- 27 Nisan 2012
- 15.774
- 18.991
- 498
- Konu Sahibi Estiruzgar
ne zaman gelecek pekiHayır ama sıra onada gelcek
boşan diyorlar sıra ona da gelecek
kv ile konu deniyor sıra ona da gelecek
nedense hiçbişey yapacağınızı düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman gelecek pekiHayır ama sıra onada gelcek
Kaynana ve kayınbaba hadi bir nebze anlarım da, kayınlar nedir ya???Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
uc adama bir kadin bakiyor, kadin 3 gun gitse pislikten olurler muhtemelenBaşka söze gerek yok. Değerinizin bu kadar olduğu evlilik sürsün diye çabalayin siz sonunda ödül vermeyecekler.
uc adama bir kadin bakiyor, kadin 3 gun gitse pislikten olurler muhtemelen
Beni de böyle konularda en çok bu hayrete düşürüyor. Umarım -bari- çamaşırı herkes kendi yıkıyordur. Yoksa o çamaşırları yıkayan nasıl yıkıyor, çamaşırı yıkanan nasıl rahatsız olmuyor, koca olacak adam yetişkin adamların donunu karısının yıkamasını nasıl sindiriyor?İğrenç gerçekten kaynımın kirli donlarını yıkamak istemezdim kusura bakmayın ama eşiniz normal değil
Çocukları da taktım artık istese de gidemez diyor düşünüyor terbiyesiz adam.ben de sinirlendim.blöf bile olsa çekin gidin yaa.bakalım nasıl oluyormuş?Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Yani çok affedersiniz ama kirli çamaşırlara baya şey bulaşıyor açık açık yazamıyorum siz anladınızBeni de böyle konularda en çok bu hayrete düşürüyor. Umarım -bari- çamaşırı herkes kendi yıkıyordur. Yoksa o çamaşırları yıkayan nasıl yıkıyor, çamaşırı yıkanan nasıl rahatsız olmuyor, koca olacak adam yetişkin adamların donunu karısının yıkamasını nasıl sindiriyor?
Ne kültürü Allah aşkına.kayınpeder kültür mülktür demeyip pistalamaya çalışıyor ama öz oğlunu.herkesin kültürü kendi çıkarıdır.haa bir de para.ne din iman kalır kimsede ne de kültür.Eşiniz doğulu değil mi? Onlarin kulturunde var bu. Belli ki esiniz de icsellestirmis. Adama aksini anlatmak zor gorunuyor...cunku onun icin muhtemeln cok buyuk ayip flndir.
Bu konu 8 yıllık bir konu hanımefendi dün akşam yaşanmadı. İkiye baktın bunca sene de üçüncü mü battı sana derler adamaBu konu daha dün akşam konuşulmuş bişey daha ortada boşanma ile ilgili bi durum yok sadece şuan için bi çözüm arıyorum baktım daha fazla olmuyor zaten olması gereken olucak çünkü artık kendime bile tahammül edemiyorum
doğru diyor kültür gibi olmuş onlarda bu durum. Eskiden kaynana yanına gelin giderken şimdi elti yanına gelin gidiliyor. Her yeni gelen geline bekar kaynı kitleniyor. Yan daireye yeni biri taşındı. Kadın 34 yaşında dört çocuğu var üstüne kaynı da onda kalıyor ve kaynının kendine özel odası var.Ne kültürü Allah aşkına.kayınpeder kültür mülktür demeyip pistalamaya çalışıyor ama öz oğlunu.herkesin kültürü kendi çıkarıdır.haa bir de para.ne din iman kalır kimsede ne de kültür.![]()
Yedi sene sorun olmadıysa son bir senede neden sorun oldu? İki kayın sorun değildi de neden üçüncü sorun? Olur da cesaret edip rahatsızlığınızı dile getirebilirseniz, eşinizin ailesi soracak size bunları, haberiniz olsun.Kayinlarla ilgili sorunum zaten 1 senedir var bu yüzden sürekli kavga ediyoruz ama bu diğerinin gelmesiyle artık patlak verecek
İkiye bakan üçe de bakar diyorlar demek ki.Kayinlarla ilgili sorunum zaten 1 senedir var bu yüzden sürekli kavga ediyoruz ama bu diğerinin gelmesiyle artık patlak verecek
Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insanBu konu 8 yıllık bir konu hanımefendi dün akşam yaşanmadı. İkiye baktın bunca sene de üçüncü mü battı sana derler adama