Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Güzeller günaydın opuyorumnanaktan
Ben bi koşu kahvaltı yapıp geleyim. Güzel birgün geçirmemiz dileğiyle hihoyyyt

şekercıgım bugun çok keyıflısın sanırım Allah bozmasın aman

Canım benim huyum bu dün yada bugün ne kadar kötü bişey yaşarsam yaşayım
Karşımdakine belli etmeme özen gösteririm bide kendimi böyle neeşli seviyorum

günaydın opuyorumnanaktan

Günaydın Umudum uzun zamandır kayıptın yada denk gelemedik anlat bakem naptın :lepi:

aynı hiçbişiycik yapmadım cinganem bir hengame hayatla boğuşup gidiyorum canım sıkkındı o yüzden birde iş vardı pek uğramadım siz naptınız baya yeni gelen olmuş özledim sizleri

kızlar günaydınn..dün akşam olanları anlatayım size hani burda konuştuk ya sonra ben hüseyini aradım buluşmayalım benim işim çıktı dedim oda niye dedi bende biyere gidicem dedim nerdesin dedi surdayım dedim oda geliyorum bekle dedi neyse geldi 5 dk içinde ayak üstü muhabbet ettik işte dedi ne zmandır bugünü bekliyorum dedi daha sonra kanım sana çok ısındı falan dedi bende dedim ne kadar tanıyosun ki falan dedim ya dedi ben seni çok uzun zmandır görüyorum dedi yürüyüsün den yüzünden belli nasıl biri olduğun dedi neyse öyle konuştuk snr ayrıldık akşmada arayayım dedi arama dedim ben elektrik alamadım dedim bitirdim...

umudum şekerim bizde seni özledikk...boşver hiçbirşey için canını sıkmaya değmez ..buda geçer diceksinn ..en iyisi 3 günlük dünyaa ne kadar gülersen o kadar kardasın

günaydın kızlar...

lavanta ısınamadıysan ıyı demıssın daha fazla umut baglamamıs olucak..
hadı hayırlısı cnm..

canım benım olaydan çok bilgim yok ama hakkında herşeyin hayırlısı olsun..umarım istedıgın gıbı olur hersey

aynı hiçbişiycik yapmadım cinganem bir hengame hayatla boğuşup gidiyorum canım sıkkındı o yüzden birde iş vardı pek uğramadım siz naptınız baya yeni gelen olmuş özledim sizleri

Canım vallahi napalım bende bildiğin gibiyim işler çok yoğun bizimde 3 kişiydik 2 kişi kaldık şimdi yeni eleman alıncak bide onnla uğraşacam Bende özledim vallahi Bi kaç kişi bu aralar uğramıyor siteye Mermaid,corel,sen,Gulpembe.

Eğer dünkü söylediklerime göre görüşmemeyi göze aldıysan canım benim demek istediğim bırak araştr Sonuçta benim son GÖrüştüğüm yunus dediğim kişi de ben 5 yıldır yollarda 3 yıldırda ananemden tanıyor ve bende onu çok iyi tanıyorum aslında aynı memleketliyiz ama olmadı Herkez hayatına ciddi bişeyler istiyr bi sevgili istiyor ama bunu böyle arama bırak uğraşsınlar zor hedef ol koşşsunlar.

ne guzel hep böle keyıflı ol canım bende sevdım bu halını

ne guzel hep böle keyıflı ol canım bende sevdım bu halını

Sağol Canım ben Böyle girdiğim Her Forumda Herkezle uğraşıyorum
Ama bilen biliyor Sana da söyleyim bana hiç darılma yerimseniben
Kimseyi kırmak istemem ama Kırınca da umursamamlmaz:
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::roflol::roflol:

Günaydın kızllaaarr nasılsınız, ben accayip yorgunum, akşam ablamın evini temizledik...
Gece 1 de yattım... Bu devirde hamile olmak var yaa, ne güzel ablama sandalye bile taşıtmıyolar :))
Tabi böyle olunca ben daha çok iş yapmak zorundayım ablam nazlıdır zati, 9 ay boyunca yandım ben hem bizim evin hemde onun evinin temizliği (
Lavantacım sana tavsiyem insanları fiziki görünüşlerine göre değerlendirme (tabi görsellik dediysem git çirkinin tekini kendine koca et demiyorum) insanların karakterleri daha önemlidir...Özellikle referans verebilecek kişilere meyilli ol derim...

hadi hayırlısı en iyisi bu galiba

umudum şekerim bizde seni özledikk...boşver hiçbirşey için canını sıkmaya değmez ..buda geçer diceksinn ..en iyisi 3 günlük dünyaa ne kadar gülersen o kadar kardasın
değmiyor şeker ama boşverilmiyorda insanız:)

gülpembe uyuyordur uykucu işten çıktı erken kalkamıyor ona ceza yazarız marmaridle corel onlarıda özledim

Cimcime iyi yorulmuşsundur:) Allah yardımcın olsun. Benim de hamile bir kuzenim vardı. Yakınımızda oturuyordu. Doğurana kadar anam ağladı resmen.. Herşeyiyle ben uğraştım ilgilendim. Gerçi doğurduktan sonra daha beter kaydirigubbakcemile3 Sanki annesi bendim çocuğun. Anne olsam çocuğuma ancak o kadar özenle bakardım öyle yani..

günaydın kuzucuklarım nasılsınız iimiiniz ben dün akşam endoskopiye girdimya damardan bişey verdiler küt die gitmişim ne endoskopiyi hisettim ne de midemden doktorum parça felan almış onuda hiseetmedim çok rahat geçti ama işin kötüsü hem gastrir hem reflü hemde helicobacter pylori die bişey çıktı dokstorda sürüsüne bereket ilaç verdi bakalım halim noolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…