bekar kiz arkadasinizin sizde kalmasi?

Esim hic bisey demiyorki.demezde.universteden arkadasim.sohpetleride var.bu arkadasim benim dugunumede o yogunlugunda cikti geldi.bende hep gereginden fazla ilgilendim.yalniz bu arkadasim gezmeyi cok seviyor.evde durmak istemeyecek buraya geldiginde
Ben hem eve hem arkasimla ilgilenmeye nasil yetisicem.hemde esim.hic rahat etmeyecek evde.bilemiyorum kafam cok karisik

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt tarafı 1 hafta sizinle kalacak duyanda 3 ay yaz tatilini sizinle geçirecek zanneder​1 haftada neyin ihmali olacak bebek mi bu adam.

siz kararınızı coktan vermişsiniz ki birçok bahane de sıralamışsınız ,arkadasımın gelmesini istemiyorum yazmadıgınız kalmış bi. iyisimi bir bahane de arkadasınıza bulunda gelmesin.

Ben bu kadar yeni evlilikte asla kalmasina musade etmem
Ne biliim akraba degil sonucta ben 1 dk bile yalnz birakama
gelse bile ben hassasim bu konuda kanlar kayniyo sonuct
Akrabam bile olsam engellerim bi sekilde gelme gitme baska
ama.kalmasina sicak bakmam
bi hafta bide 1-2 gun degl
Ben esime oncelik verririm sonucta ilk 6ay 1sene onemli
bana gore evlilikte genede sizin karariniz
bn asiri.kiskancm ama kiskancliklada alakasi fazla yok
rahat edemem »belki1 aksam okey ama 1hafta olmaz
bekar olan.arkadasiniz nasl raht edick sasiorum

Arkadaşınızı 'bekar' diye belirtmenize kıl oldum.Evli olsa ne değişecek? Evliler daha mı namuslu oluyor ya da bekarlar rahat mı oluyor? Yıllanmaya gelmeyecek sonuçta.

Bence ve benim çevremdeki bekar kız arkadaşlarıma göre de sorun olurdu.. Ne ben rahat ederim kız arkadaşımın bizde kalmasından ne de kız arkadaşlarım eşimin yanında rahat olabilir. Bana pek hoş gelmiyor bu durum.. Şimdi bu nasıl bir zihniyet diyenler olacaktır elbet ama, neler görüp duyuyoruz ! Ben eşeğimi sağlam kazığa bağlamayı sevenlerdenimdir.

Bekar arkadasinizin size gelmesinde ne sorun var acaba? Bazilarida uygun degil dini acidan demis ne sacmaliyorsunuz ya? Oldu olacak eve kapansin hicbi arkadasiyka gorusmesin gelip gitmesin bekarlar diye.bu kadar at gozlugu takmayin ya.Bekarlar olsun o zaman. Arkadasiniz yazi sizdr gecirmiycek sadece 1 hafta kalicakmis bunda birsey yok kac yillikta arkadasinizmis. esinizinde eve gelen ilk bayana sarkma potansiyeli oldugunu sanmiyorum içiniz rahat olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadasının gelmesınde skıntılı durum ne var?? :26: demek kı arkadasınla cok ıyı deglsın yada senı o arkadas gbı goruyor ama sen gormuyorsun... benımde unıv den arkadaslarım var.. evlendıler buyur gel kapımız acık derler her seferınde.. kı ben gıtmek ıstesem bi sozum yeterlidir... aynı bıcımde bana gelıyoruz deseler bende kapımı acarım.. kocam da acar acmalı.. aynı bıcımde onun arkadası da gelebılır... 6 aylık evlısınız 3 gunluk degl yanı.. tabı sonucta hayat sızın ama ben arkadaslık olarak sızden yana cok ıı arkadaslık gozlemlemedım kusura bakmayın... oylesıne bı arkadasınzsa tabıkı evınıze almak ıstememenız normal...

ev işlerini beraber yapıp kısa sürede bitirirsinz sonra da gezmeye çıkarsınız kız kıza ne güzel. o kısmı sorrun olmaz ama eşiniz rahatsız olacaksa bilemem.
ama neden rahatsız olur ki anlamadım?
bu arada benden bir gün önce evlenmişsiniz alakalı diil ama görünce hoşuma gitti ne biliiiim

Durumaya çok şaşırttın beni.

Hiç beklemiyordum senden böyle bir düşünceyi.

Açıkcası bu düşüncedeki hiçkimseyi anlamıyorum ben. Bana bu şekilde düşünen insanların eşlerine yada kendilerine güvendiklerini düşünmüyorum. Yani zaten adam benim evime gelen 6 senelik arkadaşımla beni aldatacaksa, ben bunu düşünebiliyorsam zaten ne fayda gelir o evlilikten bana? Yada arkadaşım evime gelip eşime bakabilecek karakterdeyse, ben bunu bile bile arkadaşsam, yada onu bu kadar bile tanıyamamışsam şüpheleniyorsam yazıklar olsun bana.

Sonra boşanınca hiç arkadaşım yok hiç çevrem kalmadı oluyor. E kalmaz tabii. Evlenince zaten erkek arkadaşlarla görüşülmüyor birde üzerine bayanlarla aman kocacıklarımız bakar diye ilişki kesiliyor geriye kim kalıyor?

