- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
- 303
Canlarım fetih suresi için bitiren yazsın o zaman bitirebildiği en kısa sürede. Süremizi çok uzatmayalım, dualarımız, niyetlerimiz beklemesin. Tüm listeye bitiren arkadaşlarımız var, kimsenin hakkı kimsede kalmasın.
Yeni liste için de 1000 tane okuruz. Günlük iki kişi olur. Abdestli okunması gerekiyor.
Fetih Suresi İlk Ayet için tüm listeyi bitirenler;
1.love_story
2.honeymilkkk
3.aypare ackerman
4.Seninpandan
Okumayanlar;
1.humanbeings
2. Y Ylnzbrrn
3. P Prhp
4.asi_melek (mazereti bitince tamamlayacak)
5.kadriyana
6. S sibellcim
7.sacmalamayin
8.library_
9. S Sorunlu_ss
10. @Mutluol77
Akşama kadar bitirmiş olurum ben. Sizler ne durumdasınız
Benim fikrim de 52 tane okunmasi diger turlu coknuzayabiliyorc
canım kendi fikrim 52 okunması
Toplu şekilde dua listemizi paylaşırım. O listeye göre sırayla okursunuz, günü geldiğinde kimin sırasıysa okuduğunuzu yazarsınızBen de 1000 tane daha iyi olur diye dusunuyorum
Kendimize gore gunluk 2 den fazla kisiye okuyabilir miyiz? Cunku benim persembe ya da cuma mazeretim başlayabilir ve arkadaşlarımın duasi yarim kalsin istememFirsat buldukça okumak isterim Allah nasip ederse.
Benim mazeretim bugunde devam ediyor en gec sali gunune kadar baslayip bitiririmhumanbeings
Ben hepsini bitiridim. Allah hepimizin dualarini kabul etsin
Benimde az kaldı bu akşama bitiyor inşallahFetih Suresi İlk Ayet için tüm listeyi bitirenler;
1.love_story
2.honeymilkkk
3.aypare ackerman
4.Seninpandan
Okumayanlar;
1.humanbeings
2. Y Ylnzbrrn
3. P Prhp
4.asi_melek (mazereti bitince tamamlayacak)
5.kadriyana
6. S sibellcim
7.sacmalamayin
8.library_
9. S Sorunlu_ss
10. @Mutluol77
Akşama kadar bitirmiş olurum ben. Sizler ne durumdasınız
Yeni dua listesine katılırım diyenler;
1.kadriyana
2.aypare ackerman
3. S sibellcim
4.sacmalamayin
5.honeymilkkk
6. S Sorunlu_ss
7.humanbeings
8. M melly_mell
Her birimizin niyetine 1000 tane ihlas suresi okuyacağız. Akşam yeni listeyi yayınlayacağım ☺
love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn P Prhp asi_melek library_ braindamage T thegoldblank kızlar katılacak mısınız?
Katılırım tabi ki. Ama mazeretliyim ben. Bitince okusam olur mu?Yeni dua listesine katılırım diyenler;
1.kadriyana
2.aypare ackerman
3. S sibellcim
4.sacmalamayin
5.honeymilkkk
6. S Sorunlu_ss
7.humanbeings
8. M melly_mell
Her birimizin niyetine 1000 tane ihlas suresi okuyacağız. Akşam yeni listeyi yayınlayacağım ☺
love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn P Prhp asi_melek library_ braindamage T thegoldblank kızlar katılacak mısınız?
Canım listedeki kişilere tek tek mazeretim bitince toplu bir şekilde okurum diyorsan ekleyeyimKatılırım tabi ki. Ama mazeretliyim ben. Bitince okusam olur mu?
Ben katiliyorum canim ☺
Seni ekledim canım listeyecanim diger kizlara sormussun yanlis okumusum@humambeings
Ekle canım okurum ben.Canım listedeki kişilere tek tek mazeretim bitince toplu bir şekilde okurum diyorsan ekleyeyim
Amin canım benim. Hepimiz için kalbimizden geçenlerin en güzeli olur inşallahkızlar Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. dualarımızın sonucunu En hayırlı şekilde alalım dilerim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?