Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bende öyle düşünüyorum. Sık sık gelemezler uzaktalar ama atıyorum bir hafta gelirler işte ya kaynimida getirirlerse diye sordum. Hani devamlı kalmasına tepki gösteririm asla kabul etmem ama bir hafta için mesele çıkarsam ben mi bencil olurum sonuçta eşimin abisi. Bu yüzden sordum

İnternet cafede arada bir otelde falan kalıyor. Bunu soruyorum bende işte sonuçta benim kardeşim olsa alicam hani bencil olur muyum dedim onu almazsam

Daha önce karşı çıktım ayrılın bu iş bitti vs dediler eşimde ailesinin yanında durdu bana kızdı
Böyle saçma şey mi olur. Ayrılıyorum tamam deseydin iki birader bi kalsalardı ya kendi başlarına ya da analarının yanında görselerdi dünya kaç bucak. Abi zaten kimseyi beğenmiyor, kardeşinin de yuvasını yıktık deselerdi. Damadın yanında promosyon mu verdiler bu adamı canım. Sen ona göre yemek yap, ona göre hizmet et, gelsin yatıya kalsın, temizliğini yap arkasından. Abisine böyle hizmet ettiren, karısı karşı çıkınca da ailesinin yanında duran kocayı ne yapayım ben, olmaz olsun.

Zaten daha önce karşı çıkıp, ayrılın bitsin bu iş dedikten sonra tekrar aynı durumdaysanız seni avuçlarının içine almışlar demek olur. Ben olsam reste rest çekerdim. Çok zor gerçekten Allah sabır versin bazı insanlar ağırlıklarını başkalarının hayatına gölge ediyor.

Ben burda sana salak desem acaba bir şey demeyecek misin
Niye aynı seviyeye ineyim ki? Şikayet ederim cevap vermem bile. Zaten modlar banlıyor. Niye adliye koridorlarında bir efor sarf edeyim senin için? Mahkeme harcı, avukat ücretleri, vekalet parası niye dökeyim ki senin için? Ne gerek var? Bir karar çıksa bile kaç seneye çıkar 2? 3? Niye hayatımın bunca zamanını kıytırık bir kelam için harcayayım?

Bu konuda kayınvalidenle konuşarak loğusa olduğunu ve haliyle oturup kalkarken sıkıntı yaşadığını o yüzden abi varken çekindiğini anlatabilirsin. Eşek değilse halden anlar kadınsal bir mesele sonuçta. Ama loğusalıktan sonra geldiklerinde bişey demen garip kaçabilir şöyle düşün kaynın kvler ile de yaşıyor olabilirdi ve ziyarete birlikte geliyor olabilirlerdi.

Tamam demiş sözde. Karşı taraf da özür dilemiş. Ama hiç bir düzelme göremedim ben anlattıklarından

Eşiyle sorun yaşamaktan bu kadar çekinen birinin internette biriyle davalık olduğunda adama açıklama yapabileceğini sanmıyorum. Sizin aileyi çekiştiriyorduk diyemezsiniz.

Aynen öyle bir durum olursa söyleyeceğim bu şekilde. Teşekkür ederim. Burada beni parçalayan insanları anlayamadım tamam ezdirme dediniz yeterli anladık aaaa

Yok işte kabul etmicem ne olursa olsun
İşte bunu baştan konuşman gerekiyor eşinle. Baktın sana uymuyor çocuk sahibi yapılmaz bu adam. Senin ne hissettiğin neyden rahatsız olduğun umrunda değil çünkü. Varsa yoksa ailem yok idare et. Seni kim idare ediyor? Hiç.

Bazı meselelerde haklı haksız yoktur. Kaynın o poşeti bırakırken sesin çıkmalıydı. Baştan hiç gelip kalmasına (1gün bile) izin vermemeliydin. Şimdi kötü algılıyor eşin ama sen tesettürlüsün. Baştan sana söylendi mi? Kaynının gelip kalma ihtimalinin olduğu

Eşiyle sorun yaşamaktan bu kadar çekinen birinin internette biriyle davalık olduğunda adama açıklama yapabileceğini sanmıyorum. Sizin aileyi çekiştiriyorduk diyemezsiniz.
O biliyor zaten ona da ailesini eleştiriyorum sürekli. Sadece ailesinin kulağına giderse tepki gösterir

Aynen öyle bir durum olursa söyleyeceğim bu şekilde. Teşekkür ederim. Burada beni parçalayan insanları anlayamadım tamam ezdirme dediniz yeterli anladık aaaa
Onlar da sizi korumaya çalışıyor aslında kendinizi ezdirmeyin orası sizin eviniz diyorlar biraz sert üslup olabilir ama çoğu haklı. Evinize kimin geleceğine kv karar veremez oğlunu da görüp hazır gelmişken vakit geçirmek isteyebilir ama ne olursa olsun size danışmalı. Ben kendi annem geldiğinde kardeşimi çağıracak dahi olsam eşime sorardım x'i de çağırmayı düşünüyorum diye. Orası ne sizin eviniz ne de kocanızın. İkinizin evi. Kararları birlikte vermelisiniz saygı çerçevesinde.

İşte benimde ailem yeri geliyor kalıyor abisidir iki gün kalsın dedim gerçekten şuana kadar dört gün kaldı evimde. Hani istememe gibi bir durumum olabilir mi bunu bilemedim çünkü abisi o kişi. Ama tabiki bu meseleleri eşimle ara ara konuşuyorum bana onay veriyor sonradan ailesi işi bozuyor ama defalarca konuştuğum şeyler. Bu konularda istediğim cevapları alamazsam çocuk düşünmem zaten. Bu sefer ciddi zaten sözünden dönerse kötü olur onun için

Teşekkür ederim doğru diyosunuz

ben de şöyle düşündüm torun isteyen bir aile rahat rahat biranönce torun yapsınlar torun olunca neparlarsa ypsınlar hatta yapmasınlar?

Daha iyi anlatılamazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…