- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- 63
Aynı durum canımGeçenlerde bende bi kısmetim çıktı adam saygılı kibar işi gücüde var hem aile yapımada uygun ama gel gör ki gram ısınamadım hatta ısınmayı geç aşırı itici geldi yaw nie böyle oluyor diyorum kendime çok mu seçiciyim ama elektrik almayınca bnde film kopuyor
Sagol Allah razı olsun bizim de duamiz size olsun inşallah gonlunuzdeki gibi hayırlı biriyle yuva kurmaniz nasip olsunMerhaba kızlar.
Başlığı ara ara takip ediyorum. Yüksek sayılarda okuma yapamadığım için henüz aranıza katılamıyorum. Eğer o gücü bulursam bir gün aranıza katılacağım ben de. Sizlerle aynı durumdayım.
Sizler için, hepiniz için içimden gelerek 10 İhlas ve 10 Fatiha okudum.
Allah'ım hepinize, tam istediğiniz gibi bir eş ile tam istediğiniz gibi bir evlilik yapmayı nasip etsin inşallah.
Şimdilik dışarıdan takip etmeye devam edeceğim, sizlere en güzel dileklerimi iletiyorum
Canim ben su ismi azami okuyorum bikac gundur istersen okuyabilirizBugün son arkadaşımızın duasını paylaşıp bu listeyi bitireceğiz. Yeni listeye devam edemeyecek olan ve Yeni liste için dua önerisi olan var mı?
love_story Seninpandan Y Ylnzbrrn kadriyana aypare ackerman S sibellcim sacmalamayin library_ honeymilkkk S Sorunlu_ss braindamage
Kaç yaşındasın sen canımAynı durum canımkısmet değilmiş deyip geçiyorum ama yaş başını aldı gidiyor
İnşallah tez vakitte aramıza katılmana gerek kalmaz da bize uzaktan dua edersinMerhaba kızlar.
Başlığı ara ara takip ediyorum. Yüksek sayılarda okuma yapamadığım için henüz aranıza katılamıyorum. Eğer o gücü bulursam bir gün aranıza katılacağım ben de. Sizlerle aynı durumdayım.
Sizler için, hepiniz için içimden gelerek 10 İhlas ve 10 Fatiha okudum.
Allah'ım hepinize, tam istediğiniz gibi bir eş ile tam istediğiniz gibi bir evlilik yapmayı nasip etsin inşallah.
Şimdilik dışarıdan takip etmeye devam edeceğim, sizlere en güzel dileklerimi iletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?