Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ya tabii görsellik te önemli ama en önemlisi huyu be anacım... ışe yaramaz ama yakışıklı endamlı olsa neye yarar?? Ya bu adam da zaten cimrilik var bide tipini de beğenmezsen bence yol ver duraksama yapmasın boşa:) Diğerinden birşey çıkar belkimm

Canım bana çok saçma geldi açıkçası Böyle bi gerekçe var mı
Dışarda milleti kesip doğruyorlar neyse yaw beni ilgilendirmez :umursamaz:
Hakkınızda hayırlısı

gonzelescim hayatım istanbul teksas mübarek ..çok şükür bizim buralarda olaylar heleki cinayet olayları yok.allah kimseyi felakete sürüklemesin..alt tarafı buluşucam başka türlüde anlayamam ki kısmetim kim sonuçta ayıp bişeyde yapmıyorum duygusalın dediği gibi cimri birde beğenmessem yol vercem gidicek

kızlar ya şimdi beni ikileme düşürdünüz çok acele oldu evet de ben atlamış gibi mi oldum diye konuşmalarımızı gözden geçirip duruyorum..aslına bakarsanız çok pimpirikliyim ve kendimi kasarım ağırdan satarım yine bişey demedim onada sadece görüşme isteğini çabukmu kabul ettim sadece görüşcez yaa off bak nasıl ikilemdeyim

cnm sadece bu kadar kolay olmamalıydı dıe dusundum..
boyle kolay olunca erkeklerın hevesımı kacıo ne ılıskı ılerlemıo.. ben yasadım oyuzden ornek verdım senınkı farklı olabılır tabı.. kı ınsallahta olur...

Aynen bende bişeyleri yaşadığım için bu kadar kesin konuşuyorum
Gerçi ozaman bana da diyorlardı dinlememiştim Lavantada hepimiz gibi yaşayarak öğrenecek.yada çözecek diyelim:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…