Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ay canım geçmiş olsun. Hadi atlatmışsın Allahın izniyle. ınşallah kısa zamanda tedavinin faydasını görürsün

hım küçük kardeşimi var kız ne fenasınız msniniz var vermiyonuz

ÜNV başlıycak kardeşi işlemler için uğraşıcak özelden atıyorum msnimi Canım istersinde vermez miyim?

Geçmiş olsun canım Şimdiden Reflü adamı çıldırtır ilaçlarını düşünebiliyorum Gastr mide asiti zaten diğerini hiç duymadım yediklerine ve yiyeceklerine dikkat etmen lazım

saolun kızlarçok teşekkürler maalesef bisürü şey çıktı ama varıdır bundad bi hayır elbet şimdi baktırmasaydım belki ilerde daha ciddi bi problem yaşayacktım laçlarıda kullanmaya başlicam bugün bakalım ama işin kötüsü sanırım bu sene oruç tutamıyacağım

canım çok buyuk gecmıs olsun..ilaçların yanısıra yedıklerıne içtiklerıne dıkkat etmelısın.acı asıtlı sigara alkol daha çok tetıklıyor bu durumlardakı rahatsızlıkları.bende gastırt var amcamda reflu.bıraz yedıklerıne içtıklerıne dıkkat edersen bıde ılaçlarını kullanırsan hiç bısı kalmaz ıns.

bu arada kızlar bugun çok yogunum hepınızı öpyorum..hayırlı işler mutlu gunler dılıyorum gene gelemeye çalıscam mucksss

saolun kızlar haklısınız doktorumda öle dedi dün bundan sonra mutlaka dikkat edicem yediklerime içdiklerime bu arada kimo hoşgeldin canım aramıza

secl sağlığından önemli hiç birşey olamaz. Bu sene de böyle olsun sen hastasın sonuçta. Allah affeder sen merak etme.. yerimseniben

secl cnm geçmiş olsun.

cimcimecim dış görünüşten ziyade yüzü güzeldi ama ben çok iri hissettim kendimi onun yanında birde gerçekten ona çok kolay lokma sanmasını istemiyorum..hem onun çalıştığı yerle bağlantılı yerde arkadaşları hep bana laf atıyorlardı ben ayrı sanıyordum ama bağlantılıymış öğrenince çok çok hoşta olsa olmazdı sanırım ..bilmiyorum işte istemedim hayırlısı herkes hakkındaa

saol lavantam canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım ben senin günün birinde gerçek aşkı bulacağına inanıyorum hepimiz mutlu olacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…