- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Benim için uygundur. Bir çok arkadaşımız mazeretli hem. Abdestsiz de okunabilir sanırımCanim ben su ismi azami okuyorum bikac gundur istersen okuyabiliriz
En az 11 kere, en fazla da 111 kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hâsıl olacağı on bir ism-i şerif vardır ki bazı velîler bunları ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir.
Bu Ism-I Şerifler De Şunlardır:
“Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun”
Canım çeşitli dualar okuyoruz belli bir duamız yok.Arkadaşlar bende bekarım neler okuyorsunuz bi özet geçerseniz hayrınıza bende okumak isterim
Allah her bekar genç kıza hayırlı Salih bir eş nasip etsin tez zamandaCanım çeşitli dualar okuyoruz belli bir duamız yok. ☺ Hacet için etkili olan, evlilik için okumuş ve denenmiş olan..
Paylaştıktan sonra gördüm, listeye ekledimhumanbeings canım kendim için okudum
Rabbim her birinizin muradını tez zamanda , hayırla versin inşallah 🕊
ayete 40 gun devam diyor mazeretli donemde okunabilir mi kararsiz kaldim Fatiha gibi sureler okunuyor dua niyetiyle ama bu ayeti de devam etmekte sakinca olur mu kiKızlar bir kaç yerde okudum.
Hergün 100 ''ve huvel aliyyul azim'' okumak da etkiliymiş, kısmet için.
Bu forumda da bir başlık var bununla ilgili,
Hayırlı Aşkınızı Bu Âyet İle Bulacaksiniz
Ayetel kursi son ayet Ve huvel aliyyul azim ( o yücedir büyüktür azametlidir ) Her gün sadece 100 kere okuyarak ve en az 40 devam ederek Hayırlı olan ve birbirinizi çok sevip çok aşık olacağınız eşinizi bulabilirsiniz bu âyet muhtesemdir ben bir çok sırrına vakıf oldum fakat 100 den...www.kadinlarkulubu.com
Aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?