BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; love_story
Özlem’in duası;
Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle, gönlümdekini de hakkımda benim için hayır eyle.. Geç olmadan güç olmadan anne olmayı sen nasip eyle Allahım
Son tarih; 22.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story
Y Ylnzbrrn
Seninpandan
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage

Aynı durum canım kısmet değilmiş deyip geçiyorum ama yaş başını aldı gidiyor

Merhaba kızlar.
Başlığı ara ara takip ediyorum. Yüksek sayılarda okuma yapamadığım için henüz aranıza katılamıyorum. Eğer o gücü bulursam bir gün aranıza katılacağım ben de. Sizlerle aynı durumdayım.

Sizler için, hepiniz için içimden gelerek 10 İhlas ve 10 Fatiha okudum.
Allah'ım hepinize, tam istediğiniz gibi bir eş ile tam istediğiniz gibi bir evlilik yapmayı nasip etsin inşallah.

Şimdilik dışarıdan takip etmeye devam edeceğim, sizlere en güzel dileklerimi iletiyorum

Sagol Allah razı olsun bizim de duamiz size olsun inşallah gonlunuzdeki gibi hayırlı biriyle yuva kurmaniz nasip olsun aramiza da bekleriz

Canim ben su ismi azami okuyorum bikac gundur istersen okuyabiliriz
En az 11 kere, en fazla da 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hâsıl olacağı on bir ism-i şerif vardır ki bazı velîler bunları ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir.

Bu Ism-I Şerifler De Şunlardır:
“Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun”

İnşallah tez vakitte aramıza katılmana gerek kalmaz da bize uzaktan dua edersin çok teşekkür ederiz canım, hepimiz için kalbimizden geçenlerin en güzeli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…