BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Arkadaşlar bu arada evliliğin nasip kısmet olduğunu herkesin nasibini birgün bulacağına mi inanıyorsunuz yoksa seçime bağlı olduğuna mi inanıyorsunuz ?

Arkadaşlar bu arada evliliğin nasip kısmet olduğunu herkesin nasibini birgün bulacağına mi inanıyorsunuz yoksa seçime bağlı olduğuna mi inanıyorsunuz ?
Bu fikrim zaman zaman değişiyor benim ama şu sıralar evliliğin nasip kısmet işi olduğunu düşünüyorum. Çünkü ne yaparsan yap olmuyor bazen eğer nasibinde yoksa. Ya da çevremden çok duyuyorum ‘bir ara evlenmeyi çok istiyordum bunun için dualar ediyordum, kafama takıyordum ama ne zamanki kafama takmayı bıraktım o zaman karşıma çıktı nasibimdeki kişi’ diye.

Ben de önceden çok çabaladım olmayacak insanlar için, o zamanlar böyle düşünmüyordum belki ama şuan gerçekten nasip kısmet çok ağır basıyor. Ama o nasibin geldiğini görmek için de bol dua ve inanç gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü birçok insan var etrafımızda Rabbim hayırlısını bizim anlamamıza yardım etsin, bunun için de bol dua ve inanç diye düşünüyorum ben de.

Geçenlerde bende bi kısmetim çıktı adam saygılı kibar işi gücüde var hem aile yapımada uygun ama gel gör ki gram ısınamadım hatta ısınmayı geç aşırı itici geldi yaw nie böyle oluyor diyorum kendime çok mu seçiciyim ama elektrik almayınca bnde film kopuyor

O kadar haklısınız ki içinizin almadığı biriyle nasıl bir ömür paylaşılabilir ki Ben önümüze çıkan insaların kısmetimiz, evleniceğimiz insanın ise nasibimiz olduğunu düşünüyorum. Çıkan kısmetlerin her birinin bir öğretisi olmuyor mu ? Hem nasip olunca ağız , dil bağlanıyormuş bizler de evet diyemediğimize göre “nasip” kapıyı çalmamış daha Dilerim her birinizin gönlünden geçen dilekler dua olup kabul olur inşallah 🕊

Aynen canım rabbim hem gönlümüze hem de mantığımıza uyan eşleri yollasın inşşYaşım geçiyor DİE korkuyorum ama sonra vardır bi vakti diyorum

Duamız; 1000 ihlas suresi
Dua sahibi 87, dua arkadaşları 83 adet besmeleyle birlikte ihlas suresi okuyacak.
Duası yapılacak kişi; humanbeings
Yeter’in duası;
Allah’ım Yeter’in karşısına hayırlı zamanda hayırlı insanı çıkar. Dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan; onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Gönlünden geçeni hakkına hayırlı eyle, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyle. Amin.
Son tarih; 21.08.2020/17.00
Abdestli ve besmeleyle okuyalım, süreye dikkat edelim lütfen. Dualarımız gecikmesin ve beklemesin. Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin ❤
love_story
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss
braindamage

Ben de evliligin nasip isi oldugunu dusunuyorum kizlar nasibinde yoksa bi sekilde olmayacagini ogrendim.. Birisiyle hersey o kadar guzel giderken tam evlenme niyetindeyken sadece hallolmayan bir isimiz vardi o olmadan hemen once oylesine cok sevdigim insandan birden sogumam ve hemen ardindan o isin hallolmasinin ve bunun artik benim icin hic bir oneminin olmamasi beni ne kadar uzse de eger bir kisi nasibinizde kismetinizde yoksa son anda da olsa bitiveriyo hersey..
Ben de sunu merak ediyorum acaba dualarimiz nasibizdeki kisiyi daha erken karsimiza cikartirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…