Bekar kayınlara bakmaktan bıktım

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Sen gidersin onlar asla gitmez ne demek ya. Bu nasıl bi degersizlik. Bakmak zorunda değilsiniz. Eşiniz de gidemeyeceğinizi bildiği için böyle söylüyor. Bi gidin bakalım arkanızdan koşuyor mu koşmuyor mu görürsünüz. Kendisi bakamayacagini anladığı an gonderecektir zaten . Hadi bir cesaret ...

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Yüzünüze karşı bu cümle kullanıldıysa yapacak birşey kalmış mı sizce? Adam tercihini yapmış.
Zaten sizde eltinin evine gelin gitmissiniz ailenin düzeni belliymiş, kabul ederek bu düzeni desteklemişsiniz. Ya resti çekip sizi istemeyen adamdan ayrılacaksınız yada düzeni bozmadan devam edeceksiniz. 3. seçenek yok maalesef.

Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
Neden siz yapıyorsunuz bu fedakarlığı? Gördünüz mü bunca sene fedakarlık yaptığınız adam sizi nasıl da silip attı kardeşleri için?

Banyoda çamaşırlıkta kirli sepetinde size ait şeyler var. Sütyenleriniz külotlarınız vs vs hiç mi demiyorsunuz acaba diye? Valla normalde rahat bir insanımdır ama bu tabloda iki hatta eşiniz de dahil 3 adet sapıktan başka hiçbir şey göremedim. Ortalığı çoktan yıkmanız gerek. Ne belli kayınların sizin eşyalarınızı koklayıp takılmadıkları? Dünyanın binbir türlü hali var. Adamlar pişkin pişkin boşa yamanmamıslardır çoktan ortalığı yıkmanız lazım sizin
Valla ben de bunları düşündüm ama fesatsın derler diye yazamadım. Bu kadın sütyenini yıkayıp nereye asıyor ayol.

Aaa bu şey değil mi annem 😂
Bu kafalar seneler önce bitmemiş miydi ? Yıl olmuş 2024 hala kayınlar gelinlerin evine mi gönderiliyor. Annem çareyi evlendirerek bulmuş eskiden sizede o tavsiyeyi vereyim bari. Sizde aynı onu gibi çekmeye devam edeceksiniz muhtemelen. Resti çekmişsiniz ama yapamazsınız onu 🤦

Valla ben de bunları düşündüm ama fesatsın derler diye yazamadım. Bu kadın sütyenini yıkayıp nereye asıyor ayol.
Demin çamaşırları toplarken aklıma geldi kirli sepeti banyoda ister istemez direkt oraya atıyoruz kapağı var tabi görünmüyor ama fesat biri açıp baksa fena 😅
Pimpirikli biri olarak direkt böyle şeyler aklıma geliyor benim nedense😅😅 bir de yani açıkçası elalemin donlarını da yıkamak istemem o da ayıp öz kardeşim değil bisey değil el adamı

Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
böyle fedakarlık mı olur kendinizi kandırmayın. siz başka bir boyuttasınız

İnsan 8 sene buna nasıl katlanır????
Heba olmuş, hizmetçi yerine konulmuş koca bir 8 yıl......
Eğer koca denen bencil şahsiyet azıcık sizi sevseydin buna müsaade etmez, sizin hakkınızı bu kadar cignetmezdi.
İstediğin gibi oturup kalkmadiğin,rahat birşeyler giyip, huzurla kahve icmedigin,kazık kadar adamların donuna varıncaya kadar yikadığın sana ait olmayan bir hayat.İsin sonunda bir lafla kapıya konulacagin bir durum......
Çekmeyin ömür kısa kocanız öküz.Bu davarlara bir 8 sene daha heba etmeyin.

Yani madem bakıcılık yapacaksınız bari girin bı ise.
Bı hastaya yaşlıya falan bakın hem para kazanırsınız hem de sigortaniz işler ilerde emekli olursunuz.
Gördüğünüz gibi bedavaya hizmetçilik yapıyorsunuz üstüne de nankörlük görüyorsunuz.
Ayrıca bekar kayinlarin illa evlenmesine de gerek yok kendilerine ayrı ev açabilir iki kardeş.
Dünya üzerinde pek çok insan böyle yapıyor 2024 yılına girdik falan hatırlatayim dedim.

