BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sorunsuz dertsiz yuvanizi kurun inşallah sen kapiyi actin arkandan bizi de sevindirsin Rabbim

Irem be burcu arkadssimiz için okudum Rabbim tez zamanda dualarıni kabul etsin inşallah.

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.

Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.

Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.

Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”

Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.

love_story Özlem’in duası;
Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin. Hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Kalbime inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Dinim, dünyam ve ahiretim için hayırlı olan beni her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bana bir yol aç. Hayırlı zürriyetler nasip eyle. Gönlümden geçeni hakkıma hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayal ettiğim hayatı yaşamayı nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duamın çok şükür oldu sevincini yaşat. Burada birlikte dua ettiğim tüm dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle. Sen ol dersen olur. Vekil olarak sen yetersin. Amin.

love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings

Özlem arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…