Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

haklısın sinemciim napalım bu senede öyle olsun barii -tatlicadiarzu- hoşgeldin cadı naber?

Selam kızlar,uzun zamandır takip ediyorum forumu aslında,sonunda dayanamadım üye oldum.kaydirigubbakcemile2
Muhabbete burdan giriş yapayım dedim.alkisalkisalkis

merhaba kızancıklar nasılsınız ben iyiyim yasıyorum eger beni merak ediyorsanız uzun bi süre yanınızda olamıcam gibime geliyor şimdiden herkese günaydınnnn

Günaydın canlar nasılsınız bugün ilk oruc günü nasıl gidiyor...
Biz ilk geceden uyuya kalmışız, daha doğrusu annemin saati geriymiş :))

aaa cimcimecim kötü olmu..niyetlendiniz mi yine de eğer niyetlendiyseniz bugün çok zor olur sizin içinnn

Niyetlendim canım benim için zor olmayacak çünkü diğer ramazanlarda yarısını gece kalkmadan tutardım. Midem daha rahat oluyo, ama annecim çok susamıştım diyodu umarım akşama kadar dayanır (

Arkadaşlar albümümü düzenledim:) kedileri hiç sevmem ama bir kedim vardı çok şekerdi. Onunla en sevdiğim resmimizi koydum bakarsınız mafoldumben
Çünkü o şimdi yok annem rahat durmuyor diye bir başkasına verdi. Ama nasıl tatlıydı bir bilseniz bensiz uyumazdı :gitme:

Bende Kedileri Sevmiyordum Ama bigün işyerinin orda bi kedi buldum evde 2 köpeğim vardı götüremezdim ama yinede sokakta bırakamadım aldım götürdüm Çok güzel bişeydi Bayılıyordum ona

avuç içi kadar bişeydi.

çok şekermiş gonzales mafoldumben benimkinin gözleri maviydi cins bir kediydi. Çok yaramazdı ama çok sevimliydi. Annem ben evde hayvan istemem mikrop dedi verdi bir akrabamıza((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…