Çünkü sürekli eşinizi savunmaya geçiyorsunuz. Size olan tavrı bizim bile kabul edemediğimiz bir tavır. Evlendi ise sizi korumaya kollamaya mecbur. Sizde ana evladısınız. Sizin de tercihleriniz, hassasiyetleriniz var. Bunlardan bahsedince size ayrılık bahsi açan insanlara kocanız tepki vermemiş. Siz ama çok seviyoruz diye savununca biz bunun hiç bir yerinde sevgi göremiyoruz. Acı geliyor olabilir ama göremiyoruz. MalesefAma kırıcı oluyor
Sizi eşiniz kırıyor, biz kırmışız çok muAma kırıcı oluyor
Savunmak için söylemedim. Ailesine karşı korumadiginin bende farkındayım bu da aramızdaki bir sorun zaten. Ama aramız tamamen kötü değil bu bilinsin diye söyledim.Çünkü sürekli eşinizi savunmaya geçiyorsunuz. Size olan tavrı bizim bile kabul edemediğimiz bir tavır. Evlendi ise sizi korumaya kollamaya mecbur. Sizde ana evladısınız. Sizin de tercihleriniz, hassasiyetleriniz var. Bunlardan bahsedince size ayrılık bahsi açan insanlara kocanız tepki vermemiş. Siz ama çok seviyoruz diye savununca biz bunun hiç bir yerinde sevgi göremiyoruz. Acı geliyor olabilir ama göremiyoruz. Malesef
Aranız siz alttan aldığınız için kötü değil.Savunmak için söylemedim. Ailesine karşı korumadiginin bende farkındayım bu da aramızdaki bir sorun zaten. Ama aramız tamamen kötü değil bu bilinsin diye söyledim.
Her konuda alttan almiyorum ama sadece aile konusunda almişimdir. Ama haklısınız başka biri bunu da alttan almazdıAranız siz alttan aldığınız için kötü değil.
Kızlar pek dert sayılmaz ama yinede danışmak istedim canımı sıkan bu durumu.
Benim eşimin abisi bekar ve bizimle aynı şehirde yaşıyor ama adam orada burada kalan biri yani düzenli yaşadığı bir evi yok. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor bizden uzaklar ama eşimin ailesinden ne zaman biri gelip bizim evimizde kalsa bu abisinide çağırıyorlar. Ev zaten çok büyük değil ve ben kapalı biriyim evin içinde rahat etmiyorum, bı de hijyene pek dikkat etmeyen biri kendisi. Şimdi sorun şu ki ben doğum bile yapsam eşimin annesi ablası vs gelecek gelene de gelme diyemem ama bilmiyorumki bu abisinide çagiracaklar. Dediğim gibi rahat edememek bir yana dursun hijyen sorunları var. Adamı evlendirmeye kalksak zaten kimseyi beğenmiyor velevki evlenmeye kalktı yine ailesi gelip bizde kalır eğer yaşadığımız şehirde birini bulursak. Ailesinin kalmasını geçtim yine o da bizde kalır. Geçen sefer eşimin diğer evli abisi ve eşi geldi diye hemen bu abisinide çağırdık. Mesela sokakta çift olarak gezeriz diye düşünürken üç erkek önde yürüdüler eminim eltimde rahatsız oldu. Bilmiyorum adama karşı bir sorunum yok ama bakın kocaman poşeti ve içinde eşyalari bile hala bizim evimizde duruyor çünkü alıp koyacak yeri yok. Çalışıyor asgari ücretten fazla aldığını düşünüyorum ama bir ev ya da yurt vs tutmuyor. Yeri gelir buna ulaşamazlar gece gece biz yollara düşer ararız hemen eşime haber salar ailesi. Bilmiyorum ben mi bencillik ediyorum ama özgürce insanları evime davet edemiyorum eşimin tarafından kim gelirse gelsin bu abisinide çağırmak zorunda kalıyoruz belkide zorunluluk olduğu için daha da rahatsız oluyorumdur. Zaten ev de küçük.
Eşimin bir abisi daha var evli ve onun evinde daha önce aylarca kalmış. Biz yeni evliyiz çocuğumuz yok diye bize demediler ama eminim çocuk falan olsa ailesi derki sizinle kalsın. Daha önce kaynanamın paraya çok takıntılı olmasıyla ilgili konu açmıştım zaten sırf kirayı bölüşelim diye bile bunu söyler, onu durduran yeni evli oluşumuz. Ben bu adamdan nasıl kurtulucam? Bişey dediğimde kıyamet kopar bunuda biliyorum o tür insanlar
Yapmadım ya çocuk olursa böyle olur diye örnek verdimAferin sana. Adam gibi seni savunup rahatını düşünemeyen biriyle çocuk yapmışsın. Yakında bütün ailesiyle beraber yaşarsınız
Ay yok ben de öyle olucam kimse kalabalık etmesin. esimin ailesidir diye hep bişey demedim ama madem herkes beni haklı buldu o zaman hakkımı ararımBen yeni doğum yapınca kimseyi kabul etmemiştim. Covid zirve yapmıştı o zaman. Biraz alınmışlardı başta ama yapacak bir şey yoktu
Eski eşim o zaman mırın kırın etmişti ama yeni doğum yapmışım hastalık riski var ve ayağa hizmet beklentisi olan insanlara vakit ayırmak yerine evladımla baş başa geçirdim zamanımı.
