BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

7 gün 786 besmele okuyanın duası kabul olunur diye biliyorum hepimizin hayırlı niyeti üzere Başlanabilir diye düşünmüştüm ama ağır gelir denirse toplu yapalım hiç farketmez ben uyarım

7 gün 786 besmele okuyanın duası kabul olunur diye biliyorum hepimizin hayırlı niyeti üzere Başlanabilir diye düşünmüştüm ama ağır gelir denirse toplu yapalım hiç farketmez ben uyarım
Benim icin farketmyor cnm benim ama 172 kisa ayet 2 gun yetmedi bazindan yola cikarak bunalirsiniz diye dusundum ben okurum sikinti degil yoksa

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:KİSİ BASİ 172 ADET TOVBE SURESİ 129. AYET
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: SALİ AKSAM
NOT:Fazla sayiyi ben okuyacagim

'' Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbül arşil azim.''

Anlamı: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: '' Bana , Allah yeter, O'ndan başka ilah yoktur. Ben, Allah'a tevekkül ettim(güvendim). Ve O, azim arşın Rabbidir.

megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
@bcgirl(Begum)OKUNDU
@TulelutMuaf
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU
Miraycik07 (Pınar)OKUNDU
nisanyagmurumm (Tuba ve Sevgi)

HANİMLAR KİSİ KİSİ OKUMAYA GECECEGİZ YANİ BİR GUNDE BİR KİSİYİ OKUYUP BİRİRİP AİRADAKİ ARK GECME USULU ONERİLER
-KİSİ BASİ 786 BESMELE
-540 HADİD SURESİ 3.AYET (KİSİ BASİ 54-60 ARASİ BİR SAYİ)
-1000 NASR SURESİ BOLUSME (KİSİ BASİ 100-120 ARASİ SAYİ)
-70 İNSİRAH

ARALİ SAYİ KOYMAMİN SEBEBİ MUAFİYETLERDE DEGİSİCEK OLMASİ SECİN DUAMİZİ BASLATAYİM OGLENE KADAR DONMEZSENİZ KENDİM SECİP BASLATİCAM VE BUNDAN SONRADA ONERİ SUNMAYACAGİM HANİMLAR
Not:Besmelede dahil hicbiri muafken okunmuyor hanimlar (besmele de okunmaz cunku korunma veya anma mahiyetinde dua icin degil niyet icin okuyoruz bizler bir niyet o niyet icin isim andigimiz kisiler var)

Arkadaslar bekledim fikir yazmadiniz iki dua icinde esit sayi var yazi tura atip belirliycem dedim nasr suresi geldi baslatiyorum bu gunluk okuma bilmeyen arkadaslarin ezberlemesinede vesile olur insallah Allah kabul etsin

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:KİSİ BASİ 125 ADET NASR SURESİ
OKUNAN KİSİ:MEGOS (GORKEM)
DUA BITIS SURESI: PERSEMBE SAAT 14:00

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İzâ câe nasrullahi velfeth
2- Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ
3- Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh, İnnehû kâne tevvâbâ
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
@TulelutMuaf
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)
Miraycik07 (Pınar)

ARKADASLAR KİSİ OKUMASİ OLACAK MUAFİYETİNİZİ 1 GUN ONCEDEN HABER VERİNKİ SAYİYİ AYARLAYABİLELİM LUTFEN BU KONUYA HASSASİYETİNİZ RİCA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…