bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

yaa şuan cidden üzüldüm. Ve korktum :)
En yakın arkadaşım başka şehirde evli. sürekli çağırır beni. Ne yani günün birinde oda mı böyle düşünecek acaba diye korktum :/
Ay ne kadar kötü yaa 6 sene dıosunuz. 6 senelık arkadasın dostun fazla gelmiş resmen sana. O 1 hafta gözünde büyümüş bile. arkdsn senın kafandaki bu düşüncelerini bilse nasıl üzülür kimbilir.
Ben bu konudan sonra kimseciklerede gitmem otururum evimde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben evli değilim.

ama şunu görüyoruz ki erkeklerin çoğu aldatıyor. istatiski olarak baksak neredeyse yüzde 80 i aldatıyordur.

bu durumda erkeklere nasıl güveniceksin.

asıl benim gördüğüm en benim kocam aldatmaz diyenler aldatılıyor.

tedbirli olmakta fayda var.

bu demek değil ki kimse gelip gitmesin gelsin birkaç gün kalsın. birlikte bol bol dışarı çıksınlar.

bir de bazı kadınlar erkeklerin ilgisinden çok hoşlanıyorlar. evli falan farketmiyor. ilgi çekmek için çaba harcıyorlar.

belki de öyle biridir arkadaşı ondan çekiniyordur.

Kendimi sizin yerinize koydum ve bekar bir arkadaşımın geldiğini düşündüm. Şimdi, arkadaşım o kadar uzun süreden beri arkadaşımsa bir bildiğim vardır. Güvenmeyeceğim, rahat olmayacağım tiplerle görüşmeyi bırakalı çok oldu zaten.

yahu aldatılıyo mu... aldatmaz demiyorum ki? bunu yapmaya meyilli bir adamsa keşke baştan yapsın da çıksın foyası. koyarsın kapının önüne.. ne tedbirinden bahsediyorsunuz... böyle aman beni aldattımı diye ömürmü geçer...

insanlar nasıl ilişki yaşıyorlar aşkı yaşıyorlar bilmiyorum...

Kalsın kalmasın bşey diyemem. Bnce sıkıntı yok ama düşünceniz farklı olabilir.
Ben sadece ihmal konusunu anlamadım. Niye ihmal edesiniz ki? Adam bebek de ayağınız da mı sallıyorsunuz...

ben de tam sizin yazınıza cevap yazmıştım.

benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz. zaten herkes çalışıyor herkesin kendi çevresi arkadaşları var. birçok kadınla görüşüp iş yapıyorlar. arkadaşlar takılıyorlar.

o başka aynı eve girmek başka. bu benim düşüncem. her konuda modernimdir. ama bu konuda değil maalesef.

benim korkum aşık olurlar değil zaten. aşk başka bir şey. ama erkeklerin kadınlara başka bir gözle bakmaları o kadar da zor değil.

çevremde ne evli erkekler gördüm ya. güvenmek kolay değil. zaten benim uzun süredir sevgilim bile yok. ben genel konuşuyorum.

sizi çok korkutmuşlar anlaşılan ancak bir kadınsınız siz de kendinizi bu kadar küçük görmeyin....

Canim yorimlarimi konumu iyi okursan ben bu suphenin zerresinden bahsetmedim.farkindaysan...ne esim ne o arkadasim aldatmakmis bakmakmis boyle bi dusunce icine girecek karakterde degilim.derdim.sadece arkadasim gezmeyi sever.ve buyuk ihtimal her yaz oldugu gibi yine ramazan ayinda gelecek.bende onu rahat ettrmek icin bekarken o geldiginde oruc tutmaz tum gun gezerdik.fakat artik orucumu kirmak istemiyorum.sonra hem esim hem arkadasimi rahat ettireyim derken ben bitkin dusecegim.cok hassasim.
Birde su var.ben bekar opsaydim arkadasim evli olsaydi gidemezdim.esinin yaninda rahat edemezdim.arkadasimi dusunurdum.onun bunlari dusunmeden bi hafta daha yaza cok varken benim planlarimi sormadan etmeden gelicem kesin demeside canimi sikti.ailemden uzaktayimyazin buyuk kismini ailemin yaninda gezrmeyi planliyoruz esimle.bu dengeleri nasil kuracagim....hlbende senin konumu iyi anlamadan yargida bulunmana sasirdim.bu dusuncelerimin ozguvenle hic ilgisi yok.zaten bunlari dusundugum icin kendime bile kuziyorken konumun baska yerleri gelmesi epey uzdu beni

