- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
En kısa zamanda ınsallhkızlar Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. dualarımızın sonucunu En hayırlı şekilde alalım dilerim ki
amin canım inşallahAmin canım benim. Hepimiz için kalbimizden geçenlerin en güzeli olur inşallah
Bende katılıyorumYeni dua listesine katılırım diyenler;
1.kadriyana
2.aypare ackerman
3. S sibellcim
4.sacmalamayin
5.honeymilkkk
6. S Sorunlu_ss
7.humanbeings
8. @melly_mell
Her birimizin niyetine 1000 tane ihlas suresi okuyacağız. Akşam yeni listeyi yayınlayacağım ☺
love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn @Prhp @asi_melek library_ @braindamage T thegoldblank kızlar katılacak mısınız?
Neden kararsızsın?Benim karşıma biri çıktı gibi ama değerlendirip değerlendirmemekde kararsızım.
Ben şehir merkezinde yaşıyorum. Ama olursa ilçede yaşamam lazım. Dediğim ilçe fazla kapalı bir yer. Hayatım kısıtlanacakmış gibi hissediyorum. Tek aklıma takılan konu bu malesef.Neden kararsızsın?
Tsk ederim canım. Inşallah tüm arkadaşlarımız için dualarımız etkisini gösterirSeninpandan yeaaa ne güzel dualarımız sonuç vermiş işte bnce kesinlikle değerlendir humanbeings cnm yeni listeye katılıyorum bu akşama bitiririm eski dua listesini
Başka bir yerde yaşama/bir süre sonra taşınma gibi bir durum mümkün değil mi peki? Tek sorun buysa bir şans verilebilir ama yer değiştirme şansı yoksa bu da gerçekten düşünülmesi gereken bir durumBen şehir merkezinde yaşıyorum. Ama olursa ilçede yaşamam lazım. Dediğim ilçe fazla kapalı bir yer. Hayatım kısıtlanacakmış gibi hissediyorum. Tek aklıma takılan konu bu malesef.
Malesef sabit kalacak. Yaşanılacak yer baya küçük ve dar görüşlü bir yer. O beni korkutuyor.Başka bir yerde yaşama/bir süre sonra taşınma gibi bir durum mümkün değil mi peki? Tek sorun buysa bir şans verilebilir ama yer değiştirme şansı yoksa bu da gerçekten düşünülmesi gereken bir durum
Ben katılacağım.. paylasımını bekliyorum canımYeni dua listesine katılırım diyenler;
1.kadriyana
2.aypare ackerman
3. S sibellcim
4.sacmalamayin
5.honeymilkkk
6. S Sorunlu_ss
7.humanbeings
8. @melly_mell
Her birimizin niyetine 1000 tane ihlas suresi okuyacağız. Akşam yeni listeyi yayınlayacağım ☺
love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn @Prhp @asi_melek library_ @braindamage T thegoldblank kızlar katılacak mısınız?
Hayırlı günler kızlarbir kaç arkadaştan yanıt bekliyordum o yüzden listeyi biraz beklettim. Şu an katılırım diyenlerle listeyi başlatıyorum. Toplam 11 kişiyiz, günde 1 arkadaşımıza okuyacağız.
Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 100, dua arkadaşları 90 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi;aypare ackerman
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed. Rabbim sen benim için en hayırlı zamanda en hayırlı olacak şekilde saygılı,Allah korkusu olan,iyi huylu ,hayır kazancı olan ,yüzü huyu güzel,benim istediğim gibi biriyle evlilik yoluna girmeyi nasip eyle.Hakkimda hayırlı olan neyse o olsun.Hem bu dünya hem de ahiretim için hayırlı olacak ve beni mutlu edecek bir evlilik yapmayı nasip eyle. Sevgi ve muhabbetin daim olduğu bir ömür sürecek birbirimize saygı sevgi duyacagimiz iki cihanda sürecek evlilik nasip et insallah.Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle. Amin. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed.
Son tarih; 12.08.2020/16.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah ❤
aypare ackerman
Y Ylnzbrrn
kadriyana
Seninpandan
S sibellcim
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
library_
honeymilkkk
humanbeings
T thegoldblank
Evet canım benimhumanbeings Yetercigim her ihlasta yani 90 tanenin de basinda besmele cekecegiz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?