Bekar kayınlara bakmaktan bıktım

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Ya kardeşlerin ya ben demişsin adam kardeşlerim demiş. Bu saatten sonra kardeşleri ile ona mutluluklar dileyip ayrılmanız lazım.
Ama bunu yapacağınıza inanmıyorum çünkü öyle bir gücünüz olsa elti yanına gelin olmazdınız

O kadar haklısınız ki keşke şimdiki aklım olsaydı biz iyi niyetimizden bugün yarın evlenip giderler diye ses etmedik diye başıma çıktılar artık kayınpeder demiyor oglum 30 yaşında onu evlendiriyim bu kadinada yazık anca 2 çocuğuna bakar bide üstelik yanindakinide başıma gönderiyor
Yok gerçekten anormal durum lütfen annenizin yanına gidin ve onlar gitmedende gelmeyin.çocuklarınızada yazık bence böyle anormal durumu görerek büyümesinler.

Yani yanlış anlamayın da 30 yaşında adamlarla nasıl rahat ediyorsunuz aynı evin içinde yıllardır sabrınıza hayran kaldım. Ama isyan bayrağını çekmezseniz daha çok binerler böyle

Ya kardeşlerin ya ben demişsin adam kardeşlerim demiş. Bu saatten sonra kardeşleri ile ona mutluluklar dileyip ayrılmanız lazım.
Ama bunu yapacağınıza inanmıyorum çünkü öyle bir gücünüz olsa elti yanına gelin olmazdınız
Simdi bu elti konusuna gelince ben daha 18 yaşındayken evlendim ozamanki akıl ile şimdiki akıl asla bir değil benim yerime bu konuları annem ile babamin düşünmesi gerekirdi onlarda eski kafalı olduğu için ayıptır günahtır diye bizi bu hale soktular ama artık eski ben yok artik

Yok gerçekten anormal durum lütfen annenizin yanına gidin ve onlar gitmedende gelmeyin.çocuklarınızada yazık bence böyle anormal durumu görerek büyümesinler.
Bunun farkındayım artık biseyler olması gerekiyor bu konuyu annemle konuştuktan sonra bi kara vereceğimi düşünüyorum ama asla kabul edeceğim bişey degil

Simdi bu elti konusuna gelince ben daha 18 yaşındayken evlendim ozamanki akıl ile şimdiki akıl asla bir değil benim yerime bu konuları annem ile babamin düşünmesi gerekirdi onlarda eski kafalı olduğu için ayıptır günahtır diye bizi bu hale soktular ama artık eski ben yok artik
Konunun ailenizle ilgisi yok aslında ama o zaman yaşınız küçük olduğu için çok sesiniz çıkmamış. Şimdi eskileri konuşmanın faydası yok. Alın pılınızı pırtınızı gidin babanızın evine. Bakalım 3 erkek pislik içinde aç susuz nasıl yaşayacaklar. İğrenç gerçekten kaynımın kirli donlarını yıkamak istemezdim kusura bakmayın ama eşiniz normal değil

Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Bir gidinde dört erkek baş başa kalıp görsünler dünyanın gerçekliğini.

eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi
Bunu diyen adamı boşarım ben. Kardeşleri kadar değerim yoksa gözünde otursun kendi baksın kardeşlerine. Aile olmayı beceremeyen, kendi çekirdek ailesini düşünmeyen adama yol veririm.
Bu ne gevşeklik arkadaş! Bakamayacakları çocukları doğurmasaymış o ana baba, kardeşleriyle bu kadar çok yaşamak isteyen adam da evlenmeseymiş bir zahmet. Evlenince bu erkeklere ne oluyorsa kardeşi, ana babası kıymete biniyor ben anlamıyorum. Bana sinir bastı!

Topla pılını pırtını 2 gün sonra sürünerek gelecek zaten. Çünkü evde hizmetini gören kişi gitti.

E planınız ne peki? Ekonomik özgürlüğünğz var mı? Rest çekebilecek misiniz elinize yoksa sadece blöf mü yapıyorsunuz?

Hiç anlamıyor beni hep bu konuya gelince hiç gibiyim onun gözünde su an tek üzüldüğüm yaptığım onca fedakarlık ve cocuklarim
Alın çocuklarınızı gidin,3 kardeşi ile yaşasın eşinizde. Baksın beslesin,camaşır temizlik uğraşsın zira başka türlü sizin emeğinizi anlamayacak.
Bu nasıl evlilik,2 tane kaynınız sizde,3.sü gelecek birde olacak şey değil. En basinda 2sini kabul etmeniz bile hata.

Hiç anlamıyor beni hep bu konuya gelince hiç gibiyim onun gözünde su an tek üzüldüğüm yaptığım onca fedakarlık ve cocuklarim
ee sizin aileniz kız kardeşiniz vs yok mu?
onlar gelince ne oluyor gelebiliyorlar mı?

17 yaşında olan da gelince "ee madem hepiniz toplandınız artık 3 ünüz ev tutarsınız.. nereden bakacaksınız" vs diye hiç kocaya danışmadan söyleyin bunu.. Ne gıcık insanlar

Gidecek olan kişi sensin lafından sonra kesinlikle o evde Bir dakika dahi durmamanız gerekiyor. . Azıcık gururlu olun Adam resmen size kapıyı göstermiş

Back
X