Sorun bekar olması ise ,hem eşinize ,hem arkadaşınıza güveniyorsanız sorun yok,ama içinizde en ufak şüphe varsa kalmasın ,
benim 16 yıllık dostum boşanmış bir bayan ve bende kalır ,eşimde çok sever hatta kendisini ,arada güven var ise neden kalmasın ki ,ben bir sorun göremedim ,
rahatlık konusuna gelince ise ,eşinize sorun .bir problem teşkil edermi senin için diye ,evet rahatsız oluırum diyorsa bir bahane bulacaksınız artık.

Hangi yazimda cumlede "esim acaba arkadsima yan gozle bakarmi"dedimde siz konuyu bu raddeye getirebiliyosunuz....yahu benim derdimbumu.anlamadan hemen aldatma yok guvensizlik....

sizi çok korkutmuşlar anlaşılan ancak bir kadınsınız siz de kendinizi bu kadar küçük görmeyin....

ben kendimi küçük görmüyorum. ancak erkeklere güvenmiyorum. doyumsuz oldukları, tek eşliliğe uygun olmadıkları bilinen gerçek.

arkadaşıyla aldatılan da çok duydum hatta daha çok yeni böyle bir olay duydum.

içim huzursuz olacağı için ben birkaç günden fazlasını zorunlu bir durum olmadığı sürece istemem.

ama gelicem diyene de gelme diyemem tabi.

sadece istemiyeni anlayabiliyorum der konuyu daha fazla dağıtmadan gidiyorum.

sorunuz BEKAR KIZ ARKADAŞIN SİZDE KALMASI? değil mi? ben mi yanlış okuyorum? keşke arkadaşım bana gelmek istiyor ama eşimle bu yaz için başka planlarımız vardı... gibi bir şey olsaydı.

hem bekar hem kız...

Son düzenleme:
Yahu aldatacak adam eve gelip kalmasını beklemez.
Gider arar bulur aldatır yine.

Kaldı ki öyle aşağılık bir herifse koca diye ne yapayım öylesini ben.
Azıcık mantık ya.
Eşlerimizi işe mişe de göndermeyelim mazallah o vakit.
Benim eşim gece çalışıyor.
Çoğu gece hayat kadınlarına denk geliyor mesela.
İş arkadaşlarından asılanını görüp anlatıyor ben de bela okuyorum bir güzel.

Yani yapacaksa fırsatın alası işte ne yapabilirim nasıl engel olabilirim?

Bekar, evli fark etmez arkadaşım bana diyecek yazın geliyorum bir hafta yanına ben havalara uçarım yaa..
Hesaplara inanamadım

Adi uzerinde baslik...konunun iceriginden cok basliktan kendi adiniza anlamlar cikarmissiniz bravo....hayal gucunuze hayran kaldim

eğer yakın bi arkadaşsa sürekli görüştüğün biriyse bi sorun olacağını sanmıyorum.eşini de arkadaşını da bizden daha iyi tanıyorsun.bu konuyu açınca ilk aklıma gelen şey ya eşine güvenmiyorsun ya da arkadaşına güvenmiyorsun.

Son düzenleme:
1 gece filan oolsa birsey degil de 1hafta kalmasi biraz tuhaf olabilir.Esiniz de rahat edemez onun yaninda

Evli olsaydı arkadaşınız gönül rahatlığıyla davet edecek miydiniz?
Yani tek sorununuz bekar olması mı?
Eğer buysa, evli bayanlar da aldatıyor hatırlatayım.

Eşinizden şüpheleniyorsanız,aklı kayar diye düşünüyorsanız, eğer öyle bir meyili varsa arkadaşınız gelmeden önce yapardı ne yapacaksa.

1 hafta kalacak altı üstü. Sanki yıllık yatıya gelmiş gibi konuşuyosunuz.
Arkadaşınız yahu o sizin. Zor zamanınızda yanınızda olan,dertleştiğiniz,güldüğünüz eğlendiğiniz insan.
O sizi yakın arkadaş olarak görüyor da sizin için aynı şeyi söyleyemicem.

İstemiyorum demediğiniz kalmış bi. Bi bahane bulun da gelmesin.
Derdiniz eşinizin rahatsız olup olmaması ya da onu ihmal etmek değil, bunu siz de biliyosunuz bence itiraf edemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…