- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
Üçümüz içinde okudum Rabbim kabul etsin aminS selametle66 aypare ackerman P Prhp için okumayanlar;
sacmalamayin (mazeretli)
Seninpandan
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
Bana uygundurİyi akşamlar Canlarımyeni dua olarak 41 Yasin’i paylaşıp okuyalım diyorum. Ne dersiniz? 3 adet falan düşüyor zaten.
Süperİyi akşamlar Canlarımyeni dua olarak 41 Yasin’i paylaşıp okuyalım diyorum. Ne dersiniz? 3 adet falan düşüyor zaten.
Canım liste işi ne oldu ben dahil oldum mu ne okunacak kesinleşti miHoşgeldinizbir liste dahilinde ilerliyoruz. Her gün 1 ya da 2 arkadaşımızın niyetine belirlediğimiz duayı okuyoruz. Bana da dua edilsin ben de düzenli bir şekilde günlük olarak dua okuyabilirim derseniz bir sonraki duaya geçtiğimizde listeye ekleyebilirim
Şimdi nasıl yapacağız kuzu son durum ne41 Yasin’i kişi sayısına böleceğiz kızlar. Ben 13-14 kişi olarak hesaplamıştım ama şu an
1.humanbeings
2.love_story
3.Seninpandan
4. Y Ylnzbrrn
5. P Prhp
6.asi_melek
7.kadriyana
arkadaşlarımızdan olumlu dönüş oldu. Tek tek kişilere değil de toplu niyet olarak da okuyabiliriz eğer günlük 3-4 Yasin çok gelirse. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar yeni listeye katılacak mısınız cevap bekliyorum ☺ Öğlen kişi sayısına göre yeni listeyi paylaşacağım.
library_
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
S selametle66
S sibellcim
aypare ackerman
Bu şekilde olursa katılırım41 Yasin’i toplu niyet olarak okuyacağız. Ortalama 4-5 Yasin düşüyor. Kişi sayısına göre 3-4 gün süre olacak. Katılmak isteyenlerden öğlene kadar bu mesaja yanıt bekliyorum
love_story
library_
S sibellcim
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
asi_melek
kadriyana
Ben katılırım canım41 Yasin’i toplu niyet olarak okuyacağız. Ortalama 4-5 Yasin düşüyor. Kişi sayısına göre 3-4 gün süre olacak. Katılmak isteyenlerden öğlene kadar bu mesaja yanıt bekliyorum ☺
love_story
library_
S sibellcim
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
asi_melek
kadriyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?