- 25 Eylül 2011
- 7.574
- 11.491
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Esim hic bisey demiyorki.demezde.universteden arkadasim.sohpetleride var.bu arkadasim benim dugunumede o yogunlugunda cikti geldi.bende hep gereginden fazla ilgilendim.yalniz bu arkadasim gezmeyi cok seviyor.evde durmak istemeyecek buraya geldigindevalla bende bekarken başka şehirde yaşayan üniv. arkadaşıma kalmaya gitmiştim,eşiyle de tanışıktık,hatta nikah şahitleri bendim.bir sorun olmadı,arkadaşımın eşi işteyken beraber vakit geçirdik,sohbet ettik,o yemek yaparken ben bebişine baktım,o bebişle ilgilenirken ben ortalığı topladım,gayet de eğlendik,sonrasında da eş de kendi de bin defa çağırdılar ama iş güçten gidemedim bir daha
ben sorun olacağın düşünmüyorum ama eşinizin tepkisini en iyi siz bilirsiniz.
Esim hic bisey demiyorki.demezde.universteden arkadasim.sohpetleride var.bu arkadasim benim dugunumede o yogunlugunda cikti geldi.bende hep gereginden fazla ilgilendim.yalniz bu arkadasim gezmeyi cok seviyor.evde durmak istemeyecek buraya geldiginde
Ben hem eve hem arkasimla ilgilenmeye nasil yetisicem.hemde esim.hic rahat etmeyecek evde.bilemiyorum kafam cok karisik
Durumaya çok şaşırttın beni.
Hiç beklemiyordum senden böyle bir düşünceyi.
Açıkcası bu düşüncedeki hiçkimseyi anlamıyorum ben. Bana bu şekilde düşünen insanların eşlerine yada kendilerine güvendiklerini düşünmüyorum. Yani zaten adam benim evime gelen 6 senelik arkadaşımla beni aldatacaksa, ben bunu düşünebiliyorsam zaten ne fayda gelir o evlilikten bana? Yada arkadaşım evime gelip eşime bakabilecek karakterdeyse, ben bunu bile bile arkadaşsam, yada onu bu kadar bile tanıyamamışsam şüpheleniyorsam yazıklar olsun bana.
Sonra boşanınca hiç arkadaşım yok hiç çevrem kalmadı oluyor. E kalmaz tabii. Evlenince zaten erkek arkadaşlarla görüşülmüyor birde üzerine bayanlarla aman kocacıklarımız bakar diye ilişki kesiliyor geriye kim kalıyor?
Kadınlar hayatlarının merkezine bir adamı bu kadar koyup gerikalan herkesi attığı müddetçe başına gelenlere maalesef ki mahkum oluyor.
ben buradaki çoğu kişiden farklı düşünüyorum.
bende mi acayiplik var dicem ama hayır.
bu devirde babana bile güvenme demişler. şuan evli değilim hatta sevgilim bile yok. yani belli bir kişiden kaynaklı güvensizlik durumum yok.
ama burada açılan konularda bile görüyoruz ne insanlar var.
en çok aldatmalar böyle en yakın arkadaşlarla falan oluyor. kimseye gözün kapalı güvenmiceksin.
hadi bir kaç gün olsa neyse bir hafta da çok uzun süre.
ben eşin yerinde olsam da rahatsız olurdum.
arkadaşın evli de olsa farketmezdi. ben böyle tek bir kadının eve gelip 1 hafta kalmasından rahatsız olurdum.
ha deseydin ki akraba ya da çocukluk arkadaşı bir derece tamam. bir de üniversiteden 6 yıllık arkadaş güvenmek için bir sebep yok.
erkeklere zaten en iyisine bile hiç güvenilmez.
gerçi senin sorunun güvenememe değil vakit ayıramama o mantıklı değil. kocanla biraz az ilgilensen ölmez yani.
ev işlerini beraber yapıp kısa sürede bitirirsinz sonra da gezmeye çıkarsınız kız kıza ne güzel. o kısmı sorrun olmaz ama eşiniz rahatsız olacaksa bilemem.
ama neden rahatsız olur ki anlamadım?
bu arada benden bir gün önce evlenmişsiniz alakalı diil ama görünce hoşuma gitti ne biliiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?