, gerçekten bunu mu istiyorsun diyeVar mı hayırlı gelişmeler ahhh olsun olsun hepimize umut olsun
Valla ben dualarımla ilgili ufakta olsa gelişmeler görmeye başladım gibi gibi :) İnşallah Rabbim devamını da gösterir
Evet inşallah birimiz acalim kapiyi devami da gelsin virusten de bi yerlwre cikamiyoruz ama rabbim kismetimizi bir sekilde getirirMaşallah diyelimmm hadi biriniz sürün ayağınızı da arkası gelir diye düşünüyorum
Maşallah diyelimmm hadi biriniz sürün ayağınızı da arkası gelir diye düşünüyorum
Olacak olacak inşallah ben inanıyorum. Bence dualarla birlikte hemde önce kendimizle olacağına inanmalıyız. Hiç olumsuz düşünmemeliyiz. Allahın izniyle de sonrası gelir benceEvet inşallah birimiz acalim kapiyi devami da gelsin virusten de bi yerlwre cikamiyoruz ama rabbim kismetimizi bir sekilde getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?