Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlaka tavrınizi koyun bir arkadasim kaynanasiyla altlı üstlü oturuyor dairesi çok büyük 4+1 di galiba alt katında kaynanası, kayinlari, eltisi, eltisinin çocukları bir oturuyor. İlk evlendigi zamanlar kayinlari yukarı çıkarlarmis oturmaya bir kaç gün uyumuslar galiba şuan temelli kalıyorlar. Yeme içme her şeyi arkadaşıma yuklemisler. Neymiş aşağı çok kalabalıkmis once sanki birlikte oturmuyorlarmis gibi şimdi evlerini beğenmiyorlar. Maddi destek de olmuyorlar. Evlenmeye de pek niyetleri yok.

Daha kendi hakkınızı savunamayan biri gibi gördüm ben yazdiklarinizdan . Siz kendi evinizle ilgili karar alamıyorsunuz. Işin kötüsü çocuğunuz olursa bile onunla ilgili bile karar alamayacak gibi gözüküyorsunuz.

Eşimin ailesi defalarca tuhaf isteklerde bulundular bir kere bavul topladım eşim kapıda yattı cikmayayim diye . Biliyor çünkü o evden çıkarsam dönmem . Herkes kendine çeki düzen verdi yılda gelip iki gün kalıp gidiyorlar. Bu hayatta doğrular vardır yanlışlar vardır. Aileniz aman erkek tarafı deyip her şeyi idare et diyebilir size ama siz madem eğitim almış bir insansınız doğruyu yanlışı bilirsiniz değil mi ? Hiç karşınıza alıp senin abin benim çocuğum değil benim sorumluluğum hiç değil senin ailenin haddine mi benimle yaşamasını istemek ya eşyalarını toplar defolursun bu evden ya da bundan sonra bizim bir aile olduğumuzu anlar ona göre tavır alırsın dediniz mi mesela ?

Dediğim gibi bu iş bitti dediklerinde ben zaten tamam dedim sonrasında da özür dileyen ben değil onlardı. Ama tabiki yaptıklarını unutmadım. Bu konuda da haklı mıyım ona göre kendimi savunayim diye sordum

Yok ailemden değilde eşimle ailesi meselesi yokken aramız iyi birbirimizi seviyoruz o yüzden aram bozulsun istemem
Daha ne olsun seven adam karısının rahatsiz olduğunu bildiği halde emrivaki yapmaz
Elin herifin pisliğini donlarini mi yikayacaksin namahrem resmen neler duyuyoruz

Ya bir görseniz bana ilgisini falan kim görse beni çok sevdiğini söylüyor. Ama sıkıntı şu ki ailesini daha çok seviyo bende farkındayım
Kendinizi kandırmayın.
Sizi sevse annesi ayrılık lafını edemez.
Ettirmez.
Ailesi için kavga etmez.
Seven erkek tavrı bu değil. Sizi kaybetmekten korkmuyor. Bakın siz kaybetmekten korktuğunuz için ağzınızı açamıyorsunuz o açıyor.

Ayrıca konu sahibi kimseyi hayatınızda bu kadar güvende hissettirmeyin . Şu dünyada her ne olursa olsun birakamayacagim tek insan evladım . Gerisi yalan . Kimse beni hafife alamaz benim mutlu olmadigim yerde kimse de mutlu olamaz . Beni mutlu eden insan da benim yanımda kalabilme ayrıcalığına sahip olur. Bu işler karşılıklıdir anlıyor musunuz ?

Tamam arkadaşlar yeterince linçlediniz:) biraz empati bekliyorum burası bir derdim var konusu ve derdime derman arıyorum hani kavga edercesine konuşmanızı yargilamaniza gerek yok. Teşekkürler saygılı yorum yapan arkadaşlara

Şansini zorlama istersen kimin ne olduğu ortada. Dava bile açarım bu hakaretinden dolayı istersen kendine gel yaptıklarının nelere mal olacağını bil
Hakettigi hayatı yaşayan burada panter kesilen biri daha
Kaynın yan odadayken 2.cocugu da yaparsın

Doğru söylüyorsunuz öyle yapacağım

Bekar abi kayinbirader...

Benim basimda da var ayni model, hep promosyon olarak bir yerlerden cikiyordu, gecen sene gecirdigim devasa cinnet sonrasi simdi evimde adi dahi anilamiyor.

Tavsiye ederim bir cinnet herseyi cozer.

Dipnot: eşim benimle ayni fikirdeydi ama o ayri mesele tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…