Bundan sonra öyle yapicam. Çünkü kaynanam görümcem falan kadın olduğu için onların gelip kalmasını kendim bile istiyorum bazen. Ama işin işine abisi girince rahatsız oluyorum asla istemiyorum bı de bekar yaniİşte kalmasın diye çıngar çıkaracaksın normalde de ailesi gelince kalmasın çayını içsin dönsün ev küçük müş zaten. Hem onu hem aileyi niye ağarlayacaksın? Kalsın demelerine fırsat vermeyeceksin. İş eşinde bitiyor. O söyleyecek yönlendirecek.
Bencede bu nasıl bir erkek miş hemde yeni evli. İnsan karısını kıskanmaz mı? Anne baba neyse o kalınca tesettürün dikkat edecek sürekli huzursuz olacak evinde. Ayrıca giysi poşeti bunlarda duruyormuşEşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.
Poşeti gelip giymek için bırakmadı ama koyacak yeri yok diye bizde kaldı hala almadı aylardırBencede bu nasıl bir erkek miş hemde yeni evli. İnsan karısını kıskanmaz mı? Anne baba neyse o kalınca tesettürün dikkat edecek sürekli huzursuz olacak evinde. Ayrıca giysi poşeti bunlarda duruyormuş
Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Sürekli ev küçük ben kapalıyım abide hijyen yok yapamıyorum de. Ayrıca sen beni nasıl kıskanmaszsın de. Aileyi görecekse bir gün akşam gelsin 1 2 saat görsün çayı içsin dönsün. Sen baştan kabul edersen alışırlar ve tabi hep sizle otursun derler. Ama bunun lafını bile etmek çok sorunlu birşey.Bundan sonra öyle yapicam. Çünkü kaynanam görümcem falan kadın olduğu için onların gelip kalmasını kendim bile istiyorum bazen. Ama işin işine abisi girince rahatsız oluyorum asla istemiyorum bı de bekar yani
Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Konuşsamda eşim ailesine çok düşkün abimi kovayim mi ne var idare et der
Aslında tam boşamalık adam ama siz bilirsiniz tabiBöyle de boşanmaya kadar getirirler işi
Kalmasın arkadaş nerde uyuyorsa oraya taşısın. Yeni ev yeni düzen niye koca poşeti bende dursun barınsın. Ben olsam fırlatır atardım kapı önüne. Hadi birkaç gün 1 hafta kalsın niye aylardır sende duracakmış sen saf mısın. Özel eşya giysi alsın gitsin.Poşeti gelip giymek için bırakmadı ama koyacak yeri yok diye bizde kaldı hala almadı aylardır
Sonuçta eşimin abisi yaa ayıp olmaz mı gel poşeti al desem? Ne bileyim ya hep eşim yüzünden. Şimdi desem ayıp der. Ama hoş değil tabiki soyliyim bunudaKalmasın arkadaş nerde uyuyorsa oraya taşısın. Yeni ev yeni düzen niye koca poşeti bende dursun barınsın. Ben olsam fırlatır atardım kapı önüne. Hadi birkaç gün 1 hafta kalsın niye aylardır sende duracakmış sen saf mısın. Özel eşya giysi alsın gitsin.
Tesettürlü, açık hiç farketmez kayninin zırt-pırt gelmesi olacak iş değil.. ya bizim aileler de ne kadar tuhaf,çocuğun da olsa evlenmiş, onların da bir aile düzeni mahremiyeti var..hele temiz titiz insanlar için bu durum işkenceye dönüşüyor..ziyaretleri makul tutmak,zorunlu olmadıkça yatılıya kalmamak bunlar görgü diye öğretilmeli ..iki tarafın ailesi icin de...bazen gelinin annesi ,kardeşi geliyor gitmiyor,bu defa adam gerilip karısına surat yapiyor..iki taraf da çok dikkat etmeliEşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.