Demin çamaşırları toplarken aklıma geldi kirli sepeti banyoda ister istemez direkt oraya atıyoruz kapağı var tabi görünmüyor ama fesat biri açıp baksa fena 😅
Pimpirikli biri olarak direkt böyle şeyler aklıma geliyor benim nedense😅😅 bir de yani açıkçası elalemin donlarını da yıkamak istemem o da ayıp öz kardeşim değil bisey değil el adamı
Ya ıyy ben kendi erkek kardeşimin yastık kılıfından bile tiksinirim ne donu. Şu an kirli sepetindeki dantelli tangalarım aklıma geldi :rolleyes: Benim eltim de kayınvalidemlerle yaşıyor. Kirli sepetleri ayrıydı mesela eltim asla diğer sepeti yıkamıyordu.

benim teyzem de iki yıl boyunca 2 tane eşek kadar kaynına dönüşümlü olarak baktı sırf paraları ortak ve kayınbabası köyde öyle uygun gördü diye batıya yollamışlardı iki adamı.Teyzem yeni evliydi bide ve yirmili yaşlardaydı sonra ne oldu o kocası olacak pislik küçük çocuğunu alıp teyzeme 4 aydır göstermedi kayınları da kardeşine çanak tutup teyzem eşyalarını bile alamasın diye evin kilidini değiştirmişlerdi.Yedikleri kaba tükürdüler .Zorunlu bir durumsa ve kısa süreli değilse kimsenin eşek kadar oğlunun anası gibi çamaşırını yıkayıp yemeğini yapamam valla.Keşke en başından siz de kabul etmeseydiniz sonunuz teyzem gibi olmaz umarım.Bu arada boşanmak üzereler uzlaşma için bu kadar bekledi teyzem yoksa polisle gitse küçük çocuğu devlet ona bırakmazdı zaten.Allah hakkınızda hayırlısını versin kabul etmeyin lütfen büyükbaş hayvan besleyicisi değilsiniz siz afedersiniz ama

Bırak git, cocuklarida Bırak hatta, kadin sığınmaya git bir ay kal ,bak bakalım kapında nasıl köle oluyor..cok yüz vermişsin kocana biraz burnu surtsun..

Allah aşkına restini çek artık.Emin ol sensiz yapamazlar iki gün.Çocuklarına da yazık.Kimse eline sağlık demez, afedersiniz eşekliğiniz kalır yanınıza.
Kız çocuğunuz var mı bilmiyorum ama amcası dahi olsa evde çocuklarınızı yalnız bırakmayın,neler duyuyoruz asla olmaz demeyin.

Bu doğu kültürü ne kötü. Kadını köle gibi kullanıyorlar.
Maalesef tam olarak böyle ,biz de doğuluyuz ve okumayan kızın hayatı bitmiştir kesinlikle.Okuyup kendi mesleğini yapabilirsin ama okumazsan canım çalışmak istiyor de izin vermezler evlendikten sonra ,her şeye müdahale ederler dedikodu çoktur aile içine binbir insan karışabilir sırf akraba diye.İleride sırf bu yüzden doğulu birisiyle evlenmek istemiyorum büyük konuşmayayım ama gerçekten nefret ediyorum hepsinden.Kadınların hayatını çalıyorlar söz hakkı sahibi olmuyorsunuz çoğu konuda ve namus diye kafayı bozmuşlar.En büyük sapkınlık kendilerinde çünkü o yüzden herkesi de kendileri gibi sanıyorlar.
geçen laf arasında anneme dedim ablam şu an işte çalışıyor evlendikten sonra da çalışmak ister mi acaba diye annem dedi ki hayır çalışamaz.İzin vermeyiz evde oturacak çocuk yapacak.Sakinliğimi korudum ve dedim ki beni ne diye okutuyorsunuz o zaman çalışmayacaksam neden köpek gibi sınava hazırlanıyorum...yok dedi sen çok emek veriyorsun çalışırsın istersen evlendikten sonra da.Allah razı olsun ya,büyük lütuf.
bi ara da bana demişti ki sen okusan da meslek sahibi de olsan da ev işlerini de yapacaksın misafir de ağırlayacaksın kaynana akraba.Gelinliğin okudun diye bitmiyor demişti ve ben 19 yaşındayım kafama soktuğu şeye bakar mısınız.Umursamıyorum çünkü hele evlendikten sonra benim kendi ailemin içindeki dinamiğe ben karar veririm mesleğim olacak zaten çalışan bir kadına göre müsaitlik durumum el verdikçe tabiki ağırlamak isterim ilerideki eşimin ailesini ama çevremde gördüğüm gelinler gibi kimseye saçımı süpürge edemem çünkü biliyorum ki buna zaten zamanım olmayacak.Dayatılan sistem kölelik sadece...bu yüzden evlenmekten bile korkuyorum travma bile diyebilirim bende.

Back
X