BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

yetercigim mazeretim 2 gün önce bitti
bir kaç dua grubunda daha varim, yavaş yavaş tamamlıyorum. yarin herkesin bitmiş olur. haber vereyim dedim

Merhaba kızlar ben okumamı yapamadım evde değildim fırsatım olmadı şimdi de adet oldum bitince okusam olur mu acaba

Yeni dua listemiz için İhlas süresi okuyalım diyorum. Bir Dilek için 1000 ya da 10.000 defa okumak çok tesirli diye biliyorum. Eğer herkes katılırsa 1000 tane okursak 52 tane düşüyor, günlük iki kişiye okuruz. 10.000 tane okuyalım derseniz 562 tane düşüyor, günlük 1 kişiye okuruz. Fikirlerinizi ve katılım durumunuzu bekliyorum Katılıyorum dediğiniz takdirde yeni listeye ekleyeceğim
love_story
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
P Prhp
asi_melek
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
S Sorunlu_ss
S selametle66
tulpy
M melly_mell
braindamage
T thegoldblank
D DenizYildizi

Ben katilamicam maalesef canım yeni gruba

c canım kendi fikrim 52 okunması

Canlarım fetih suresi için bitiren yazsın o zaman bitirebildiği en kısa sürede. Süremizi çok uzatmayalım, dualarımız, niyetlerimiz beklemesin. Tüm listeye bitiren arkadaşlarımız var, kimsenin hakkı kimsede kalmasın.
Yeni liste için de 1000 tane okuruz. Günlük iki kişi olur. Abdestli okunması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…