- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
21 tane taha süresi okuyup sonuç alan kişi duymustum. Evlilik için cok iyimis. Okuyabiliriz.Kızlar listemiz çok hızlı ve güzel ilerledi. İnşallah dualarımızda bu hızla hayırlısıyla kabul olurson 3 arkadaşımızın duası kaldı.Üçünü paylaşacağım. Pazar günü öğlene kadar bitirelim inşallah. Yeni dua listemiz için dua önerisi olan var mı?
9999 kere fetih suresi ilk ayetini baslayabiliriz, çok etkili olurBenim önerilerim;
▶ 9999 kere Fetih suresi ilk ayet (aramızda paylaşarak)
▶41 Fetih suresi (Paylaşarak)
▶41 Yasin suresi (paylaşarak)
▶İsmi Azam duası
Arkadaşlar da tamam derse bence bu yazdiklarinin hepsine sırayla baslayalimBenim önerilerim;
▶ 9999 kere Fetih suresi ilk ayet (aramızda paylaşarak)
▶41 Fetih suresi (Paylaşarak)
▶41 Yasin suresi (paylaşarak)
▶İsmi Azam duası
3 arkadaşımız için de okudum.Allah kabul etsin inşallah.Sen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.
Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.
Arapçası;
Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”
Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”
Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün
S selametle66 Şüheda’nın duası;
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed
Ey güzel Rabb'im şüheda kuluna öyle bir eş nasip et ki hem birbirlerinin bu dünyasını daima cennete çevirsinler hemde ahirette birbirlerini kalıcı olarak cennete götürsünler.
Şüheda ya imanlı ahlaklı namuslu iffetli huyu suyu güzel olan, şüheda yı el üstünde tutacak onu hiç kimseye muhtaç etmeyecek, çocuklarına çok iyi bir baba olan, kendini her konuda geliştiren, mütevazi , saygılı , imanlı, hayatıni senin rizani kazanmak için çabalayan, namazlarını daima vaktinde eda eden, daima senin yolunda giden, içkisi, sigarası,kumari, kötü huyları hiçbir zaman olmayan,mert , cesur yiğit, güçlü kuvvetli olan, devlette hayırlı kalıcı güzel bir işi olan, şühedayi hiç kimseye hiçbir yönden muhtaç etmeyecek,her yönü ile peygamber efendimiz gibi Güleryüzlu, imanlı, eşine sadık, cömert, yumuşak huylu, yakışıklı olan hayırlı Salih bir eş tez zmanda hayırlısı ile nasıp eyle.amin
Allah'ım Şüheda'ya öyle bir eş nasıp et ki birbirlerine, peygamber efendimiz ile hz.Aise annemiz birbirine nasıl bir eş ise öyle olsunlar her yönleri ile.
Onları birbrine nasip ettiğin için her an sana şükretsinler, bir kez bile keşke bekar kalsaydım demesinler hiçbir zaman.
Ey her şeyin sahibi olan Rabb'im
Şüheda ya öyle bir eş nasıp et ki şüheda ile eşi arasında sevgi, saygı, aşk merhamet, heyecan, mutluluk,sadakat hiçbir zmaan bitmesin her geçen gün daha da artsın.
ona dualarından dhaa güzel bir eş nasıp eyle
Şüheda ya Tez zmanda hayırlısı ise onun için hakkında hayırlı kıldığın insanı karşısına çıkar ve hayırlısı ile tez zamanda yuvalarını kurmasını nasıp eyle Amin.
buradaki tüm kardeşlerimize de iyi ki evlenmişim dicekleri güzel yuvalar kurmalarını nasip eyle amin amin amin
Allahümme Salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed
Peygamber efendimize hediye olarak Fatiha Şerif okuyun kızlar lütfen.
aypare ackerman İrem’in duası;
Rabbim sen gönlümdekini en iyi bilensin. Çok istediğim duamı sen kabul et. gönlümdekini bana hayırlı eyle onu bana öyle ver inşallah. Evlilik için adım atmayı sen nasip et. Sen bana geç olmadan duamın oldu sevincini yaşat Allah'ım sen duamı kabul eyle.
P Prhp Nilay’ın duası;
Rabbim Nilay kulunun karşısına tez zaman da onu sevecek,huzur verecek,güvenilir,merhametli,Allah korkusu olan ,Nilay kulunun da içinin ısındığı sevdiği bi eş nasip eyle.Huzur dolu iyi ki diyeceği bir yuva, çok bekletmeden hayırlı evlatlar ver.Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin.Kalbime inşirah ferahlığı ver.Yalnızlıkla imtihan etme.Burada birlikte dua ettiğim tüm kardeşlerime de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle.Amin.
love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
humanbeings
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
Ben okudum. Yazmıştım da.S selametle66 aypare ackerman P Prhp için okumayanlar;
sacmalamayin (mazeretli)
Seninpandan
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
YazmamışımBen okudum. Yazmıştım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?