Bekar kayınlara bakmaktan bıktım

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
En iyi çözüm gözünü karart baba evine git jardeşine o baksın sen o evde hizmetçi konuma düşmüşsün adamların keyfi yerinde ailende arkanda olunca bu adam ya kardesini kovar yada yanlışı anlar düzeltmeye çalışır ama rahatı bozulmadan bu bozuk düzen devam eder

Bir kaç gündür bakamamıştım mesajlara annemlerle konuştum eşimleyse konuştuk artık boyle devam etmez diye babama söyledik babamda kayinpederimle konuştu bu ay sonundan itibaren çocuklarına ev tutucak ayrı 3 kardeş birlikte yaşayacaklar yine mesajlarınız ve destekleriniz için tşk ama bazılarınız çok önyargıyla mesaj yazmış yinede tsk

Artık is ciddiye binince eşimde anladı artık boyle devam edemeyecegini
Ama sonuçta size sen gidersin onlar kalır demişti yani önceliği siz değildiniz aileler araya girdi diye düzelmiş gibi olmuş. Ve o kardeşlere tutulacak evin kirasını kim ödeyecek netleştirildi mi? Size yakın tutulup yeme içme sizde olup sadece uyumaya kendi evlerine mi gidecekler ?

Ama sonuçta size sen gidersin onlar kalır demişti yani önceliği siz değildiniz aileler araya girdi diye düzelmiş gibi olmuş. Ve o kardeşlere tutulacak evin kirasını kim ödeyecek netleştirildi mi? Size yakın tutulup yeme içme sizde olup sadece uyumaya kendi evlerine mi gidecekler ?
Hayal gücünüz çok yüksek

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Koca koca adamlar niye sizde kalıyo. 2 kardeş bir ev tutsunlar. Bu arada kocam bana onu dese çocukları alıp evden giderim.

Oha! Bu adamın ne gibi özelliği cezbetti seni? Eltili bir eve nasıl gelin gittin? Hadi gittin onca kalabalığın içinde nasıl 2 çocuk yaptın? Valla annem 65 yaşlarında onun zamanında bile yokmuş böyle şeyler. Ben senin yerinde olsam 1 dakika durmam. Alır çocuklarımı giderim anama babama bakarım sevaba girerim en azından

Bir kaç gündür bakamamıştım mesajlara annemlerle konuştum eşimleyse konuştuk artık boyle devam etmez diye babama söyledik babamda kayinpederimle konuştu bu ay sonundan itibaren çocuklarına ev tutucak ayrı 3 kardeş birlikte yaşayacaklar yine mesajlarınız ve destekleriniz için tşk ama bazılarınız çok önyargıyla mesaj yazmış yinede tsk
Dua et kale gibi baban var olmasaydı bozuk düzen devam ederdi

Her şey bu kadar kolaydı da niye çektiniz bunları yıllarca kardeşim,yazık geçen ömrünüze

siz gidin bakalım kendisi onlara 1 dk dayanabiliyor mu. çekin gidin.

Hem kendi çocuklarınızın sorumlulukları var hem de kayınlarınızın.. Hastalık olur allah korusun önemli bir durumdur başımla bakarım ama eşimin ailesinin doğurduğu çocuklara ben neden bakıyorum . Allah korusun başlarına bir şey gelir asla bu sorumluluğu almazdım. Hem eşinizin dediği laf ne biçim bir laf. Oturup son kez konuşur ona göre kararımı alırdım .

umarım bizi geçiştirmek için yazmadınızı bu güncellemeyi.
gerçekten üzülüyorum bu insanlarla yaşıyor olmanıza. lütfen konuyu takip edin ve taşınmaları için bir iki hafta süre verin, konuyu unutturmayın eşinize.

Eltinizin yanında yaşayacağınızı bile bile evlenmeseydiniz. Kendine ayrı ev açamayan adamdan koca olmaz. Kaldı ki olmamış, ardı arkası kesilmemiş. Bazı şeyler evlenme aşamasında kendini belli ediyor ama insanlar görmek istemiyor.

Back
X