- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Hayırlı kapılar açsın.Ben de biraz zor günler geçiriyor gibiyim bu konuyla alakalı kızlar.Aklınıza geldikçe dua ederseniz sevinirim :)
Tam gaz devamDuamı zaten tam istediğim gibi yazmışımbu liste bitince yeni dualarla devam ediyoruz dimi kizlarrrr
Okudum canım bildirim yapmaya gelmiştimlove_story Özlem için okumayanlar;
Bizguzellikkk
S Sarya41
O ozlemem Özlem için okumayanlar;
Bizguzellikkk
library_
S Sarya41
muhursuzpusula
F FairyTale89
P Prhp
Evet canım dua gönderme sırasına göre ilerliyorumOkudum canım bildirim yapmaya gelmiştim ☺
bu arada liste karışık mı gidiyor bana mı öyle geldi :))
Hadi ya bilmiyordum ben önceden hep sırayla ilerliyordu öyle sanıyorum bende sana özel mesaj mı atıyoruz duamızı ?Evet canım dua gönderme sırasına göre ilerliyorum ☺
Kuzum yine sırayla gidiyoruz, bir değişiklik yok. Herkesin duası sırayla okunuyorHadi ya bilmiyordum ben önceden hep sırayla ilerliyordu öyle sanıyorum bende sana özel mesaj mı atıyoruz duamızı ?
Bende okudum, Rabbim dualarımızı kabul eylesinOkudum canım bildirim yapmaya gelmiştim ☺
bu arada liste karışık mı gidiyor bana mı öyle geldi :))
Tamam canım atarım bende sana mesaj olarakKuzum yine sırayla gidiyoruz, bir değişiklik yok. Herkesin duası sırayla okunuyor ☺ Eğer özel bir duan varsa bana özelden yolla yoksa da zaten niyetimiz belli ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?