- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
adamda bu potansiyeli görüyorsanız evli bile kalmayın bence... böyle evlilik mi olur temelleri bataklık üzerine yapılmış binalar gibi mi evliliğiniz? bu şekilde düşünen kadınların sonlarının aldatılmak olduğunu düşünüyorum.. çünkü özgüven yok eşine güven yok dostuna güven yok. Belliki birşeylerden çekiniyorlar ve potansiyel görüyorlar da böyle konuşuyorlar... arkadaşınız çok mu güzel yoksa karşısında kendinizi alt konumda mı hissediyorsunuz?
yahu aldatılıyo mu... aldatmaz demiyorum ki? bunu yapmaya meyilli bir adamsa keşke baştan yapsın da çıksın foyası. koyarsın kapının önüne.. ne tedbirinden bahsediyorsunuz... böyle aman beni aldattımı diye ömürmü geçer...ben evli değilim.
ama şunu görüyoruz ki erkeklerin çoğu aldatıyor. istatiski olarak baksak neredeyse yüzde 80 i aldatıyordur.
bu durumda erkeklere nasıl güveniceksin.
asıl benim gördüğüm en benim kocam aldatmaz diyenler aldatılıyor.
tedbirli olmakta fayda var.
bu demek değil ki kimse gelip gitmesin gelsin birkaç gün kalsın. birlikte bol bol dışarı çıksınlar.
bir de bazı kadınlar erkeklerin ilgisinden çok hoşlanıyorlar. evli falan farketmiyor. ilgi çekmek için çaba harcıyorlar.
belki de öyle biridir arkadaşı ondan çekiniyordur.
yahu bu kadar pislik yapmaya meyilli bunu yapacak adam yapmasın diye duvarlarlamı öreceğim çevresini? heryerde yapar yapmak istese.. ayrıca yapacağı varsa baştan yapsada sahte bir aşk evliliği sürmese yıllarca. ne kadar erken farkına varırsan o kadar iyidir. bunu yapcak adam isterse yapar zaten. bunu yapmaya meyilli bir adamla ömür geçermi.. e eline geçen ilk fırsatta aldatır zaten.. bunu bilerek neden evli kalınırki... yemin ederim gram anlamıyorum bu zihniyeti. fırsat çıkmasın beni aldatamasın... e önemli olan bu mu? dünyadaki son kadın siz olsanız ve sizinle beraber olması ne derece tatmin ederse bir insanı bu mantık da aynı... dünyadaki tek kadın bensem ve bu adam benimleyse ne önemi var k?. başka şansı yok ki? beni tercih etmeli oysaki karşımdaki.
toplayamadım tam ama gerçekten anlamıyorum. böyle böyle uzaklaştırıyorsunuz adamları..
ben de tam sizin yazınıza cevap yazmıştım.
benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz. zaten herkes çalışıyor herkesin kendi çevresi arkadaşları var. birçok kadınla görüşüp iş yapıyorlar. arkadaşlar takılıyorlar.
o başka aynı eve girmek başka. bu benim düşüncem. her konuda modernimdir. ama bu konuda değil maalesef.
benim korkum aşık olurlar değil zaten. aşk başka bir şey. ama erkeklerin kadınlara başka bir gözle bakmaları o kadar da zor değil.
çevremde ne evli erkekler gördüm ya. güvenmek kolay değil. zaten benim uzun süredir sevgilim bile yok. ben genel konuşuyorum.
Durumaya çok şaşırttın beni.
Hiç beklemiyordum senden böyle bir düşünceyi.
Açıkcası bu düşüncedeki hiçkimseyi anlamıyorum ben. Bana bu şekilde düşünen insanların eşlerine yada kendilerine güvendiklerini düşünmüyorum. Yani zaten adam benim evime gelen 6 senelik arkadaşımla beni aldatacaksa, ben bunu düşünebiliyorsam zaten ne fayda gelir o evlilikten bana? Yada arkadaşım evime gelip eşime bakabilecek karakterdeyse, ben bunu bile bile arkadaşsam, yada onu bu kadar bile tanıyamamışsam şüpheleniyorsam yazıklar olsun bana.
Sonra boşanınca hiç arkadaşım yok hiç çevrem kalmadı oluyor. E kalmaz tabii. Evlenince zaten erkek arkadaşlarla görüşülmüyor birde üzerine bayanlarla aman kocacıklarımız bakar diye ilişki kesiliyor geriye kim kalıyor?
Kadınlar hayatlarının merkezine bir adamı bu kadar koyup gerikalan herkesi attığı müddetçe başına gelenlere maalesef ki mahkum oluyor.
adamda bu potansiyeli görüyorsanız evli bile kalmayın bence... böyle evlilik mi olur temelleri bataklık üzerine yapılmış binalar gibi mi evliliğiniz? bu şekilde düşünen kadınların sonlarının aldatılmak olduğunu düşünüyorum.. çünkü özgüven yok eşine güven yok dostuna güven yok. Belliki birşeylerden çekiniyorlar ve potansiyel görüyorlar da böyle konuşuyorlar... arkadaşınız çok mu güzel yoksa karşısında kendinizi alt konumda mı hissediyorsunuz?
sizi çok korkutmuşlar anlaşılan ancak bir kadınsınız siz de kendinizi bu kadar küçük görmeyin....
Canim yorimlarimi konumu iyi okursan ben bu suphenin zerresinden bahsetmedim.farkindaysan...ne esim ne o arkadasim aldatmakmis bakmakmis boyle bi dusunce icine girecek karakterde degilim.derdim.sadece arkadasim gezmeyi sever.ve buyuk ihtimal her yaz oldugu gibi yine ramazan ayinda gelecek.bende onu rahat ettrmek icin bekarken o geldiginde oruc tutmaz tum gun gezerdik.fakat artik orucumu kirmak istemiyorum.sonra hem esim hem arkadasimi rahat ettireyim derken ben bitkin dusecegim.cok hassasim.
Birde su var.ben bekar opsaydim arkadasim evli olsaydi gidemezdim.esinin yaninda rahat edemezdim.arkadasimi dusunurdum.onun bunlari dusunmeden bi hafta daha yaza cok varken benim planlarimi sormadan etmeden gelicem kesin demeside canimi sikti.ailemden uzaktayimyazin buyuk kismini ailemin yaninda gezrmeyi planliyoruz esimle.bu dengeleri nasil kuracagim....hlbende senin konumu iyi anlamadan yargida bulunmana sasirdim.bu dusuncelerimin ozguvenle hic ilgisi yok.zaten bunlari dusundugum icin kendime bile kuziyorken konumun baska yerleri gelmesi epey uzdu beni
sorunuz BEKAR KIZ ARKADAŞIN SİZDE KALMASI? değil mi? ben mi yanlış okuyorum? keşke arkadaşım bana gelmek istiyor ama eşimle bu yaz için başka planlarımız vardı... gibi bir şey olsaydı.
hem bekar hem kız...
Adi uzerinde baslik...konunun iceriginden cok basliktan kendi adiniza anlamlar cikarmissiniz bravo....hayal gucunuze hayran kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?