BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Arkadaşımız için 100 tane Furkan suresi 74.ayeti okudum Allah gönlüne göre versin

Kızlar bi süredir banlıydı hesabım giriş yapamadım geçen gün açtığım konuya gelen yorumlar(konuyu açıp hakaret işiten yine ben olmama ve yöneticinin uslübumu korumama rağmen benim üslubumu yanlış bulması) sebebiyle artık bu siteye üye olmak istemediğime karar verdim hesabımı kapatacağım sizlerle birlikte uzun zaman geçirdik hakkınızı helal edin inşallah düşüncesiz insanlar sizin hiç karşınıza çıkmaz Allah dualarınızı kabul etsin
humanbeings

Bizguzellikkk evet, hesabını banlı görünce ben de şaşırdım Allah seni de hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Birbirimize hakkımız geçti, hakkını helal et canım
Gerçekten şaşırıyorum tanımadıkları insana nasıl bu kadar kötü davranabiliyor insanlar muhatap olmadığım halde hala eksi emoji atıyorlar filan çok komik benden yana helal olsun hepinize isterdim böyle olmasın ama kısmet

Hakkını helal et canım.Benden yana helal olsun..Rabbim en kısa zamanda duanı yaşamayı nasip etsin..

Burcu için Ya Vedud okudum.

Bizguzellikkk helal olsun sen de helal et ama soyle bir durum var burasi birlikte dua etmek birbirimizi tesvik etmek belki derdimize ortak olmak icin bir vesiledir yonetenler gecicidir okudugumuz ayetler dualar kalicidir ben yeni uye oldum ama cok sey ogrenip kendi basima okumayacagim kadar dua esma okudum nacizane pire için yorgan yakma kim oldugunu bile nilmedihim kisilere Allahin kelamını degisme bence sevgiler

Sadece onun için değil kuzum yeterince vakit ayıramıyorum aile problemleri, okul vs. derken vebal altında da kalmak istemiyorum bide böyle bişey yaşayınca tuz biber oldu Allah bizi kendi yolundan ayırmasın ben bugüne kadar bu sitede kimsenin şahsına kötü yorum yapmadım ama o kelimeler beni çok üzdü açıkçası o yüzden böyle bir karar aldım

Doğrudur ben konuyu bilmiyorum hakkinda hayırlısı olsun guzel bir yuva kurman dileğiyle

Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.

Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.

Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.

Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا

Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.

Esmamız: Ya Vedüd

Ebced değeri: 400

Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.
aypare ackerman İrem’in duası;
Rabbim sen gönlümdekini en iyi bilensin. Çok istediğim duamı sen kabul et. gönlümdekini bana hayırlı eyle onu bana öyle ver inşallah. Evlilik için adım atmayı sen nasip et. Sen bana geç olmadan duamın oldu sevincini yaşat Allah'ım sen duamı kabul eyle.
aypare ackerman
humanbeings
S sibellcim
love_story
honeymilkkk
library_
muhursuzpusula
O ozlemem
F FairyTale89
P Prhp
S Sarya41

Merhaba arkadaşlar,
Bugün henüz okuyamadım ama pazartesiye dek giremeyeceğim ama mutlaka okurum gelince bildirim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…