- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Kizlar kisi kisi okuma istiyorsaniz 786 besmele agir olabilir muafiyetlerde var bir arkadasinizda ayrilmis kisi okumasi istiyorsaniz onerim 70 insirah veya 540 hadid suresi 3 ayetini bolusme olur kisa bir ayet ve muafiyetlerle max 70 duser veya 1000 nasr suresi bolusebiliriz
Besmele ile geylani hz duasi var onuda toplu okuruz ama illa besmele diyorsaniz uyarim ben
Besmeleyi serif dediğin bismillahirrahmanirahim mi canm?
Benim icin farketmyor cnm benim ama 172 kisa ayet 2 gun yetmedi bazindan yola cikarak bunalirsiniz diye dusundum ben okurum sikinti degil yoksa7 gün 786 besmele okuyanın duası kabul olunur diye biliyorum hepimizin hayırlı niyeti üzere Başlanabilir diye düşünmüştüm ama ağır gelir denirse toplu yapalım hiç farketmez ben uyarım
Beni şimdilik listeden çıkarın hastayım okuyamayabilirim. Daha sonra tekrardan gelirim. Allah a emanet olun.@Tulelut D diclemmMiraycik07 nisanyagmurumm hanimlar neye gucunuz yeter kisi kisi okuyacagiz sizde soyleyin baslayalim boyle dua uzuyor dun aksam yapacaktim listeyi bu saate sarkti
Özge sadece bakarlar için mi grupARKADASLAR KİSİ OKUMASİ OLACAK MUAFİYETİNİZİ 1 GUN ONCEDEN HABER VERİNKİ SAYİYİ AYARLAYABİLELİM LUTFEN BU KONUYA HASSASİYETİNİZ RİCA
Evet cnm herkes bekar grupta toplu okumada yaptigimiz icin tek niyet ediyoruz hayirli nasip kismet diyeÖzge sadece bakarlar için mi grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?