BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.

Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.

Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.

Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا

Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.

Esmamız: Ya Vedüd

Ebced değeri: 400

Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.

F FairyTale89 Sibel’in duası;

Allahım Sibel kulunun karşısına tez zamanda içinde Allah korkusu olan, merhametli vicdanlı saygılı temizkalpli bir kısmet çıkar hayırlı mutlu huzurlu bir yuva kurmasını ve hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmasını nasip eyle.Sen ol dersin ve olur AllahımGeleceğimizi kaderimizi bilen tek kişi sensin bizim için hayırlı olan ne ise onu bize nasip et niyetimizi içimizden geçirdiklerimizi bilende sensin bana ve buradaki arkadaşlarıma geç olmadan güç olmadan hayırlı eş nasip et.Dualarımızın kabul oldu sevincini de yaşamayı bizlere nasip et Allahımmm aminnnnn

F FairyTale89
humanbeings
S sibellcim
love_story
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
muhursuzpusula
S Sarya41
library_
O ozlemem

Kızlar Serap arkadaşımızı bekliyorum bir kaç kişidir, ancak herhangi bir bildirim yapmıyor. O yüzden bu listeden muaf tutuyorum onu. Böylelikle love_story Özlem, O ozlemem Özlem, honeymilkkk Burcu dualarınız tamamlandı, Allah dualarınızın şükür sevinçlerinizi bizimle paylaştığınız günleri en kısa sürede gösterir inşallah, hep birlikte seviniriz S sibellcim Sibelciğim Serap arkadaşımız sana ve bana okumuştu, hakkı kalmasın onun için ben bu duayı okuyacağım, sen de oku istersen aypare ackerman İremciğim senin duanda da bir tek muhursuzpusula eksik, o da hafta sonu giremeyeceğini ancak okuyacağını haber verdi. O bildirim yapınca duan tamamlanmış olacak. Haydi kızlar sıra F FairyTale89 arkadaşımızda

Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…