bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.574
11.491
498
Sehir disindan yaklasik 6 yillik arkadasim yazin bana gelecegini soyledi.6 aylik evliyim.bende bekarken gelirdi ben giderdim.ama simdi esim rahat edermi etmezmi.kiz arkadasimla ilgilenmekten esimi ihmal edicem.ne biliyim....kafam karsik.sizce?

Ne kadar kalacak? Sorun olacağını sanmam ben ne var ki bunda? Eşinizle tanışmıyorlar mı?

Uyumlu biriyse sıkıntı olmaz samimi arkadaşınızsa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sıkıntı olur tabikide niye olmasın?

bu arkadaş sizin arkadaşınız eşinizin değil.hem bir bayan.üstelik bekar.
sizde kalması pek uygun gibi görünmüyor.
eşinizi ihmal etmek bir kenara dursun.arkadaşınız 1 hafta sizde kalırsa eşiniz asla rahat etmeyecektir.kendi evinde misafir gibi hisedecektir kendini.aman karşılaşmayayım aman banyoyu açsam acaba o orda olur mu gibisinden şeyler çıkacaktır ortaya.
hem arkadaşınızda rahat edemez bence.ne bileyim.bana pek münasip değil böyle şeyler.yinede karar sana ve eşine kalmış.:44:

Niye düşüncesiz olsun ki, gerdek gecesinin sabahı gelmiyor size. Zaten altı aylık evlisiniz ve o gelene kadar yine zaman geçmiş olacak. Kocanızın neyini ihmal edeceksiniz. Altını bezleyip, mamasını yedirmiyorsunuz ki. Nihayetinde kocaman adam kocam dediğiniz insan. Üstelik arkadaşınızı da tanıyormuş. Bunca senelik arkadaşsınız, evlenince ne değişti? Bırakın gelsin. Daha altı aylık evliyken sosyal çevrenizi boşlamayın. İnanın günün birinde o arkadaşlara çok ihtiyacınız olacak.

nolucak yahu bebek mi eşiniz ne ihmali... 6 yıllık arkadaşınız gelse kalsa ne olur... 1 hafta durup gidecekmiş zaten. 1 haftalığına 3 lü gezersiniz kimseyi de ihmal etmemiş olursunuz. Bu evlenip bekarları bariz tehlike sayan arkadaşları gerçekten anlayamıyorum...

neler görüyoruz neler duyuyoruz bu devirde insan kime güveneceğini şaşırmış durumda
bir hafta çok uzun bir süre
sadece gezmek maksatlı gelip kalacaksa uygun olmaz bana göre

Rahat edememeyi karşılıklı olarak hesaplardım da
eşimi ihmal etme kısmını hiç hesap etmezdim valla.
Bir haftacık alt tarafı..
Kendisi rahatsız olacağını düşünmemiş evde bir erkek varken
siz niye hesaplıyorsunuz.
7 günün 5 günü iş günü zaten ancak akşam yemekte bir arada olursunuz sonra da uyku zaten.
Haftasonu da bir gün ikiniz çıkarsınız kız kıza. Bir gün üçlü.
Geçti gitti 1 hafta toplasan 10 saat aynı yerde durmamış olurlar..

Bu kadar abartmayın.
Güvenmek, dostluk,paylaşım güzeldir..

Nasil ya?
Siz evinize bekar misafir almiyor musunuz bu sebepten?
Cok garipsedim acikcasi.
Esinize mi guvenmiyorsunuz yoksa arkadasiniza mi?
Ihmal filan ne alakasi var, arkadasi gelince insan digerini koseye mi atiyor sizin orda... Arkadasinizla gezerseniz gezersiniz yine de, bu esi ihmal etmek olmuyor bana gore.

24 yasinda bekar bir kizim. Evli kiz arkadaslarim var. Allah'tan sizin gibi dusunen arkadaslarim yok da cagirip dururlar kalmaya.
O kiza bildirseniz bu dusuncenizi, bir daha yuzunuze bakmaz.
Bazi seyleri asin bence.

1 hafta icin gelecek yakin arkadasinizdan neden bu kadar rahatsiz oldunuz anlamadim, yakin arkadasiniz olduguna emin misiniz? Esinize mi guvenmiyorsunuz arkadasina mi yoksa kendine mi ozguvenin yok... eşini ihmal etmeye gelince masaya bir tabak fazla konacak, sohbet muhabbet edecegin coook konu olacak arkadasinla ee yatmaya gelincede kapini kapatıp yatacaksin, kocani ihmal etmek nerde. ? Esinde o arada kendi arkadaşları ile vakit geçirsin, ozleyin biraz birbirinizi... evlendiniz diye sosyal hayatinizdan niye vazgecesiniz ki...

valla bende bekarken başka şehirde yaşayan üniv. arkadaşıma kalmaya gitmiştim,eşiyle de tanışıktık,hatta nikah şahitleri bendim.bir sorun olmadı,arkadaşımın eşi işteyken beraber vakit geçirdik,sohbet ettik,o yemek yaparken ben bebişine baktım,o bebişle ilgilenirken ben ortalığı topladım,gayet de eğlendik,sonrasında da eş de kendi de bin defa çağırdılar ama iş güçten gidemedim bir daha
ben sorun olacağın düşünmüyorum ama eşinizin tepkisini en iyi siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…