Bu fikrim zaman zaman değişiyor benim ama şu sıralar evliliğin nasip kısmet işi olduğunu düşünüyorum. Çünkü ne yaparsan yap olmuyor bazen eğer nasibinde yoksa. Ya da çevremden çok duyuyorum ‘bir ara evlenmeyi çok istiyordum bunun için dualar ediyordum, kafama takıyordum ama ne zamanki kafama takmayı bıraktım o zaman karşıma çıktı nasibimdeki kişi’ diye.Arkadaşlar bu arada evliliğin nasip kısmet olduğunu herkesin nasibini birgün bulacağına mi inanıyorsunuz yoksa seçime bağlı olduğuna mi inanıyorsunuz ?
Evet canım yaaasi_melek anladığım kadarıyla kısmet çıkıyor ama tam istenilen özelliklere sahip değil hayırlısını diliyorum
Ben de önceden çok çabaladım olmayacak insanlar için, o zamanlar böyle düşünmüyordum belki ama şuan gerçekten nasip kısmet çok ağır basıyor. Ama o nasibin geldiğini görmek için de bol dua ve inanç gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü birçok insan var etrafımızda Rabbim hayırlısını bizim anlamamıza yardım etsin, bunun için de bol dua ve inanç diye düşünüyorum ben de.Arkadaşlar bu arada evliliğin nasip kısmet olduğunu herkesin nasibini birgün bulacağına mi inanıyorsunuz yoksa seçime bağlı olduğuna mi inanıyorsunuz ?
Geçenlerde bende bi kısmetim çıktı adam saygılı kibar işi gücüde var hem aile yapımada uygun ama gel gör ki gram ısınamadım hatta ısınmayı geç aşırı itici geldi yaw nie böyle oluyor diyorum kendime çok mu seçiciyim ama elektrik almayınca bnde film kopuyorEvet canım yaa
Geçenlerde bende bi kısmetim çıktı adam saygılı kibar işi gücüde var hem aile yapımada uygun ama gel gör ki gram ısınamadım hatta ısınmayı geç aşırı itici geldi yaw nie böyle oluyor diyorum kendime çok mu seçiciyim ama elektrik almayınca bnde film kopuyor
Aynen canım rabbim hem gönlümüze hem de mantığımıza uyan eşleri yollasın inşşO kadar haklısınız ki içinizin almadığı biriyle nasıl bir ömür paylaşılabilir kiBen önümüze çıkan insaların kısmetimiz, evleniceğimiz insanın ise nasibimiz olduğunu düşünüyorum. Çıkan kısmetlerin her birinin bir öğretisi olmuyor mu ? Hem nasip olunca ağız , dil bağlanıyormuş bizler de evet diyemediğimize göre “nasip” kapıyı çalmamış daha Dilerim her birinizin gönlünden geçen dilekler dua olup kabul olur inşallah 🕊
Ben de bugün 1000 ihlas okudumbraindamage için okudum rabbim kabul etsin inşallah
Kızlar bugün hicri yılbaşının ilk günü niyetinizi alıp 41 fatiha okumanın çok iyi olduğunu duydum ben şimdi okuycam dileyen okuyabilir .. Duayla
Aynen canım rabbim hem gönlümüze hem de mantığımıza uyan eşleri yollasın inşşYaşım geçiyor DİE korkuyorum ama sonra vardır bi vakti diyorum
Arkadaşlar bu arada evliliğin nasip kısmet olduğunu herkesin nasibini birgün bulacağına mi inanıyorsunuz yoksa seçime bağlı olduğuna mi inanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?