Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan sonra öyle yapicam. Çünkü kaynanam görümcem falan kadın olduğu için onların gelip kalmasını kendim bile istiyorum bazen. Ama işin işine abisi girince rahatsız oluyorum asla istemiyorum bı de bekar yani

Eşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.
Bencede bu nasıl bir erkek miş hemde yeni evli. İnsan karısını kıskanmaz mı? Anne baba neyse o kalınca tesettürün dikkat edecek sürekli huzursuz olacak evinde. Ayrıca giysi poşeti bunlarda duruyormuş

Bencede bu nasıl bir erkek miş hemde yeni evli. İnsan karısını kıskanmaz mı? Anne baba neyse o kalınca tesettürün dikkat edecek sürekli huzursuz olacak evinde. Ayrıca giysi poşeti bunlarda duruyormuş
Poşeti gelip giymek için bırakmadı ama koyacak yeri yok diye bizde kaldı hala almadı aylardır

Sürekli ev küçük ben kapalıyım abide hijyen yok yapamıyorum de. Ayrıca sen beni nasıl kıskanmaszsın de. Aileyi görecekse bir gün akşam gelsin 1 2 saat görsün çayı içsin dönsün. Sen baştan kabul edersen alışırlar ve tabi hep sizle otursun derler. Ama bunun lafını bile etmek çok sorunlu birşey.

Poşeti gelip giymek için bırakmadı ama koyacak yeri yok diye bizde kaldı hala almadı aylardır
Kalmasın arkadaş nerde uyuyorsa oraya taşısın. Yeni ev yeni düzen niye koca poşeti bende dursun barınsın. Ben olsam fırlatır atardım kapı önüne. Hadi birkaç gün 1 hafta kalsın niye aylardır sende duracakmış sen saf mısın. Özel eşya giysi alsın gitsin.

Sonuçta eşimin abisi yaa ayıp olmaz mı gel poşeti al desem? Ne bileyim ya hep eşim yüzünden. Şimdi desem ayıp der. Ama hoş değil tabiki soyliyim bunuda

Eşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.
Tesettürlü, açık hiç farketmez kayninin zırt-pırt gelmesi olacak iş değil.. ya bizim aileler de ne kadar tuhaf,çocuğun da olsa evlenmiş, onların da bir aile düzeni mahremiyeti var..hele temiz titiz insanlar için bu durum işkenceye dönüşüyor..ziyaretleri makul tutmak,zorunlu olmadıkça yatılıya kalmamak bunlar görgü diye öğretilmeli ..iki tarafın ailesi icin de...bazen gelinin annesi ,kardeşi geliyor gitmiyor,bu defa adam gerilip karısına surat yapiyor..iki taraf da çok dikkat etmeli

Sonuçta eşimin abisi yaa ayıp olmaz mı gel poşeti al desem? Ne bileyim ya hep eşim yüzünden. Şimdi desem ayıp der. Ama hoş değil tabiki soyliyim bunuda
Ya niye ayıp olsun. Anne baba gelir valiziyle sonra alır götürür evine. Bu adam sizi eşantiyon giysilik yeri mi bilecek. Aylardır durması hoş değil bak benim ailemden kimsenin yok bizde poşeti. Böyle olunca gelip bize kalacak gibi oluyor istemiyorum herkes yerini bilsin eşya da yerine gitsin de.

Ay dimi ya bana sordu sanki ev tutmazken. Soyliyim eşime benim eşyam bana yetiyor

Evliliğe bir hafta vardı ayrılamadim. Kocamla iyiyiz zaten sadece ailesi söz konusu olunca durum değişiyor çünkü onlara çok değer veriyor
Saçmalığa bak ya ne demek onlara deger veriyor verebilir ama orasi sizin ikinizin yasam alani cekirdek ailenizin siz kayninizla degil esinizle evlendiniz ailenizde sacmalamis

Bu adamın neden düzeni yok nasıl tüm aile bunu normal görüyor?
Kaç yaşında adam....... ailede( siz hariç) hiç akılı başında biri yok galiba ne oluyor demiyor toplanınca çağrılan istediği evde aylarca kalan kimsenin sorgulamadığı saçma sapan bir hâl.Esiniz de buna dahil.Ovkadar normal olmuş ki onlar için başkasında duysanız bu ne beeee!!!!!!diyeceginiz mevzu sizin bile aklınızı karıştırmış.Net olun.Ben de kayın yok ama inanın olsa eşim bile istemez gelip kalmasını,göçebe gibi ordan oraya gezen adamı bende evimde istemem,çünkü bu tür adamlar düzen,tertip,temizlik bilmezler dağınık ve pis yaşamaya alismislardir ananın babanın umursamadigi evladın derdine ben düşemem.Evladini düşünen ya yanına getirtir ya da yanına gider ev tutar beraber yaşar.

Siz nasıl öğretmensiniz gerçekten öğretmen konularına şok oluyorum. "Herkes beni haklı bulduysa hakkımı savunurum tabiki " demek "benim aklım yok bana yetmiyor destek lazım " demekle aynıdır. Size göre yanlışsa sizin doğrunuz değilse tüm sülale eş dost gelsin kalsın dese de hayır der insan. Kocanıza annesi babası dese zaten sizi boşar işin biraz çirkinlesmesine kalır olay. Yani düsünüyorum benim kayinvalidem boşanma kelimesini geçirse eşim yüzlerine bakmaz demeye cesaret bile edemezler sevgi aşk budur kimse kimsenin karı koca iliskisine yorum yapamaz. Tesettürlü bir kadının yaninda bekar erkek habire kalmaz, doğum yapsa ekstra özen gösterilir emzirmesi kanaması var. Size aman amcası görmesin mi derler çenenizi kapativerirler çünkü karar verme yetiniz zayıf eşiniz aman beni boşar diye ödünüz kopuyor sorun çıkartamiyor sivrilemiyosunuz bu yüzden. Burda aslan olmanizinda kimseye faydasi yok kimse sizi tanimiyor kimse size haksizlik eden insanlari savunmuyor. Sizin gibi kocasindan tirsan kadinlar ezilmeye mecbur üzgünüm, sizde biraz cesaret olsa bosanma lafi gecti mi ortaliği ateşe cevirirdiniz onun yerine ama esim bosanalim demedi ki diye teselli aramazdiniz, bosanalim dese daha iyi size küfretmesi gibi bir sey bu, sen bir hiçsin ailemin yaninda demek gibi bir sey.

En iyisini yapmışsınız. Bunlari ben de söylüyorum o an tamam diyor ama sonra ailesi bir şey diyince hemen onlar haklı oluyor. Ailevi biriyle evlilik çok zor
Aynı benimkide böyleydi ağlardı kapıdan gitmezdi yeminler sözler sonra yine annem sunu dedi vs ama benimki ayrı olarak annesine de durup duru yükselirdi babasını annesni eleştirir beğenmezdi ama onlardan da etkilenirdi

Vallaha benim küçük evli abimin yanına büyük abim 5 senedir bir kez gitmedi zorla bile götremiyoruz bu ailes kesin doğulu bu da böyle devam eder bence cocuk yapmayın

Valla ben de ne yalan söyleyim öğretmen ve doktor konularina şok oluyorum ama sonra donup her yil 18383904 kez degisen egitim sistemimize ve kose basi her apartmana acilan universitelerimize bakiyorum ve şok olmaktan vazgeciyorum.

Burda tanidigim akli basinda birkac doktor ve ogretmen var onlari tenzih ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…