Ya niye ayıp olsun. Anne baba gelir valiziyle sonra alır götürür evine. Bu adam sizi eşantiyon giysilik yeri mi bilecek. Aylardır durması hoş değil bak benim ailemden kimsenin yok bizde poşeti. Böyle olunca gelip bize kalacak gibi oluyor istemiyorum herkes yerini bilsin eşya da yerine gitsin de.Sonuçta eşimin abisi yaa ayıp olmaz mı gel poşeti al desem? Ne bileyim ya hep eşim yüzünden. Şimdi desem ayıp der. Ama hoş değil tabiki soyliyim bunuda
Ay dimi ya bana sordu sanki ev tutmazken. Soyliyim eşime benim eşyam bana yetiyorYa niye ayıp olsun. Anne baba gelir valiziyle sonra alır götürür evine. Bu adam sizi eşantiyon giysilik yeri mi bilecek. Aylardır durması hoş değil bak benim ailemden kimsenin yok bizde poşeti. Böyle olunca gelip bize kalacak gibi oluyor istemiyorum herkes yerini bilsin eşya da yerine gitsin de.
Boşanma sebebi benim evimde kimse istediği gibi at koşturamazDaha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Saçmalığa bak ya ne demek onlara deger veriyor verebilir ama orasi sizin ikinizin yasam alani cekirdek ailenizin siz kayninizla degil esinizle evlendiniz ailenizde sacmalamisEvliliğe bir hafta vardı ayrılamadim. Kocamla iyiyiz zaten sadece ailesi söz konusu olunca durum değişiyor çünkü onlara çok değer veriyor
Bu adamın neden düzeni yok nasıl tüm aile bunu normal görüyor?Hayır ya emin olun temelli kalmasını kabul edecek biri değilim. Benim sorduğum bir hafta kalması ya da ailesinden biri gelince onunda kalmasiydi. Temelli kalmak ne demek. Onu teklif edecek potansiyele sahipler ama onu eşim bile istemez istese bile ben istemem asla
Aynı benimkide böyleydi ağlardı kapıdan gitmezdi yeminler sözler sonra yine annem sunu dedi vs ama benimki ayrı olarak annesine de durup duru yükselirdi babasını annesni eleştirir beğenmezdi ama onlardan da etkilenirdiEn iyisini yapmışsınız. Bunlari ben de söylüyorum o an tamam diyor ama sonra ailesi bir şey diyince hemen onlar haklı oluyor. Ailevi biriyle evlilik çok zor
Ve sen hala çocuk mu düşünüyorsun bu adamdan pessDaha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Sonuçta eşimin abisi yaa ayıp olmaz mı gel poşeti al desem? Ne bileyim ya hep eşim yüzünden. Şimdi desem ayıp der. Ama hoş değil tabiki soyliyim bunuda
Valla ben de ne yalan söyleyim öğretmen ve doktor konularina şok oluyorum ama sonra donup her yil 18383904 kez degisen egitim sistemimize ve kose basi her apartmana acilan universitelerimize bakiyorum ve şok olmaktan vazgeciyorum.Siz nasıl öğretmensiniz gerçekten öğretmen konularına şok oluyorum. "Herkes beni haklı bulduysa hakkımı savunurum tabiki " demek "benim aklım yok bana yetmiyor destek lazım " demekle aynıdır. Size göre yanlışsa sizin doğrunuz değilse tüm sülale eş dost gelsin kalsın dese de hayır der insan. Kocanıza annesi babası dese zaten sizi boşar işin biraz çirkinlesmesine kalır olay. Yani düsünüyorum benim kayinvalidem boşanma kelimesini geçirse eşim yüzlerine bakmaz demeye cesaret bile edemezler sevgi aşk budur kimse kimsenin karı koca iliskisine yorum yapamaz. Tesettürlü bir kadının yaninda bekar erkek habire kalmaz, doğum yapsa ekstra özen gösterilir emzirmesi kanaması var. Size aman amcası görmesin mi derler çenenizi kapativerirler çünkü karar verme yetiniz zayıf eşiniz aman beni boşar diye ödünüz kopuyor sorun çıkartamiyor sivrilemiyosunuz bu yüzden. Burda aslan olmanizinda kimseye faydasi yok kimse sizi tanimiyor kimse size haksizlik eden insanlari savunmuyor. Sizin gibi kocasindan tirsan kadinlar ezilmeye mecbur üzgünüm, sizde biraz cesaret olsa bosanma lafi gecti mi ortaliği ateşe cevirirdiniz onun yerine ama esim bosanalim demedi ki diye teselli aramazdiniz, bosanalim dese daha iyi size küfretmesi gibi bir sey bu, sen bir hiçsin ailemin yaninda demek gibi bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?