BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.

Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.

Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.

Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا

Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.

Esmamız: Ya Vedüd

Ebced değeri: 400

Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.

library_ Gizem’in duası;
Allah'ım şüphesiz her şeyin en iyisini bilirsin.Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle.Gönüllerimizi birleştir.Zorlaştırma,kolaylaştır..Buradaki tüm kardeşlerimin ve benim dualarımı kabul eyle.

library_
humanbeings
S sibellcim
love_story
O ozlemem
honeymilkkk
muhursuzpusula
F FairyTale89
aypare ackerman
S Sarya41
P Prhp

Kızlar library_ ve muhursuzpusula dualarından sonra yeni listemize geçeceğiz. Listeyi yavaş yavaş hazırlıyorum. Yeni listede olmak istemeyen yoktur umarım ancak varsa beni bilgilendirebilir misiniz
Aklımda iki tane dua var. Birisi salatı mecule(51defa okunacak) bir diğeri Hz.Musa’nın evlilik duası(Herhangi bir sayı yok, 100 defa okuruz) diye geçiyor. Hangisini okuyalım?
love_story O ozlemem S sibellcim P Prhp muhursuzpusula aypare ackerman library_ F FairyTale89 honeymilkkk
Canım seni bu yeni listeye ekliyorum, 2 arkadaş sonra başlıyoruz sacmalamayin
S Sarya41 canım seni bu listeye ekleyeyim mi?

Hz.Musanın duasını bilmiyorum ama ayet ise oyumu salatı meculeden kullanıyorum

Tabi tabi sevinirim

Kızlar son arkadaşımızın duasını da paylaşıyorum ve bu listemizi bitiyoruz Allah’ın izniyle
Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.
Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.
Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا
Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)
Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.
Esmamız: Ya Vedüd
Ebced değeri: 400
Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.

muhursuzpusula Gizem‘in duası;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın. İçimdeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, gönlümdekinin bana geri dönmesini nasip eyle, içinde yaşadığı tüm sorunlarının çözüme kavuşabilmesini nasip eyle. Birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir yuva kurmamızı nasip eyle. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et.

muhursuzpusula
humanbeings
love_story
S sibellcim
P Prhp
F FairyTale89
honeymilkkk
library_
O ozlemem
aypare ackerman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…