BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Allah razı olsun hepinizden canlarım.
Ben de kendim için okudum.

Yeterciğim şimdi namazımı kılabilir miyim bittiyse?

Canlarım merhaba bana bildirim gelmemis ya cok şaşkınım, bir de iki gündür özel günümdeyim okumam sıkıntı olur mu

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.

Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.

Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.

Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”

Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.
honeymilkkk Burcu’nun duası;

Bismillahirrahmanirrahim..Elhamdülillah..

Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Resulallah.. Yüceler yücesi Rabbim, herşeye gücü yeten Allah'ım! Ol diyince olduran Rabbim. Peygamber efendimiz (s.a.v) hürmetine burcu kulunun karşısına efendi,merhametli,eşine sadık,Allah korkusu olan,işi iyi olan,birbirlerini ömür boyu çok sevecek,birbirlerine çok değer verecek,yuvasının kıymetini bilecek,burcunun hayal ettigi gibi birini karşısına çıkar, böyle biriyle en tez vakitte en hayırlı şekilde yuvasını kurmayı nasip et ve yuvasında bir ömür boyu; mutlu,huzurlu,saglıklı,imanlı,aşk dolu bol mubabbetli olmayı nasip eyle..Bekletmeden hayirli saglikli imanli guzel evlatlar nasip et.. Gönlündeki dualarını bilen duyan sensin hayırlısıyla tez vakitte kabul et Allah'ım..

Esselatu Vesselamu Aleyke Ya Resulallah..

Elhamdülillah..Amin..

Rabbim burcunun duasına ortak olan arkadaşlarınin da gönüllerinde ne duaları varsa biran önce hayırlısıyla kabul et amin

aypare ackerman
İrem’in duası;

Rabbim sen gönlümdekini en iyi bilensin. Çok istediğim duamı sen kabul et. gönlümdekini bana hayırlı eyle onu bana öyle ver inşallah. Evlilik için adım atmayı sen nasip et. Sen bana geç olmadan duamın oldu sevincini yaşat Allah'ım sen duamı kabul eyle.

love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings

Herkese iyi akşamlar, Pazartesi gelirim diyip gelemedim ama bugünden itibaren daha düzenli geleceğim inşallah. Son listede beni çıkarmanız çok iyi olmuş bence çok mahçup ettim yarı yolda bırakmış gibi oldum farkındayım ve çok özür dilerim. Ama bence bi türlü gelememe sebebimi söyleyince affedeceksinizdir beni diye düşünüyorum Bu hafta sevdiğim insandan evlilik teklifi aldım

Yaaa inanmıyorum çok çok çok tebrik ederim

Yaa çok şükür.
Allah hayırlı etsin canım.Dualarımız kabul oldu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…