- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kuzum bu salatı meculeyi bir Dilek, bir istek için 51 adet okumak gerekiyor. Biz de kişi başı 51 adet arkadaşımızın dileği için okumuş olacağız. Sonra duası yapılan kişi de niyeti için bizim okuduklarımızı da katarak salavatı okuyup namazını kılacak. Yani biz bu salavatla bir dilek için 51 adeti 1 kere okumak yerine 12 kere Allah‘a niyazda bulunmuş olacağızCanim ben anlamadım hem kişi kendine 51 okuyorsa biz niye okuyoruz nasıl oluyor çok kafam karıştı
Heh tamam canim biz okuyup bildircez bitince arkadaş da namazını kılıp kendine okuyunca duası bitmiş olacak tamamdırKuzum bu salatı meculeyi bir Dilek, bir istek için 51 adet okumak gerekiyor. Biz de kişi başı 51 adet arkadaşımızın dileği için okumuş olacağız. Sonra duası yapılan kişi de niyeti için bizim okuduklarımızı da katarak salavatı okuyup namazını kılacak. Yani biz bu salavatla bir dilek için 51 adeti 1 kere okumak yerine 12 kere Allah‘a niyazda bulunmuş olacağız☺
Canım herkes namaz kılmayacak. O gün duası yapılan arkadaşımız namaz kılacak sadece. Salavat olduğu için abdestsiz okunabiliyor duamız. Ben de şu an mazeretliyim namaz için yoksaNamaz için müsait değilim diğer listenize Katılırım duruma göre canım ben
Olur canım ben de sana soracaktım müsait misin diyehumanbeings yetercim ben muafım ya listede yarın olmasam da cumaya değişsen yerimi duamdan sonra namazımı da kılabilirdim mümkün mü acep
Sibelin duasını okuyorum bitirip bildirimde bulunucam inşallah
Olur canım ben de sana soracaktım müsait misin diye ☺
Bende yatsi namazindan snra okuyacagim inşallah.S sibellcim için okumayanlar;
library_
O ozlemem
aypare ackerman
F FairyTale89
S Sarya41
muhursuzpusula
Kızlar yatsı namazından sonra bitirelim lütfensıradaki arkadaşımızın duasını da akşam üstü paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?