Bekar kaynımın evimde kalmasını istemiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama kırıcı oluyor
Çünkü sürekli eşinizi savunmaya geçiyorsunuz. Size olan tavrı bizim bile kabul edemediğimiz bir tavır. Evlendi ise sizi korumaya kollamaya mecbur. Sizde ana evladısınız. Sizin de tercihleriniz, hassasiyetleriniz var. Bunlardan bahsedince size ayrılık bahsi açan insanlara kocanız tepki vermemiş. Siz ama çok seviyoruz diye savununca biz bunun hiç bir yerinde sevgi göremiyoruz. Acı geliyor olabilir ama göremiyoruz. Malesef

Savunmak için söylemedim. Ailesine karşı korumadiginin bende farkındayım bu da aramızdaki bir sorun zaten. Ama aramız tamamen kötü değil bu bilinsin diye söyledim.

Savunmak için söylemedim. Ailesine karşı korumadiginin bende farkındayım bu da aramızdaki bir sorun zaten. Ama aramız tamamen kötü değil bu bilinsin diye söyledim.
Aranız siz alttan aldığınız için kötü değil.

Aferin sana. Adam gibi seni savunup rahatını düşünemeyen biriyle çocuk yapmışsın. Yakında bütün ailesiyle beraber yaşarsınız

Ben yeni doğum yapınca kimseyi kabul etmemiştim. Covid zirve yapmıştı o zaman. Biraz alınmışlardı başta ama yapacak bir şey yoktu

Eski eşim o zaman mırın kırın etmişti ama yeni doğum yapmışım hastalık riski var ve ayağa hizmet beklentisi olan insanlara vakit ayırmak yerine evladımla baş başa geçirdim zamanımı.

Ay yok ben de öyle olucam kimse kalabalık etmesin. esimin ailesidir diye hep bişey demedim ama madem herkes beni haklı buldu o zaman hakkımı ararım

Evlenmeden önce eşimle kardeşi beraber bir evde kalıyorlardı ailesi baska şehirdeydi. Bizim nikah zamanı yaklaştıkça bunlar tutusmaya başladı kardeşi tek başına ne yapacak diye. En son baktım benimki işte bı sure bizimle mi kalsa falan diye mırlamaya başladı, daha lafını bitirmeden pişman oldu doğduğuna evlenmeden önce 1 sene kadar ailemden farklı şehirde tek başıma yaşamış biri olarak bir de bana gelip kardeşim bir süre bizimle mi kalsa acaba diye sorması bile ölüm fermanıydi annesi bana bu teklifi hiç sunamadi ama bir kere ağzımı yokladı napar neder diye, ay ben bile bir senedir tek kalıyorum koca adam düşünecek neyi var halleder o diye tikiverdim agzina. Aksi bir şey olsa hiç düşünmez düğünü iptal ederdim yol verirdim yazık kardeşi tek kalmasın

Ben şeyi anlamadın ne kadar süre geliyorlar ve ne kadar kalıyorlar?
Abi sadece aile geldiğinde mı kalıyor ?
Yoksa tek başına da gelip kalıyor mu ?
Birde hijyen sorunu dediğiniz nedir kendisini uyarabilirsiniz böyle ortaya söyleyerek.

Bu nasıl bir aile yahu kirayı bölüşün diye beraber kalacaklar. Sizin kendi özel hayatınız eviniz ne olacak? Böyle saçma birşey duymadım da görmedim de. Evlendik kendi ailemize gidince evimizi düzenimizi arıyoruz. Kapalıymışsın bir de tabi ki misafirlikte de zor hem doğru değil hem dine göre uygun değil. Kayınla yalnız kalmakla ilgili Hadisi şerifle var bakın. Kocanız sizi nasıl kıskanmıyor anlamadım. Abisi olunca helal mi aynı evde dip dibe olmak. Dişlerimizi çıkarıp eşinize sen beni nasıl kıskanmazsın ben rahat edemiyorum bizde kalmasın abine söyle ailene ayrıca söyle çağırmasınlar yatılıya. Ayrıca evde küçük hijyende yok bu insanda diyeceksin poşetini acil göndereceksin bu kadar.

Mesela geçen sefer bir abisi eşiyle gelince o da gelip iki gün kaldı. Sonra başka bir abisi yurtdışındsn gelip iki gün kalınca bu bekar olanida çağırdık. Şimdi annesi gelse bir hafta kalsa bunuda cagircaklar mesele bu

Yok tek kalmadı şimdiye kadar ama birileri gelimce o da geliyor. İlerde tek kalsinda der ailesi o potansiyeldeler

Koku vs ya tuvalete bile rahat gidemiyorum iğreniyorum

Niye biri gelince cagirmak zorunda olunsun ki bu zorundalik filan hepsi eşinizle alakali sorunlar aslinda.
Hazir yeni de evliymissiniz ben olsam bu adam böyle evde kalacaksa ben ailemde kalacagim der giderdim.
Bu da çözüm değil ki döndüğünde evi dezenfekte edecek

Eşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.

Eşinizin sizi sevdiğini düsünmüyorum baya geniş mezhebi cünkü.
Tesettürlü eşini bekar bir erkekle aynı evde barındıran rahat birinden ne beklenir.
Tek gelmiyor abisi diğerleriyle geliyor eğer gelirse. Bende buna kızıyorum diğer aile fertleri gelince o da gelmek zorunda mı diye?

Yok tek kalmadı şimdiye kadar ama birileri gelimce o da geliyor. İlerde tek kalsinda der ailesi o potansiyeldeler
İşte kalmasın diye çıngar çıkaracaksın normalde de ailesi gelince kalmasın çayını içsin dönsün ev küçük müş zaten. Hem onu hem aileyi niye ağarlayacaksın? Kalsın demelerine fırsat vermeyeceksin. İş eşinde bitiyor. O söyleyecek yönlendirecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…