Kadınlar hayatlarının merkezine bir adamı bu kadar koyup gerikalan herkesi attığı müddetçe başına gelenlere maalesef ki mahkum oluyor.

Aynen ya. O evli bu bekar .evlilerinde asagi kalir yani yok yani goruyoruz okuyoruz....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten hep böyledir yıllarca süren arkadaşlardan biri evlenir ya tamamen koparırlar bağlantıyı ya da aman kocam rahat edemez olur adı
"Eşeğimi sağlam kazığa alırım" dedikleri için bekar arkadaşlar potansiyel risk konumuna düşürülüyor

Niye kalmasın ki?
Nasıl bir sakıncası olabilir.
Ne bekliyorsunuz ki? Eşinizin ya da arkadaşınızın farklı düşünceler içinde olmasını mı.

ben buradaki çoğu kişiden farklı düşünüyorum.

bende mi acayiplik var dicem ama hayır.

bu devirde babana bile güvenme demişler. şuan evli değilim hatta sevgilim bile yok. yani belli bir kişiden kaynaklı güvensizlik durumum yok.

ama burada açılan konularda bile görüyoruz ne insanlar var.

en çok aldatmalar böyle en yakın arkadaşlarla falan oluyor. kimseye gözün kapalı güvenmiceksin.

hadi bir kaç gün olsa neyse bir hafta da çok uzun süre.

ben eşin yerinde olsam da rahatsız olurdum.

arkadaşın evli de olsa farketmezdi. ben böyle tek bir kadının eve gelip 1 hafta kalmasından rahatsız olurdum.

ha deseydin ki akraba ya da çocukluk arkadaşı bir derece tamam. bir de üniversiteden 6 yıllık arkadaş güvenmek için bir sebep yok.

erkeklere zaten en iyisine bile hiç güvenilmez.

gerçi senin sorunun güvenememe değil vakit ayıramama o mantıklı değil. kocanla biraz az ilgilensen ölmez yani.

Evlenince değişen , kocacım kocacım takılan insanlardan hoşlanmıyorum.

Arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim.

Ben 6 yıllık arkadaşımı görmek isteyeceğim, o hakkımda bunu düşünecek.

adamda bu potansiyeli görüyorsanız evli bile kalmayın bence... böyle evlilik mi olur temelleri bataklık üzerine yapılmış binalar gibi mi evliliğiniz? bu şekilde düşünen kadınların sonlarının aldatılmak olduğunu düşünüyorum.. çünkü özgüven yok eşine güven yok dostuna güven yok. Belliki birşeylerden çekiniyorlar ve potansiyel görüyorlar da böyle konuşuyorlar... arkadaşınız çok mu güzel yoksa karşısında kendinizi alt konumda mı hissediyorsunuz?

Bekar, Bekar diye çok vurgulanmış falan. Peki bu kişi evli olsa çok mu doğru olacaktı? sanki tüm evli bayanlar çok masummuş gibi, bekar hanımları suçlarcasına geldi bana ama inş ben yanlış düşünmüşümdür.

Sorunuza gelince bir hafta belki uzun bir süre olabilir ama gerçekten yakın bir arkadaşınız ise çokta büyük sıkıntıların çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta eşiniz çalışıyodur, akşamdan akşama görecekler birbirlerini. Siz bekar o arkadaşınız evli olsaydı ve böyle bir kalma durumu yaşansaydı ne hissederdiniz bilemiyorum tabi ama arkadaşınızla yakınlığınız bu noktada çok önemli bence, ki 6 yıllık arkadaşım diyorsunuz. Eşinize mi, arkadaşınıza mı, kendinize mi güvenmiyorsunuz ?

Son düzenleme:

yahu bu kadar pislik yapmaya meyilli bunu yapacak adam yapmasın diye duvarlarlamı öreceğim çevresini? heryerde yapar yapmak istese.. ayrıca yapacağı varsa baştan yapsada sahte bir aşk evliliği sürmese yıllarca. ne kadar erken farkına varırsan o kadar iyidir. bunu yapcak adam isterse yapar zaten. bunu yapmaya meyilli bir adamla ömür geçermi.. e eline geçen ilk fırsatta aldatır zaten.. bunu bilerek neden evli kalınırki... yemin ederim gram anlamıyorum bu zihniyeti. fırsat çıkmasın beni aldatamasın... e önemli olan bu mu? dünyadaki son kadın siz olsanız ve sizinle beraber olması ne derece tatmin ederse bir insanı bu mantık da aynı... dünyadaki tek kadın bensem ve bu adam benimleyse ne önemi var k?. başka şansı yok ki? beni tercih etmeli oysaki karşımdaki.

toplayamadım tam ama gerçekten anlamıyorum. böyle böyle uzaklaştırıyorsunuz adamları..

Son düzenleme:

Oylemi) hayirli olsun ikimizede o zaman:) bu sekilde dusundugum icin kendimede kiziyorum.ama ben bekar olsam arkadasim evli olsa esinin yaninda rahat edemeyecegimi dusunurdum.ama onada cok deger veriyorum.esim hic rahatsiz olmaz.sadece kendi evinde bi sure rahat edemicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…