- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Canım benim 3 kişi sonra yeni duaya geçeceğiz. O yeni listeye ekleyeceğim inşallahBeni ne zaman alacaksınız kızlar
Canım benim 3 kişi sonra yeni duaya geçeceğiz. O yeni listeye ekleyeceğim inşallah ☺
Ya rab! Kabul olmuş bir dua serinliği ver yüreğime.
Duamız; Furkan suresi 74.ayet. Müsait durumda olmayanlar içinse ‘Ya Vedüd’ esması.
Ayet olduğu için abdestli okunması uygundur. Arapça bilenler Arapçasından okursa çok daha güzel olur. Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet okuyalım. Müsait durumda olmayanlar da yine her bir arkadaşımızın niyetine 400 adet Ya Vedüd esmasını okusunlar. Süremiz 1 gün.
Arapçası: وَالَّذ۪ينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ اَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ اَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّق۪ينَ اِمَامًا
Türkçe okunuşu: Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)
Meali: Onlar: “Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve zürriyetimizden gözümüzü aydınlatacak, gönlümüzü sevindirecek sâlih kimseler ihsân eyle! Bizi takvâ sahiplerine önder yap!” diye duâ ederler.
Esmamız: Ya Vedüd
Ebced değeri: 400
Anlamı: Kullarını çok seven, sevilmeye gerçekten layık olan.
F FairyTale89 Sibel’in duası;
Allahım Sibel kulunun karşısına tez zamanda içinde Allah korkusu olan, merhametli vicdanlı saygılı temizkalpli bir kısmet çıkar hayırlı mutlu huzurlu bir yuva kurmasını ve hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmasını nasip eyle.Sen ol dersin ve olur AllahımGeleceğimizi kaderimizi bilen tek kişi sensin bizim için hayırlı olan ne ise onu bize nasip et niyetimizi içimizden geçirdiklerimizi bilende sensin bana ve buradaki arkadaşlarıma geç olmadan güç olmadan hayırlı eş nasip et.Dualarımızın kabul oldu sevincini de yaşamayı bizlere nasip et Allahımmm aminnnnn
F FairyTale89
humanbeings
S sibellcim
love_story
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
muhursuzpusula
S Sarya41
library_
O ozlemem
Sibel arkadasimizn duasini yaptim . Allah kabul etsin
Teşekkür ederiz canımMerhaba
Benaypare ackerman nin arkadasiyim, su an kendisi banli...
Sibel ve Nilay isimli arkadaslarin dualarini okudugunu size bildirmemi rica etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?