Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Cimcimem elbet her tünelin bir sonu ışığı vardır. Umudunu kaybetme en önemlisi bu.. Hayat inişli çıkışlı gerçekten. Ama sen olan biten karşısında hep pozitif bakmaya çalış. Kendine hiçbirşeyi dert etme. Kişi kendini her ne olursa olsun teselli edebilmeli canım. Allah büyüktür ya.. Hep böyle gidecek değil ya

kızlarrrrr nerdesinizz.ya ben çok üzgünüm ilk gün hatta ilk bikeçgün niyetlenemicem.halbuki ilk gün ben çok severim oruç tutmasını ilk günün ayrı biyeri var

kızlarrrrr nerdesinizz.ya ben çok üzgünüm ilk gün hatta ilk bikeçgün niyetlenemicem.halbuki ilk gün ben çok severim oruç tutmasını ilk günün ayrı biyeri var

Bende Öyle Düşünüyordum ama çok şükür İlk günden başlıyucam allahn İzniyle Olsun Sende 2-3 gün rötarlı başlarsınmirmirmirmir

benim kendimden hiç umudum yokk...
ış sorunlu aşk sorunlu hayatımda hiçbir düzen yok, çıldırmak üzereyim (

Selam kızlar
Ooooooo cimcimemmm bu ne karamasarlık yaaa sana hiç yakışmıyor lmaz:
Canım benim herşey zamanla yoluna girer.Cimcimemmm unutma her gecenin bir sabahı vardır :teselli:
Lavantammm speedynin söylediği gibi 2-3 gün rötarlı başlarsın ne olacak sanki

yaa bende niyetlenmiştim bir ay oruç tutmaya ama hastalanınca maalesef doktorum yasakladı bende bir aylık parasını vericem artık napalım yapacak bişeyim yok maalesef :gitme::sinifsinif:

off yaa haklısınız kızlar valla çok istemiştim hatta az öncede aryıp doktora birazcık yalvardım ama nafile tutarsan eğer gastiritn azar dedi bi insanın 4 saatten fazla aç kalması mide için hiç ii bişey diilmiş bende bi öğlen yemek yiyordum akşama kadar bişey yemiyordum doktorumda kıyameti kopardı valla :kedi:

valla babnında işallah geçer canım yaa ben tutamicam :1no2: işallah baban tutabilir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…