Benim eşimin abisi bekar ve bizimle aynı şehirde yaşıyor ama adam orada burada kalan biri yani düzenli yaşadığı bir evi yok. Eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor bizden uzaklar ama eşimin ailesinden ne zaman biri gelip bizim evimizde kalsa bu abisinide çağırıyorlar. Ev zaten çok büyük değil ve ben kapalı biriyim evin içinde rahat etmiyorum, bı de hijyene pek dikkat etmeyen biri kendisi. Şimdi sorun şu ki ben doğum bile yapsam eşimin annesi ablası vs gelecek gelene de gelme diyemem ama bilmiyorumki bu abisinide çagiracaklar. Dediğim gibi rahat edememek bir yana dursun hijyen sorunları var. Adamı evlendirmeye kalksak zaten kimseyi beğenmiyor velevki evlenmeye kalktı yine ailesi gelip bizde kalır eğer yaşadığımız şehirde birini bulursak. Ailesinin kalmasını geçtim yine o da bizde kalır. Geçen sefer eşimin diğer evli abisi ve eşi geldi diye hemen bu abisinide çağırdık. Mesela sokakta çift olarak gezeriz diye düşünürken üç erkek önde yürüdüler eminim eltimde rahatsız oldu. Bilmiyorum adama karşı bir sorunum yok ama bakın kocaman poşeti ve içinde eşyalari bile hala bizim evimizde duruyor çünkü alıp koyacak yeri yok. Çalışıyor asgari ücretten fazla aldığını düşünüyorum ama bir ev ya da yurt vs tutmuyor. Yeri gelir buna ulaşamazlar gece gece biz yollara düşer ararız hemen eşime haber salar ailesi. Bilmiyorum ben mi bencillik ediyorum ama özgürce insanları evime davet edemiyorum eşimin tarafından kim gelirse gelsin bu abisinide çağırmak zorunda kalıyoruz belkide zorunluluk olduğu için daha da rahatsız oluyorumdur. Zaten ev de küçük.
Eşimin bir abisi daha var evli ve onun evinde daha önce aylarca kalmış. Biz yeni evliyiz çocuğumuz yok diye bize demediler ama eminim çocuk falan olsa ailesi derki sizinle kalsın. Daha önce kaynanamın paraya çok takıntılı olmasıyla ilgili konu açmıştım zaten sırf kirayı bölüşelim diye bile bunu söyler, onu durduran yeni evli oluşumuz. Ben bu adamdan nasıl kurtulucam? Bişey dediğimde kıyamet kopar bunuda biliyorum o tür insanlar
Mesela geçen sefer bir abisi eşiyle gelince o da gelip iki gün kaldı. Sonra başka bir abisi yurtdışındsn gelip iki gün kalınca bu bekar olanida çağırdık. Şimdi annesi gelse bir hafta kalsa bunuda cagircaklar mesele buBen şeyi anlamadın ne kadar süre geliyorlar ve ne kadar kalıyorlar?
Abi sadece aile geldiğinde mı kalıyor ?
Yoksa tek başına da gelip kalıyor mu ?
Birde hijyen sorunu dediğiniz nedir kendisini uyarabilirsiniz böyle ortaya söyleyerek.
Yok tek kalmadı şimdiye kadar ama birileri gelimce o da geliyor. İlerde tek kalsinda der ailesi o potansiyeldelerBu nasıl bir aile yahu kirayı bölüşün diye beraber kalacaklar. Sizin kendi özel hayatınız eviniz ne olacak? Böyle saçma birşey duymadım da görmedim de. Evlendik kendi ailemize gidince evimizi düzenimizi arıyoruz. Kapalıymışsın bir de tabi ki misafirlikte de zor hem doğru değil hem dine göre uygun değil. Kayınla yalnız kalmakla ilgili Hadisi şerifle var bakın. Kocanız sizi nasıl kıskanmıyor anlamadım. Abisi olunca helal mi aynı evde dip dibe olmak. Dişlerimizi çıkarıp eşinize sen beni nasıl kıskanmazsın ben rahat edemiyorum bizde kalmasın abine söyle ailene ayrıca söyle çağırmasınlar yatılıya. Ayrıca evde küçük hijyende yok bu insanda diyeceksin poşetini acil göndereceksin bu kadar.
Koku vs ya tuvalete bile rahat gidemiyorum iğreniyorumBen şeyi anlamadın ne kadar süre geliyorlar ve ne kadar kalıyorlar?
Abi sadece aile geldiğinde mı kalıyor ?
Yoksa tek başına da gelip kalıyor mu ?
Birde hijyen sorunu dediğiniz nedir kendisini uyarabilirsiniz böyle ortaya söyleyerek.
Bu da çözüm değil ki döndüğünde evi dezenfekte edecekNiye biri gelince cagirmak zorunda olunsun ki bu zorundalik filan hepsi eşinizle alakali sorunlar aslinda.
Hazir yeni de evliymissiniz ben olsam bu adam böyle evde kalacaksa ben ailemde kalacagim der giderdim.
Nevresimleri bile en uzun programda yıkıyorum o gidinceBu da çözüm değil ki döndüğünde evi dezenfekte edecek
Tek gelmiyor abisi diğerleriyle geliyor eğer gelirse. Bende buna kızıyorum diğer aile fertleri gelince o da gelmek zorunda mı diye?Eşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.
İşte kalmasın diye çıngar çıkaracaksın normalde de ailesi gelince kalmasın çayını içsin dönsün ev küçük müş zaten. Hem onu hem aileyi niye ağarlayacaksın? Kalsın demelerine fırsat vermeyeceksin. İş eşinde bitiyor. O söyleyecek yönlendirecek.Yok tek kalmadı şimdiye kadar ama birileri gelimce o da geliyor. İlerde tek kalsinda der ailesi o potansiyeldeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?