BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

love_story özlem arkadaşımızın niyetine okudum Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.
Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.

Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.
Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”

Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.

S Sarya41 Serap’ın duası;
Allah'ım sen aklimin ,kalbimin sevebileceği . Gözümün gönlümün doyucağı ilk görüşte ısınabileceğim insanla tez zamanda hayırlı bol muhabbetli bir evlilik nasip eyle . Kadının Allah'ın emaneti olarak görüp bilen ince düşünceli zarif , efendi , saygılı bir eş nasip eyle. Her baktığım da sana şükredebileceğim bir es nasip eyle . Allahım senin rizan için bacası tüten bi ev , senin rızan icin tekeri dönen bi araba ve senin yolunda harcayabileceğim mal nasip eyle . Allahm sen sağlıklı huzurlu bir evlilik nasip eyle . Bir yastıkta bir ömür .
Allahım burda ne kadar bekar arkadaşım varsa sen efendimiz s.a v yüzü suyu hürmetine evlilik için hayırlı dualarını kabul eyle . Tez zamanda geç olmadan güç olmadan . Amin.

S Sarya41
love_story
S sibellcim
O ozlemem
library_
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
sacmalamayin
humanbeings

Ay ben yanlışlıkla erken okumuşum. Bi sorun olur mu kızlar. Şimdi ezan okununca farkettim yatsıdan önce okuduğumu. Bi daha okuyabilirim olmazsa??
Yok canım bu dualarda esmalar gibi. Her vakit okunabilir ancak belli vakitlerde daha tesirli olduğu için okuyabilenler o vakitte okursa daha güzel olur demiştik

Kendi niyetime okudum Allahm kabul buyursun hepimizinkini.

Serap arkadaşımızın duasını okudum cokta güzel yazmış inşallah Allahta hepimize hayırlı eş nasip eyler.

Kızlar Serap için okuyorum şu an.Bugün kesin biter ama bildirimi akşam yapabilir miyim bilmiyorum,bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…