BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canım ben daha önce görmüştüm ama hiç okumadım diye hatırlıyorum. İnşallah hepimize umut olur, şifa olur, güzel haberlerimize vesile olur

Merhaba arkadaşlar, Pazartesi dönücem demiştim ama hesapta olmayan şeyler çıktı ve geçen girdim yazmak için ama yapamadım bir türlü. Eksiklerimi falan tamamlayıp hemen yarın geleceğim inşallah

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.
Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.

Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.

Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”

Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.

library_ Gizem’in duası;

Allah'ım şüphesiz her şeyin en iyisini bilirsin.Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle.Gönüllerimizi birleştir.Zorlaştırma,kolaylaştır..Buradaki tüm kardeşlerimin ve benim dualarımı kabul eyle.

library_
love_story
S sibellcim
O ozlemem
F FairyTale89
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
muhursuzpusula
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings

Son düzenleme:
Kızlar bugün Gizem arkadaşımıza okuyoruz. Sibel arkadaşımız için de eksikleri olanlar tamamlasın lütfen Bir de günlük iki arkadaşımızın duasını da paylaşabilirim eğer okuyabiliriz derseniz 51 adet olduğu için çok uzun sürmüyor Bu şekilde de devam edebiliriz

Aynen tatlım kısa zaten dua da diğer arkadaşlara da uyarsa bence de oyle güzel olur

Giden arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah

O değil de ben yatsıdan sonra okuduğumu düşünüyordum birden gelen ezan sesiyle farkına vardım ki daha önce okumuşum mazeretli olunca saat kavramım da mı şaştı ne oldu hiç anlamadım

O değil de ben yatsıdan sonra okuduğumu düşünüyordum birden gelen ezan sesiyle farkına vardım ki daha önce okumuşum mazeretli olunca saat kavramım da mı şaştı ne oldu hiç anlamadım
Mazeretli olunca düzen değişiyor gerçekten ya esmalar gibi düşünebiliriz salavatları da. Günün her saati okunabilir ancak bazı zamanlar daha etkili

Sibel arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin tez zamanda hayırlı mutlu haberler al insallah.

Gizem arkadaşımız için okudum . Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…